Şimdi Ara

Far Cry 4 (2014) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.733
Cevap
24
Favori
118.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Triple bufferingi açtım oyun aydınlandı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Per load ı açıp evden ayrılmak zorunda kaldım eve dönünce oynamak istiyorum artık. Umarım unity deki optimize problemleri kadar sıkıntı olmaz. Benim kart yığılıp kalmasın garibim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat8361 kullanıcısına yanıt
    bende böyle halledebildim nedense
  • Beyler yeter konuyu kirletmeyin! illegal içerik yasak!
  • Forum iyice oyuncehennemi, oyunindir.com gibi sitelere dönüşmüş oyun resmi olarak çıktığı zaman umarım "oyun" hakkında yazılar arada kaynamaz.
  • Forumda yasaklı olan resimler ve konular hakkında konuşuyorsunuz bir yönetici konuya girip temizlik yaparsa hepiniz uzaklaştırma alırsınız (daha önce başıma geldiği için uyarayım dedim
  • Doğru söylüyoruz diye eksilemişler yukardaki mesajı.

Far Cry 4 (2014) [ANA KONU]

Zamanında Watch Dogs konusunda ne resim paylaştım nede direk link verdim. Sadece grup adı söyledik ve 4 gün ban yedik. Yukardaki resimde kanıtıdır. Yani tamam kopya oyun iyi bişey değil bunun bende farkındayım da paylaşımı ben yapmıyorum ki ulaşmak isteyen zaten ulaşır forum yönetiminde gereksiz bi kasma var bu konuda. İllegal paylaşım yasağını anlarım ve dediğim gibi desteklerim ama grup adı vermek yada dolaylı olarak soru sormanın yanlış olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki torrent yasal bi program, paylaşılan içerikler illegal olabilir içerik paylaşana yaptırım uygulansa anlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 16 Kasım 2014; 13:00:40 >

• Konu başlığını değiştirin bari ,ne ana konusu....

Far cry 4 en hızlı k..san indirme ana konu...
    Eşit: Zoruna gitmiş arkadaşların vermisler eksiyi.kontu k..san oyun konusuna geçirdiniz.yönetici neden müdahale eetmiyorsun bunlara müsade ediyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 16 Kasım 2014; 14:28:41 >
  • HBAO+ ayarında bir sorun mu vardır nedir. Onu açınca gölgeler zifiri karanlık oluyor hiç bir şey gözükmüyor. ilk ayara getirdim düzeldi. Karanlıktan şikayet edenler bence o ayarı kullanmasın.
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Ceza almana sebep olan mesaji bize gostererek bi nevi bidaha yazmis oldun. Bani tadacan tekrardan

• Grafikler aynısı,hiçbir fark yok falan deniliyordu da oyun içi görüntülere ve gameplay'lere bakılırsa gayet de geliştirilmiş bana kalırsa,aynısı değil gibi görünüyor yani.Bir de optimizasyon ne alemde onu merak ediyorum asıl.Üçüncü oyunun optimizesi harikaydı,bu da öyle mi ?
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Konuda illegal ''paylaşım'' yapanlara emsal teşkil etsin diye ekledim. Katı kuralların hiçbir getirisi yok kişide bitiyor olay, durumu olan bilinçli kesim zaten kopya kullanmaz gider orjinal alır.

Bizim memlekette daha bırak orjinal oyunu kopyasını bile indirirken akla karayı seçiyorsun. AKK gibi bir bela var milletin başında ve forum yöneticileri herkesi orjinal alabilecek gelir düzeyinde yaşadığımız bir ütopyada zannediyor. Ben bu forumda yöneticilerle ilgili nelere şahit oldum saymakla bitmez. Zaten forumdaki yönetici kesiminden memnun değilim asarım keserim havasında birçoğu. En basitinden geçen günlerde bi yorum yapmıştım, hatta beğenilme olarak +8-9 civarı bi beğenilme almıştı ve bildirim gelmişti ertesi gün baktım +'lar 0'lanmış. Biraz yönetime yönelik bir eleştiri vardı mesajda. Bu en basiti en tazesi diye anlattım. Eleştiriye hiçbir şekilde teamül olmayan yöneticiler var ne yazık ki. Varsın banlanayım, açıkcası bulunmadık hint kumaşı değil hiç kimse. Ben tek bir mesajımla hiç uyarı almadan 4 gün ban yiyecek bir mesaj attığımı düşünmüyorum.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Ben zaten esprisine dedim. Zaten baksana bu konuda hala daha korsan paylaşım atan var, şaka gibi.. DH yi hiç böyle görmemiştim.
  • adamlar hangisini indireyim diye ss atıp soruyor

beyler... patch çıkana kadar oynamayın oyunu.. sonra soruyorusnuz bilmem ne açtı maydınlık oldu bilmem ne açtım karanlık oldu bunlar grafiksel hata ne yaparsanız yapın düzelttim sanarsanız ama öyle değil, oyunun vermek istediği grafiği alamazsınız patch çıkana kadar.
    Belli ki bu forumun yabancısıydı ve yeni üyeydi. Diğer forumlarla karıştırdı uyarmamıza rağmen devam etti. Neyse konuyu daha uzatmayalım hazır temizlenmişken.
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    Hocam Ubisoft test etmeden nasıl oyunu sürüyor ben anlamayıroum?
  • Bugün key almayı düşünüyorum , bir kaç gün önce g2a da 41$ olan fiyat bugün baktığımda 56$ olmuş . Daha uygun fiyat ile alabileceğim bir yer varmıdır ?
  • dün optimizasyon falan fena değil dedik.

ama ubi yine gerekeni yapmış gibi duruyor.

cidden bu kadar özensizce piyasaya oyun sunan başka bir firma görmedim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AmigaFAN

Bugün key almayı düşünüyorum , bir kaç gün önce g2a da 41$ olan fiyat bugün baktığımda 56$ olmuş . Daha uygun fiyat ile alabileceğim bir yer varmıdır ?

India originde 65 tl ye geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayva -- 16 Kasım 2014; 14:50:35 >
    bilerek yapıyorlar başka açıklaması yok... oyunun videoalrını izledim geforce.com da böyle hatalar yoktu.. bilerek eksik çıakrtıyorlar (cracklenecek diye erkenden oynamasınlar diye düşünüyorlar) veriyorlar hatalı oyunu sonra çıkışındada DAY ONE PATCH diye patchlıyorlar..

Zaten ilk gün patchı komple saçmalık.. sanki preload daki oyuna bunu önceden koyamazlardı.. Bilerek yapıyorlar hep.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.