Şimdi Ara

Far Cry 4 (2014) [ANA KONU] (121. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.733
Cevap
24
Favori
118.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pc'deki mouse bozuldu, oyun yarıda kaldı yav %25lerdeyim, arenayı geçtim amma zordu İşten dönerken mouse alıp akşam devam edicem oyuna kale ele geçirme baya zorlu ve zevkli oluyormuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bitirdim hislerimi yazıyım azcık

Oyunun başından beri Pagan Min'e aşırı bi isteğim vardı yani görev olsunda bişiler yapsak adamı görsem diyodum, o yüzden devam ettim oyuna zaten. Ama oyunun başından itibaren toplam 3-4 kere görmüşümdür kendisini. Keşke Min ile daha fazla görev olsaydı.
  • bende gölgeler çok karanlık duruyor. ayarlardan lighting i değiştirince değiştirince biraz değişiyor ama hala karanlık duruyor.
    gölgeye geçince sanki gece olmuş gibi oluyor. çözüm var mıdır?
  • Arkadaşlar umarım beğenirsiniz. Bu oyun para edermi serisinin 2 bölümü Far Cry 4'dü konuk olarak aldım ve görüşlerimi amatörce paylaştım umarım hoşunuza gider iyi seyirler.

• Oyunun DLC'sini pek sevemedim. Oyunun kayıt dosyası da yok ana görevleri ve tercihen yan görevleri de bitirmiş birileri kayıt dosyasını paylaşabilir mi?

Edit: Gerek kalmadı DLC tıraşmış. Youtube'dan izleyip oyunu sildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 19 Ocak 2015; 23:34:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Oyunun DLC'sini pek sevemedim. Oyunun kayıt dosyası da yok ana görevleri ve tercihen yan görevleri de bitirmiş birileri kayıt dosyasını paylaşabilir mi?

Valla dostum bende var ama %100 bitirilmiş hali Onun haricinde dün 4. sefer başladım % 17 lik chal jama manastery ı açtım yani o görevi yaptım crafting de sadece extralar kaldı 3DMGAME versiyonu istersen ALI213 yada RELOADED e çevirip gönderebilirim işini görürse?
    DLC yi bir çok kişi sevemedi zaten ben indirip oynamaya tenezzül bile etmedim mantığını öğrendikten sonra onu yapana kadar normal ana görevlerin devamı niteliğinde 3-5 görev olabilirdi diye düşünüyorum zamana karşı zaten insanı strese sokan birşey tek görev olmasıda cabası bende beğenmedim DLC hadisesini..

• ben pek beğenmedim oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: askkabul

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Oyunun DLC'sini pek sevemedim. Oyunun kayıt dosyası da yok ana görevleri ve tercihen yan görevleri de bitirmiş birileri kayıt dosyasını paylaşabilir mi?

Valla dostum bende var ama %100 bitirilmiş hali Onun haricinde dün 4. sefer başladım % 17 lik chal jama manastery ı açtım yani o görevi yaptım crafting de sadece extralar kaldı 3DMGAME versiyonu istersen ALI213 yada RELOADED e çevirip gönderebilirim işini görürse?
    DLC yi bir çok kişi sevemedi zaten ben indirip oynamaya tenezzül bile etmedim mantığını öğrendikten sonra onu yapana kadar normal ana görevlerin devamı niteliğinde 3-5 görev olabilirdi diye düşünüyorum zamana karşı zaten insanı strese sokan birşey tek görev olmasıda cabası bende beğenmedim DLC hadisesini..

Eyvallah! Gerek kalmadı DLC berbatmış. Youtube'dan izleyip oyunu sildim.

• Arkadaşlar acil cevabınızı bekliyorum oyunu oynama istegim kaçtı :D

Şimdi Amita yada Sabal ı seçiyoruz ya. Amita yı seçtim

Neden ayrıma düştüler bunlar orayı kaçırdım.

tamam amita istihbarat felan diyor da gerçi onuda pek anlamadım ama ne istiyor bunlar ? niye ayrı düştüler spoiler vermeden anlatırsanız sevinirim :D
  • LÜTfen yardım.. uyunu kurdum , crack falan da yaptım, ama 0xc000007b hatası veriyor.resimdeki gibi... ne yapacam?
  • gerçekten böyle bir oyuna böyle bir dlc yerine bol missionlu güzel bir dlc gelmeli ayrıca oyun için kısa müzikler flnda gayet güzel
  • Oyun belli yerlerde deli gibi kasmaya başlıyor.5 10 fps lere düşüyor.mağara çıkışında yeni harita yerlerinde falan yaşadım.
  • Merhaba arkadaşlar. Oyunu almayı düşünüyorumda. Acaba sistemim bu oyunu açmaya yeterli midir? Cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler.

