Şimdi Ara

Far Cry 3 Türkçe Yama (v1.3 yayında) 30.03.2013 (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
878
Cevap
17
Favori
129.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rockerdem

quote:

Orijinalden alıntı: revogame

Yamayi indirdim, yukledikten sonra font sorunu oldu. Bende dx9 yaptim ama fps sabit 60 olmasina ragmen takilma sorunu oldu. dx11de olmuyordu. Bende 1.05 patch yukleyip yapayim dedim. yukledim ama crackini bulamiyorum simdi de. Oyuna giremiyorum yani.. Birisi bana pmden uplayip falan atabilir mi?

eski crack tekrar uygularsan sorun olmaz

hocam sorun da o zaten bilgisayarda eski crack yok arkadasin harddiskten almistim oyunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerdem

quote:

Orijinalden alıntı: HoLyZomBie

Hataları bulup topluca yazmak isterdim ama o kadar oynamaya müsait değilim.
    Gözüme çarpan bir hata, oyunun başında Vaas ormana kaçmamızı söylerken "Run forest, run!" diyor, Türkçesi "Koş Forrest, koş" olarak çevrilmiş. Doğrusu "Ormana koş, ormana!" olmalı

oradaki kelime "forest" degil "forrest". ünlü "forrest gump" filmindeki repligi kullaniyor vaas: run forrest, run ;)

buyrun:
    https://www.youtube.com/watch?v=x2-MCPa_3rU

Hata benim, sonradan farkettim

• Bu oyunu daha önce bitirmiştim fakat türkçe yamayı görünce hemen tekrar kurdum...

Yamayı hazırlayana sonsuz teşekkürler. Bu kadar kısa sürede hazırlamış olmasından dolayı ayrıca tebrik ederim.
  • Yükledim çalışıyor. Daha oynamadım ama oynarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

quote:

Orijinalden alıntı: ankara

quote:

Orijinalden alıntı: TexasMelih

quote:

Orijinalden alıntı: ankara

Demek ki yama bu kadar cabukta cıkıyormus bu işi en iyi yapan oyunceviri bile bunun turkce yamasını duyursaydı 2 yıl sonra cıkarırlardı

Evet uzun sürebilirdi fakat emin ol ki bu yama ile Oyunçeviri Ekibinin çıkaracağı yama arasında dağlar kadar fark olacaktır..

Yama Güzel Olmus Oyun Ceviri Daha dil dosyalarını Acamadı Adamın Yamasını Kötüluyeceğine Teşekkur et

Bir şey bilmeden konuşmayın. Komik oluyorsunuz

Ayrıca, Oyunçeviri ne yapacaktı diyen arkadaş, bizim yamalarımız en aşağı %90 oluyor ki büyük çoğunluğunu %100 olarak hazırlıyoruz. Bunun dışında yamayı çıkarmadan önce en iyi şekilde test edip her açıdan sorunsuz bir yama olması için uğraşıyoruz. Bunu bilen gayet iyi biliyor zaten.

Bırakın bir işten anladağınız yok 2 yılda yama cıkarmı oyuncevirinin artık yaptığı hic bişei kullanmıyorum zaten herkez terk etti siteyi 3 beş tane bebe belik kaldı onlarada Radio ile uğraşıyor abuk zubuk sacma sapan şeyler

• 1.5 update ile sorun cıkarmıyor

• Allah razı olsun
    Oyunun daha ortasındayım şimdi olayları anlayarak yola devam edeceğiz
    Valla eline,emeğine sağlık yapan arkadaşın.Çok hayır duası alacak şüphesiz
  • Emeğini sağlık çevrilen kısımlar çok iyi olmuş fakat çok eksik var.Geriye kalan kısımlar çevrilecek mi yoksa bu mu hepsi
  • quote:

Orijinalden alıntı: nty35

quote:

Orijinalden alıntı: HoLyZomBie

Hataları bulup topluca yazmak isterdim ama o kadar oynamaya müsait değilim.
    Gözüme çarpan bir hata, oyunun başında Vaas ormana kaçmamızı söylerken "Run forest, run!" diyor, Türkçesi "Koş Forrest, koş" olarak çevrilmiş. Doğrusu "Ormana koş, ormana!" olmalı

