Şimdi Ara

Far Cry 4 (2014) [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.733
Cevap
24
Favori
118.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesinlikle mantıklı.
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    Adamlar haklı.sonra yukarıdaki gibi kişiler gelir yok surdan indirin diye paylaşım yapıp konunun içine ederler.hayır madem bunları yapacaksın en azından başka konu aç mübarek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gördüğüm kadarı ile fc3 faciası olacak gene.sorun anlamında tabii yoksa oyun iyiydi ona laf yok.ilk oyun multisini aylarca adam akıllı oynayamadım.soğuttu kendinden.
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    işte bizde patchı bekliyoruz oynamıyoruz.. patch gelsin sorunlar ortadan kalkacak.. zaten bu sorunlu halde bile 45 fps ortalama alabildim ben yine maxed out bu oyundada. neredeyse farcry3 performansını daha iyi grafikelrle aldım patch gelsin hele en başta olması gerektiği gibi grafik göreceğiz.
  • beyler orjinal olmayan oyunda save game nasıl oluyor oyunu biraz oynadım çıktım geri açtım baştan başladı ofline seçeneğini seçince direk new game durumuna atıyor nasıl çözülür bu durum ? uplay falan mi kurmam gerek ?
  • Oyunun grafikleri çok güzel, özellikle "Fur" teknolojisi altta resmini koyduğum leopara bakın. Optimizasyon da çok iyi 3 ayarı High yapıp geri kalanı Ultra'da SMAA ile 35-40 FPS alıyorum. HBAO+ bozuk çalışıyor o yüzden SSAO yaptım vs buglar var evet ama bilindik zaten, dayanamadım denemek için indirdim oyunu preloadı hazır resmi çıkışta driverlar ve orjinal sürümde sorunsuz oynanır

Far Cry 4 (2014) [ANA KONU] Far Cry 4 (2014) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: ayvacuk

quote:

Orijinalden alıntı: AmigaFAN

Bugün key almayı düşünüyorum , bir kaç gün önce g2a da 41$ olan fiyat bugün baktığımda 56$ olmuş . Daha uygun fiyat ile alabileceğim bir yer varmıdır ?

India originde 65 tl ye geliyor.

Teşekkürler ama şimdi proxy falan uğraşmak istemedim kaldı ki o yöntem ile halen oyun alınabiliyormu onu da merak etmiyor değilim , biraz önce playtore dan aldım , 2 senedir en çok beklediğim oyun olmaması sebebi ile fazla kasmak istemedim .
  • Karanlık gölge vs. saçmalığına çözüm yok değil mi?
  • Ah şu Dx11 olmasa ne iyi olurdu.
  • Oyuna başlamadan bitti Cinematic falan girdi neler oluyor?
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    O Easter Egg diye okumuştum dün oyun sitelerinde haber olmuştu 15 DK'da oyun bitti diye
  • 1.86 gb lik patch yayınlandı. Bakalım save sorunu düzeldi mi. Oyun save etmiyor ben de? Sürekli başa dönüyorum:)
  • metallurgy kullanıcısına yanıt
    denedikten sonra yazarmısın? aynı sorun bende de mevcut ve siyah harita sorunu var bide.
  • metallurgy kullanıcısına yanıt
    Gaara34 kullanıcısına yanıt
    o dosyalar 1.0 halinin içinde var zaten, ilk gün patch'i ile karıştırmayın onu. o dosyalar zaten oyunla birlikte geliyor ama bazıları harita sorununu aşmak adına o 2 dosyayı sürümlerinden çıkardılar anladığım kadarıyla. yani aslında haritası çalışanlar 1.0 sürümünü bile oynamıyorlar. 0.8 deyin, beta deyin ne derseniz deyin. ama haritası çalışan bir sürüm 1.0 altıdır, bu kadar basit. 1.0 patch'i olmayınca optimizasyon sıkıntısı da söz konusu... burda oyun yağ gibi akıyor, opt. sorunu yok diyen arkadaşlar da 1.0 ı oynadıkları için haritayı açamıyorlardır muhtemelen.

ubisoft korsana önlem almaya çalışmış bence bu şekilde... (1.0 sürümünde map çalışmaması vs.) yoksa maksimum 1-2 gb olacak dosya preload'ın içine kolaylıkla atılırdı. hem tedbir için hem de "korsanı düzgün çalışmıyor" algısı yaratmak için kasten yapıyorlar. bu çok açık.

değişik bir taktik ama ancak 1-2 hafta işe yarar.

@Gaara34

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 16 Kasım 2014; 16:18:22 >

• oyunun multiplayeri nasıl arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

oyunun multiplayeri nasıl arkadaşlar

oyun resmi olarak çıkmadı ki multisini deneyen olsun.
  • evohan kullanıcısına yanıt
    ne kadara satıyorsun hocam
  • busterr kullanıcısına yanıt
    Oyun 15 dkda bitti diyenler,
    Bunun sebebini buldum:

Yemek masaında 10 dk gibi beklerseniz adam geri geliyor ve oyun kötü sonla bitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgwxx/7 -- 16 Kasım 2014; 18:01:34 >
  • Kartın gücünün %50 sini kullanıyor ne iş anlamadım..

• quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

Kartın gücünün %50 sini kullanıyor ne iş anlamadım..

Bu yıl çıkan büyük Ubisoft oyunların hepsi optimize konusunda büyük sorunlar yaşıyor.

Buna Far Cry 4, Assassin's Creed Unity ve Watch Dogs dahil.

Ubisoft bu yıl oyunların PC versiyonuna çok önem vermedi.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.