Anakart: ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0
    İşlemci: AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3.5GHz 14MB Cache 95W 32nm
    Ekran Kartı: SAPPHIRE HD7850 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11.1
    RAM: GSKILL 8GB Value DDR3 1333MHz CL9 PC3 Tek Modül

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subject16

Merhaba arkadaşlar. Oyunu almayı düşünüyorumda. Acaba sistemim bu oyunu açmaya yeterli midir? Cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler.

Anakart: ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0
    İşlemci: AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3.5GHz 14MB Cache 95W 32nm
    Ekran Kartı: SAPPHIRE HD7850 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11.1
    RAM: GSKILL 8GB Value DDR3 1333MHz CL9 PC3 Tek Modül

imzamdaki sistemle veryhigh da sorunsuz takılmasız oynuyorum bazı merkezlerde hafif kasma yapıyor sadece açmakla kalmaz koparsınız gönül rahatlığıyla alabilirsiniz..
  • askkabul A kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim cevabın için. Şeyden dolayı kaygılıyım, ekran kartım 1 GB ya acaba dedim kasma yapar mı. Ama dediğin gibiyse ben de High'da oynayabilirm öyleyse, değil mi?
  • quote:

Hocam çok teşekkür ederim cevabın için. Şeyden dolayı kaygılıyım, ekran kartım 1 GB ya acaba dedim kasma yapar mı. Ama dediğin gibiyse ben de High'da oynayabilirm öyleyse, değil mi?

High da rahatsız etmeyecek derecede kasma olur ki işlemciniz o açığı büyük ölçüde kapatır zaten yalnız oyun ayarlarını kaydettiği GamerProfile.xml adında küçük boyutlu bir dosya var not defteriyle açıp bazı düzeltmeler yapmak zorundasınız oyunu alın sorunsuz kurun inşallah sonra buraya yazın gerekli şeyleri yazar yardımcı oluruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: askkabul

quote:

High da rahatsız etmeyecek derecede kasma olur ki işlemciniz o açığı büyük ölçüde kapatır zaten yalnız oyun ayarlarını kaydettiği GamerProfile.xml adında küçük boyutlu bir dosya var not defteriyle açıp bazı düzeltmeler yapmak zorundasınız oyunu alın sorunsuz kurun inşallah sonra buraya yazın gerekli şeyleri yazar yardımcı oluruz..

Tamamdır hocam. Tekrardan sağolasın. Oyunu aldığımda yazarım mutlaka.

• Far Cry 3'ü çok beğenmiş biri olarak 4. oyunu da oldukça beğendim haritanın doluluğu bir yana Mission'larda oldukça çok, uzun ve keyifli. Yalnız bir Watch Dogs gibi olmasa da grafikler ara sıra hayal kırıklığı yaratıyor Ambient Occlusion ayarı dışında yapacağınız ayarlar görselliğe pek etki etmiyor bu arada benim gözümde mi sorun var bilmiyorum ama HBAO+ dansa SSBC daha iyi gözüktü ve o ayarda oynuyorum.
  • 3. oyunu da zevkle oynamıştım, 4. oyun da oynatıyor insanı. Son yıllarda SP oyunlar pek haz vermiyor fakat Far Cry'ın oyun mekanikleri oyuna çekiyor sizi. Mekanlar ve kullanılan objeler, etkileşimler çok başarılı. Her oyuna da ufak tefek yenilikler getiriyorlar güzel tutturuyorlar işi. Her şey iyi güzel de şu optimizasyon sorunları insanı soğutuyor oyundan. Ani fps düşüşleri, araç sürerken sürekli atlamalar olması. Bunu GTX 970'de yapıyorsa ciddi optimizasyon sorunu var demektir. Unity'de de zaten ciddi optimizasyon sorunu var. Ubisoft bu kodcularını değişsin bence. Yapamıyorlar demek ki, olmuyor. Kaç tane de yama çıktı şunu düzeltemediyseniz oyun yapmayın arkadaş bırakın bu işleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRaCe

3. oyunu da zevkle oynamıştım, 4. oyun da oynatıyor insanı. Son yıllarda SP oyunlar pek haz vermiyor fakat Far Cry'ın oyun mekanikleri oyuna çekiyor sizi. Mekanlar ve kullanılan objeler, etkileşimler çok başarılı. Her oyuna da ufak tefek yenilikler getiriyorlar güzel tutturuyorlar işi. Her şey iyi güzel de şu optimizasyon sorunları insanı soğutuyor oyundan. Ani fps düşüşleri, araç sürerken sürekli atlamalar olması. Bunu GTX 970'de yapıyorsa ciddi optimizasyon sorunu var demektir. Unity'de de zaten ciddi optimizasyon sorunu var. Ubisoft bu kodcularını değişsin bence. Yapamıyorlar demek ki, olmuyor. Kaç tane de yama çıktı şunu düzeltemediyseniz oyun yapmayın arkadaş bırakın bu işleri.

Bende aynısını rockstar games e diyordum gta 4 den dolayı..

• 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.