Hocam oyunu oynamayı bırakın ve hemen forrest gump filmini izleyin , pişman olmazsınız

+100000000000000000

• Çevirinin gazı ile tekrar oynayayım dedim ama iki kere bitirince, üçüncüsü on dakikadan fazla kurtarmadı. Ama yinede arkadaşın eline sağlık, oynamamış arkadaşlar için büyük bir şans. Bu arada herhangi bir versiyon yüklemeden, direk dosyayı attım ve sorunsuz çalıştı altyazı, illa 1.5 kurmaya çalışmayın, önce bir deneyim derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doce

Allah razı olsun
    Oyunun daha ortasındayım şimdi olayları anlayarak yola devam edeceğiz
    Valla eline,emeğine sağlık yapan arkadaşın.Çok hayır duası alacak şüphesiz

Patchsiz ve güncellemesiz oyuna kurdum.Sorunsuz çalışıyor şuan
    Tekrardan çok teşekkürler.İlaç gibi geldi valla
  • Yama için teşekkürler fakat DX11 modunda sorun var. DX11 ile deneyen oldu mu? Yazılar bozuk çıkıyor. Hiçbir şey anlaşılmıyor yazılarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destan47

Hocam yukarda bazı arkadaşlarda söylemişde,mermi çantası açabilmek için domuz postu istiyor,pembesindende siyahındanda aldım fakat olmadı :)

yaban domuzu olması gerekiyor fotoğraf makinasıyla bak otçul olanlar değilde saldırgan olanların postu işe yarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamakalam

quote:

Orijinalden alıntı: Destan47

Hocam yukarda bazı arkadaşlarda söylemişde,mermi çantası açabilmek için domuz postu istiyor,pembesindende siyahındanda aldım fakat olmadı :)

yaban domuzu olması gerekiyor fotoğraf makinasıyla bak otçul olanlar değilde saldırgan olanların postu işe yarıyor.

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Yama için teşekkürler fakat DX11 modunda sorun var. DX11 ile deneyen oldu mu? Yazılar bozuk çıkıyor. Hiçbir şey anlaşılmıyor yazılarda.

Bendeki version 1.0 görünüyor, DX11'de sorunsuz çalıştı.
  • Ben 1.5 patch ile oynuyorum. Oyunu normal FC3.exe ile açıp menüden Directx 11 yapmak bu oyunda işe yaramıyor. Oyunun klasöründe DX11.exe ile oyunu açmak gerek. Siz de bu şekilde mi açıyorsunuz acaba?

Gerçi biraz araştırdım önceki sayfaları. DX11.exe'de bozuk olan altyazı için güncelleme yapmış rockerdem. Şimdi onu indiriyorum ama çok yavaş indiriyor.
  • quote:

Ben 1.5 patch ile oynuyorum. Oyunu normal FC3.exe ile açıp menüden Directx 11 yapmak bu oyunda işe yaramıyor. Oyunun klasöründe DX11.exe ile oyunu açmak gerek. Siz de bu şekilde mi açıyorsunuz acaba?

Gerçi biraz araştırdım önceki sayfaları. DX11.exe'de bozuk olan altyazı için güncelleme yapmış rockerdem. Şimdi onu indiriyorum ama çok yavaş indiriyor.

denedikten sonra bildirirseniz sevinirim hocam, ben de ayni sorunu yasiyorum da..

• quote:

Orijinalden alıntı: revogame

quote:

Ben 1.5 patch ile oynuyorum. Oyunu normal FC3.exe ile açıp menüden Directx 11 yapmak bu oyunda işe yaramıyor. Oyunun klasöründe DX11.exe ile oyunu açmak gerek. Siz de bu şekilde mi açıyorsunuz acaba?

denedikten sonra bildirirseniz sevinirim hocam, ben de ayni sorunu yasiyorum da..

Evet düzelmiş. Yamanın son hali ile DX11.exe çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 24 Mart 2013; 0:02:03 >
  • konun başlığına çıktığını belirtsen kardeş. birde link arıyorum
  • zahmet verdik sana da bak gördün mü :)
    çıkmadı daha. test sürümü var sadece.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.