Şimdi Ara

Far Cry 3 Türkçe Yama (v1.3 yayında) 30.03.2013 (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
878
Cevap
17
Favori
129.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    @ revogame: %95 TR diyebiliriz
    @ mamakalam: problem olmaz ama o iki dosyanın orijinallerini saklasan iyi olur. istersen oyunu tekrar kur, orijinalleri yedekleyip yamala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerdem -- 23 Mart 2013; 13:32:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuNkDuNk

quote:

Orijinalden alıntı: Utku53

quote:

quote:

quote:

quote:

Bendeki oyunda orjinal yamayi ilk kurdugumda onceki sayfalarda gosterilen resimlerdeki gibi cikti ama bir arkadasimiz DX 9 da caliatir demis benim oyunda DX 11 le calisiyordu once DX 9 alip kapatip actim oyun turkce oldu sonra tekrar DX 11 e aldim hic bir sorun olmadi oyunda 1.5 yuklu sadece DX sorunu var o kadar oyunu kapatirkende DX 9 kapatin yoksa DX 11 de kapanirsa yine ayni sorun olusur

dx 9 alıp açtığımda da aynı şekilde sorunlu açılıyor nasıl yaptınız tam olarak anlatırsanız sevinirim.

SOYLEKİ:
    İLK OYUNU ACTGİM DA DX AYARİ 11 Dİ O ZAMAN YAMA KURUP ACTİGİMDA YAZİLAR SİLİK OLARAK GOZUKUYORDU ONCEKİ SAYFALARDAN BİR ARKADAS OYUNU DX 9 LA CALİSTİR DEMİSTİ BENDE ONCE KURDUGUM YAMAYİ KALDİRİP ONCEDEN YEDEK ALDİGİM
    DİL DOSYALARİNİ GERİ ATİP OYUNU CALİSTİRDİM AYARDAN DX 11 Dİ ONU 9 YAPTİM KAPATTİM OYUNU YAMAYİ TEKRAR KURUP OYUNU ACTİM OLDU TURKCE OYUNU SON GUNCEL HALİ YANİ 1.5 OLARAK
    BEN BU SEKİLDE YAPTİM OLDU

hmm. Bende Dediklerini aynen yaptım 2-3 kere ama benimki düzelmedi. zaten orji olduğu için 1.5 yüklü onda bir sorun yok dur bir daha deniyeyim. sadec dx11 dx 9 yaptın değilmi başka bir ayar ile oynamadın ?

Evet aynen oyle sadece dx 11 di 9 yaptim ama bu islemi oyunu orjinal hali yani ing olarak yaptim sonra turkce yamayi kurdum oldu baska bur ayar yapmadim

Tamam olduda dx9 da da zevk alınmaz bu oyundan dx 11 geçilmiyor geçince oyunu baştan başlatman gerekiyor. Yav işe gidecek olamasam test edeyimde olmuyor işte utku sen test et bilader. akşam gelince bakarım bende herkese iyi günler.

Kardesim bende oyle yeni baslatma falan olmadi bende yamayi kurup oyunu DX 9 actim sonra DX 11 yaptim yeniden baslat falan olmadi
    ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• font sorunu yaşayan arkadaşlar bir de şunu deneyebilir mi?

http://ul.to/ehn20x03

şifre: rockerdem
  • quote:

Orijinalden alıntı: alex59

Öncelikle yamayı yapan arkadaşın emeğine sağlık. Ben yamayı henüz deneme fırsatını bulsamda, bendede yama orjinal oyun olduğu için çalışmadı. Fontlar görünmediği için oyuna giriş yapamadım, ancak genel kitlenin yorumlarına bakınca ortaya genel olarak anlaşılır bir iş çıktığı aşikar.
    Arkadaşı hem sözünün eri olmasından, hemde azminden dolayı takdir ettim. Umarım tekrar fırsat bulduğunda kendini geliştirmek adına yeni projelerde biriysel yd. ekipçe (hangisi olduğu önemli değil) Türkçe oyunlara katkıya devam eder.

Herkesin anlayacağı oyunları yapmak için çabalayan kişilere kıyaslama yapılması ise oldukça yanlış ve terbiyesizce bir davranış. Bunu L.A. Noire çevirisindede gördüm ve tepkimi gösterdim. Bana göre aklı başında insan emeği, hızına, çeviren kişinin çeviri kalitesine, oyunun küçük büyük oluşuna, ve en önemlisi kişisel isteğiniz doğrultusunda, istediğiniz yd. istemediğiniz oyunlara göre değerlendirmek sadece çıkarınız için bir tarafı övüp bir tarafı aşağılamak emeğe saygıyla bağdaşmaz.

Örneğin bu çeviriyi yapan arkadaş söz konusu ekibi hakaret etmeden eleştirebilir, çünkü tek başına ortaya söz vermese bile makül sürede bir iş çıkardı. Buna rağmen olgun davranıp eleştirmek yerine onların hakkını teslim ediyorsa, sizin gibi sözde destekçiler tek kelime çevirmeden diğer kesimi eleştiri bir yana hakaret etmeye varırcasına hızlarından dolayı yargılamaya hakkınız asla olamaz.

Sözde destekçisiniz çünkü gördüğüm yorumlar diğer sitede gördüğüm yorumlarla bağdaşıyor. Aynı dualar, aynı kişisel çeviri istekleri, herşeyi geç adam 2 haftada çeviriyi tamamlama aşamasına gelmiş buna rağmen hala hadi artık çıkar, F5'e basmaktan tuş eskidi gibi baskıcı laflar, menfaat dahilinde başkalarını düşünmeden ver hocam ben test ederim gibi bencilce laflar. Aslında test bahane ben alıcağımı alayımda gerisi beni ilgilendirmez kafası.

