Şimdi Ara

Far Cry 4 (2014) [ANA KONU] (122. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.733
Cevap
24
Favori
118.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Far Cry 4 calismayi durdurdu hatasi alanlar nasil cozumledi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

arkadaşlar ana hikaye görevi nerde ? hangisi ?

Hocam bende harita bulutlu görünüyor, bu hale gelmesi için görev yapıp ilerlediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OMéR

quote:

Hocam bende harita bulutlu görünüyor, bu hale gelmesi için görev yapıp ilerlediniz mi?

Kuleler var açılması gereken en tepede vericiler var yanına gelip E ye bas resimde 6 kule açmış adam mesela beyaz kule amblemli sende kırmızıdır gidip kulenin en tepesine çıkacaksın ve vericiyi kırıp devredışı bırakacaksın her kule belli bir alanı kapsar toplamda 17 kule vardır.. Yeteri kadar açıklayıcı olmuştur umarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askkabul -- 21 Ocak 2015; 15:22:25 >

• mrblar. 0xc000007b gibi hata alıyorum, oyunu açamıyorum. yardım edebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muallimus

mrblar. 0xc000007b gibi hata alıyorum, oyunu açamıyorum. yardım edebilir misiniz?

Crack den oluşan sorunlar bunlar crack değiştirin yoksa bana özel mesaj yazın size reloaded crack vereyim birde onunla deneyin..
  • Noore'un rehine görevini 6. denememde geçtim ne rezil bir görevdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

Noore'un rehine görevini 6. denememde geçtim ne rezil bir görevdi

öyle ya bende dün geçtim ama oyuna 4. kez başladığım için 1 continue yaptım o görevden sonra banapur a git uçurumun kenarında kafesin içinde tutuyorlar elleri bağlı başında 2 adam var ve teki onun üzerine işiyor elim yanlışlıkla F e gitti kafesin üstünden beri rehineyi kaptı bıçakla öldürdü ve bizden bir korsanıda sıralı öldürme gibi öldürdü bu oyundaki yazılım hataları giderek eğlenceli bir hal almaya başladı

• quote:

oyunda türkçe dil seçeneği varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzMuhallebi

quote:

oyunda türkçe dil seçeneği varmı ?

Oyunda türkçe dil desteği yok ama türkçe yama var arkadaş o yamayı kullanmış..
  • bende M ye basınca harita açılmıyor. bir de gölgeler çok karanlık. sebebi nedir?

edit:neyse gerek kalmadı. sildim gitti oyunu. bi görev aldıydım dağın tepesinden wing suitle görev yerine süzüldüm sonra yine dağın tepesine yolladı. başlarım böyle oyuna dedim sildim gitti. pek hoşuma gitmemişti zaten. sıradan geldi bana. yıllardır böyle oyunlar çıkıp duruyo zaten. oraya git ateş et buraya git et. tat vermedi bana. sesleri de hiç beğenmedim. arabadan ses çıkmıyo yahu. sadece biraz toprak sesi geliyo hadi araba içeri fazla ses almıyodur dedim. sonra buggye bindim onda da aynı. buggyde bastınmı o motor sesini duyacaksın aga. sesler kötü olmudu oynayamıyom oyunu.

puanım 4/6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 22 Ocak 2015; 21:12:22 >
  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt
    4/6 nedir yahu? 6 üzerinden puan verildiğini ilk kez görüyorum.
  • sroad kullanıcısına yanıt
    artık öyle veriyom önceden 5 üzerinden veriyodum. bu oyuna 4 vermedim, 3 de az olur dedim, buçuklu puan vermeyide sevmiyom o yüzden bundan sonra 6 üzerinden değerlendirecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 22 Ocak 2015; 21:54:57 >
  • g2a.comdan uplay key alan oldu mu farcry4 için??
  • g2a.comdan uplay key alan oldu mu farcry4 için??
  • quote:

Orijinalden alıntı: muallimus

LÜTfen yardım.. uyunu kurdum , crack falan da yaptım, ama 0xc000007b hatası veriyor.resimdeki gibi... ne yapacam?

ne yapacam?
  • muallimus kullanıcısına yanıt
    Forumda arama ; Far Cry 4 hatası
  • Beyler %25 civarı kayıtlı oyunu olan varmı? Bilgisayar servise gitti. Herşey silinmiş
  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt
    hocam 10 üzerinden 7 deseydiniz 6 üzerinden verince çok garip olmuş

• Oyundaki tek güzel şey bu olsa gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

Oyundaki tek güzel şey bu olsa gerek

Demek benden başkada Noore dan hoşlanan varmış
    Herkez Amita dan bahseder daha uzun soluklu ön planda olan bir karakter olduğu için.. Zevkler ve renkler tartışılmaz elbette ama Noore bencede çok daha çekici bir kadın Amita yanında bakımsız dişi tarzan gibin kalıyor

• 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.