Şimdi Ara

Far Cry 4 (2014) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.733
Cevap
24
Favori
118.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pre load'a açıldıktan sonra iş şifreli dosyaları açıp ilaç yazmaya bakıyor. Uplay'de oyunun pre load'a açılması bölgesel olarak farklılık bile gösterebiliyor daha erkenden yayılabiliyor oyun. Bezeri AC: Unity'de de oldu. 2-3 gün önceden oynanılıyordu.

Malum sürümde sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Benim önemli kaynaklarımda hala duruyor sıkıntılı olsa kaldırılırdı. Şayet sıkıntı varsa da oda büyük ihtimal ilaçtandır.
  • Beylr pardon oyunda hata yok
    http://steamcommunity.com/games/298110/announcements/detail/172588989236852911

day one patch yokmuş çıkan sürümde.. patch ile sıkıntılar karanlık harita vs ortadan kalkıyormuş.. sanırım bu oyundada ac: unity de ki gibi proper scene release beklememize gerek kalmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 15 Kasım 2014; 14:42:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

Beyler ilk defa böyle birşey görüyorum, oyun 18 inde çıkacak en erken ve 3 gün öncesinden korsan olarak oynanabiliyor.. tam 12 saat önce başladı hemde.. 24 saat önce preloada düştü 12 saat öncede korsan olarak oynanmaya başlandı. Böye olmazdı normalde..

Korsan sürümde bazı sorunlar mevcutmuş.. Test edeceğim ben.

edit: söylenilene göre harita siyah çıkıyormuş.. ekranda karanlık olursa diyor SSAO ya alın HBAO kullanmayın ama espriside o zaten HBAO+ kullanmak nvidia için.. umarım sorun oyunda değilde ilacındandır.. Proper scene bekleyin diyorlar.. 2-3 gün sonra yani.

Hangi sürümü indirmelyiz dostum? Ben 13 gb olanı indiriyorum ama doğru mu yapıyorum acaba?

Not: Herhangi bir link istemiyorum yasadışı paylaşım istemiyorum ve korsan kullanım tasvip etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgwxx/7 -- 15 Kasım 2014; 14:46:24 >

• hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    repack olan herhalde.. ben repacklerle uğraşmam hiç, dün çıkmıştı dokunulmamış .iso 31 Gb kusur o var bende.. üstünede 3dm in ilacı.

fakat dediğim gibi ilk gün patch ını beklemek lazım.. 2-3 gün sonra yani
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    Hocam yabancı sitelerde de bu ilk gün patch inden bahsediyorlar. Ne anlama geliyor ki bunu anlayamadım?
    Teşekkürler bu arada.
    hemmen yukarıda linki paylaştım, görmedin herhalde?
  • Bence oldukça eğlenceli bir oyun olacak

Not:Co op ve multiplayer için arkadaş arıyorum oynamak isteyenler mesaj atabilir
    Evet şimdi gördüm dostum saol:)
    Poke us when you got the news:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgwxx/7 -- 15 Kasım 2014; 15:13:34 >
  • http://imgur.com/a/jxf27

guru3ddek ielemanın teki SS paylaşmış.. grafikler muazzam.
  • Anti alising kapalı ultra ayarlarda 30-35 fps alıyorum ama high ada alsam medium a da alsam yine benzer fps.Patlama anlarında 20 lere kadar düştü.Bir kaç yerde 60 fps aldığım da oldu.
    Oyundan görüntüleri de atayım.Grafikler ultra da olmasına rağmen nedense güzel gözükmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayva -- 15 Kasım 2014; 15:43:11 >

• 21 gb olanı indiriyorum sorun olacağını sanmıyorum.
  • tüm nvidia exclusive ayarları açtın mı sonuna kadar?
  • Anti-alias kapalıykende oyun bişeye benzemiyor ki. ve birde tesellation.

Bu arada Gold edition nedir beyler?
    Nvidia godrays ayarını açtım başka nvidia ile ilgili bir şey bulamadım biraz daha iyi oldu grafikler.

Sistemim hd 7870xt fx 8320 8gb ram.Fps çok düşük ve save yapmıyor oyun şuan oynanılacak gibi değil.Her şey low da iken fps yine aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayva -- 15 Kasım 2014; 16:35:34 >

• Dostum zaten amd kartlar nvidia ya özel ayar çalıştırmıyor ki..

http://www.geforce.com/whats-new/articles/far-cry-4-nvidia-gameworks-trailer

linke bak istersen.
    Bir esprisi yok bence..

http://www.wtfgamersonly.com/far-cry-4-limitedkyratgold-editions-pre-order-bonuses/

Pre-ordering the Gold Edition includes the Limited Edition game( detailed above) and the Season Pass for $89.99. Of course just getting the Limited Game Edition itself is will be $59.99

Hurk’s Redemption Missions :
    It consists in 60 minutes of gameplay including, 3 extra missions and 1 exclusive weapon. Three action-packed single-player missions featuring your pal Hurk (20 mins each):

•Mission 1 (20 mins): Fight dangerous enemies in the ice caves of snow-capped mountains to retrieve a rare artifact.
    •Mission 2 (20 mins): Fight waves of enemies while riding an unusual vehicle with Hurk by your side.
    •Mission 3 (20 mins): In this epic bro-tastic conclusion, chase down an enemy convoy and save Hurk from certain death.
    •Exclusive Weapon: Harpoon gun “the Impaler”! Use this modified whale hunting Harpoon with a Unique Skin Pack to shoot harpoon stakes!

http://shop.ubi.com/store/ubiemea/en_IE/pd/ThemeID.8605700/productID.304176900

Bendeki limited mesela ama yukarıdaki şeyleri yapacak mıyım? Meh...

bende öyle biliyorum.
    Nvidia godrays çalışıyor ama
  • Oyunun başını biraz oynadım, grafikler FC 3'den güzel optimizasyon da iyi, hayvanların tüyleri gerçekçi olmuş, oyundaki müzikler ve senaryo da güzel olmuş.

Bu arada TXAA ve PhsyX dışındaki HBAO+ ve diğer efektler NVIDIA'ya özel değil, AMD'de de çalışıyor hepsi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 15 Kasım 2014; 17:25:38 >
  • oyun stabil gibi umarım Full sürümdede böyle olur rahatça oynarız

ara sahnelerde kasıntı ve görüntü bozulmaları oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Romanoviç -- 15 Kasım 2014; 19:03:57 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.