Örneğin şu Destan47: Bu konu açıldığından beri oyunçeviri'ye karşı cephe almış yorumlarda bulunuyor, ama resminde bulunan Hitman oyununu bir zamanlar bu ekipte yetişmiş kadronun resmi olarak çevirdiğini görmüyor.
    Bir diğeri AkcaNon: Slk. gibi kelimeler kullanıp sonrada empati kurduğunu sanıyor.

Bu çeviriyi yapanı sözde övüp digerlerini burda küçük düşürmek ve size yaptığınızın hoş olmadığını söyleyenlere argo laflar edip yaşla kıyaslayıp küçük görmek aklı başında insanın değil, çocukların yapacağı bir harakettir sadece.

Bana gelince o dediğiniz oyunceviri yalakası yd. şakşakcılarından asla olmadım. Zaten o sitedeki mesajlarıma bakarsanız bunu anlarsınız. Ayrıca işine gelmeyince hakaret olmasada silinen mesajlarımı okuyanlarda vardır. Yaşa gelince dediğiniz gibi ergen vy. 12 yaşında çocukta değilim aklı başında bir üye olarak karşımdakini tartışmalarda aşağı görüp yaşlada üstünlük asla sağlamam.

Toparlamak gerekirse yaptığınız yorumlardan emeğe saygınız ve yaşınız olmasada seviyeniz ortaya çıkıyor. Eleştireceksiniz bunu hiç bir şey yapmadan hızları için değil, Tarih verip bunu yerine getirmedikleri için, geçen hafta yapılmayan muhabbet çeviri radyosundaki program gibi sizi beklenti içine sokup sonrada yerine gelmeyen vaadler için kalp kırmadan eleştirin.

Son olarakta eleştirirken kişisel değil hakkını vererek eleştirin. Örneğin yavaş dediğiniz ekip şu anda burda hiç bahsetmesinizde Don’t Starve, ve Ninja Blade adlı iki oyunu Türkçeye çevirdiler yani A.C. / C.O.D. gibi beklediğiniz oyunlar olmasada hakkını verince çokta yavaş değiller aslında.

Hocam sizin eğitim durumunuz nedir acaba ? Afedersin ama sanane hocam ? istediğim resmi koyarım.Bide bana edebiyatçılık yapma,kendini olgun zannedipte burda öğüt vermeye çalışan tipik seni.

• beyler sakin. güzel bir şeyler yapmaya çalışıyoruz şurda, neden bu gerginlik? lütfen!
  • Bişey yok hocam Yukarıda bana cephe almış demişde.Asıl siz cephe almışsınız kötü yorumlara,forum bu iyi yorumda olur kötü yorumda neyse Oyuna dönelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerdem

font sorunu yaşayan arkadaşlar bir de şunu deneyebilir mi?

Bir sey sorucam bu yamani boyutu orjinalden niye fazla acaba
    orjinali 180 civarinda ama turkce yamanin boyutu 420 civarinda

• paketleme için kullandığımız tool yeterince sıkıştıramıyor maalesef.
  • quote:

paketleme için kullandığımız tool yeterince sıkıştıramıyor maalesef.

• takip
  • son gönderdiğim versiyonu deneyen ya da indiren var mı?
  • quote:

son gönderdiğim versiyonu deneyen ya da indiren var mı?

ul.to dan indirmek sıkıntı oluyor biraz indirebilirsem ben deniyceğim.
  • Bende patch falan yok, ilk haliyle oynuyorum. Kursam sorun çıkar mı ?
  • Sony e mail atsak bu tür yamaları kullanamazmiyiz acaba ps3 te diye içimden geçmiyor degil yani :)

• quote:

Bir saatte iniyor maalesef. Bitince denicem.
  • quote:

ben indirdim ama akşam evde deneyebilirim.
  • Yeni linki indirdim ve yükledim.Dx11 açıkken sorunsuz bir şekilde açıldı oyun ben steam versiyonuna sahibim oyunun. Tekrar teşekürler rockerdem.
  • Oyunu daha yeni oynamya başladım oyun aşırı karışık ya çözmek baya bi zamanımı alacak hiç görev yapmıyorum ben önce şu üretim işlerini bi halledeyim dedim ama mermi çantası üretmek için 2 tane domuz postu gerekli diyo domuz postu vvar 4 tane ama yinede üretemiyrum nedeni nedir acaba ? Domuz postu var ama mevcut 0 yazıyo üretim bölümünde
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamakalam

Oyunu daha yeni oynamya başladım oyun aşırı karışık ya çözmek baya bi zamanımı alacak hiç görev yapmıyorum ben önce şu üretim işlerini bi halledeyim dedim ama mermi çantası üretmek için 2 tane domuz postu gerekli diyo domuz postu vvar 4 tane ama yinede üretemiyrum nedeni nedir acaba ? Domuz postu var ama mevcut 0 yazıyo üretim bölümünde

aynı sorun bendede var kardeşim domuz postu var ama mevcut 0 anlamadım

• quote:

font sorunu yaşayan arkadaşlar bir de şunu deneyebilir mi?

@Cosonic94 adlı arkadaş denemiş bende eve gidince deneyip yazarım çok sağol şimdiden. ellerine beynine uykuna sağlık :D
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.