Şimdi Ara

Far Cry 4 service is unreachable.Please try again later hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyunu aldığım günden beri (4 gündür ) far cry ı coop yada multiplayer oynayamıyorum bu hatayı veriyor.dns mi 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 şeklinde ayarladım olmadı başka dns ler denedim olmadı bu sorunu çözmemde yardımcı olacak biri varmı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar yokmu derdime bir çare

• Güncel arkadaşlar tatilde şu problemi çözmem lazım

• Mtu ayarını 1473 yaparak deneyin bir ara bende de aynı problem vardı mtu değerini değiştirince girdi online'a.
  • Bu çözümden bayağı umutluydum yine boş "unreachable"

• Hala çözemedim arkadaşlar illaki aynı problemi yaşayanlar vardır aramızdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santonir0n

arkadaşlar oyunu aldığım günden beri (4 gündür ) far cry ı coop yada multiplayer oynayamıyorum bu hatayı veriyor.dns mi 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 şeklinde ayarladım olmadı başka dns ler denedim olmadı bu sorunu çözmemde yardımcı olacak biri varmı ?

ŞU DNS Adreslerini Dener misin : DNS: 199.85.126.10
    199.85.127.10
    Ayrıca Co op için arkadaşına invite göndererek dene eger matchmaking hatası verirse biriniz oyunu açsın diğer de chat e girip onun oyununa "Katıl" yapsın. Touchpad e basıp online ı seçip arkadasa bağlanırken sorun çıkartıyor bende farkındayım.
    HERNEYSE FARCRY4 E DEVAM EDİYORSAN ÖZELLİKLE SEASON PASS DAALDIYSAN TANIŞALIM ZAMANINOLDUGUNDA BERABER OYNARIZ HATTA DIĞER ORTAK OYUNLARIDA OYNARIZ BENİM PS4 PSNID: Lazmuteahhit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.