Şimdi Ara

Far Cry 4 Türkçe Yaması Yayınlandı (07.01.2015) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
413
Cevap
18
Favori
48.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam yamayı güncelleyeceğinizi yazmıştınız bir yerde. Yeni versiyonun çıkması yakın mı? Eğer değilde şu an ki versiyonu indirip kuracağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenGelldim

quote:

Orijinalden alıntı: melect

hocam öncelikle çeviri için teşekkür ederim, benim bir sorunum var forumu da takip ettim çare bulamadım sorun şu:
    bende RELOADED sürümü kurulu fakat işlemcim çift çekirdekli olduğu için oyunu açamamıştım bunun için yayınlanan FİX i (ciftcekirdekFix.firkridort.SpAwN) kurdum oyunu açabildim sonra türkçe yamayı kurdum harika sorum yok
    ama güncelleme yapınca türkçe yama çalışmıyor update v1.4 den update v1.7 kadar denedim olmuyor önce update sonra türkçe yama veya önce türkçe yama sonra update her türlü denedim update haliyle türkçe oynayamıyorum acaba sorun çiftçekirdekfixle mi ilgili bir yardımcı olursanız çok sevinirim.

http://www.tanersaydam.com/?p=82

buradaki gibi manuel bir kurulum yaparsan sorunu halledersin.

hocam gömme yöntemi ile 2. denememde başardım teşekkür ederim, peki şimdi bunun üzerine uptade v1.7 güncellersem Türkçe bozulurmu yoksa yeniden mi yapmam lazım türkçeleştirmeyi.

• Mineral: Yama her versiyona uyumlu.

melect: Tek yapman gereken 1.7 yi update edittekten sonra tekrardan Yamayı gömmen.

@Mineral
    @melect
  • ''Gibbed.Dunia2.Unpack çalışmayı durdurdu'' hatası alıyorum yamayı kurarken.Oyunum orjinal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SüperEspri

''Gibbed.Dunia2.Unpack çalışmayı durdurdu'' hatası alıyorum yamayı kurarken.Oyunum orjinal.

Setupu yönetici olarak çalıştırmayı deneyin, o da işe yaramazsa manuel kurulum yapabilirsiniz. Eğer manuel'i yapamazsınız faceden beni ekleyin hemen halledeyim.
  • quote:

quote:

''Gibbed.Dunia2.Unpack çalışmayı durdurdu'' hatası alıyorum yamayı kurarken.Oyunum orjinal.

Setupu yönetici olarak çalıştırmayı deneyin, o da işe yaramazsa manuel kurulum yapabilirsiniz. Eğer manuel'i yapamazsınız faceden beni ekleyin hemen halledeyim.

Yönetici olarak çalıştırdım işe yaramadı.Manuel olarak hallettim oyundan yeni çıktım Sağol hocam eline sağlık

• quote:

quote:

quote:

Yönetici olarak çalıştırdım işe yaramadı.Manuel olarak hallettim oyundan yeni çıktım Sağol hocam eline sağlık

Est iyi oyunlar :)

• quote:

Mineral: Yama her versiyona uyumlu.

melect: Tek yapman gereken 1.7 yi update edittekten sonra tekrardan Yamayı gömmen.

@Mineral
    @melect

Yamanın V2 versiyonunu diyordum hocam. Yamayı yükledim bu arada gayet güzel. Yeni yamalarınızı bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mineral

quote:

Mineral: Yama her versiyona uyumlu.

@Mineral
    @melect

Yamanın V2 versiyonunu diyordum hocam. Yamayı yükledim bu arada gayet güzel. Yeni yamalarınızı bekliyoruz

Yamanın V2 halini yapmayı şu an düşünmüyorum. Başka bir ekip zaten %100 için kasıyor. Ben herkesin anlıyacağı bir yamayı çıkarttım. Yeni çıkan bir kaç projeye odaklandım şu an. Tabii bu ileride değişirse bilemem :) Şu an durum bu.

• Anladım hocam. Yeni yamalarınızda görüşmek üzere o halde
  • quote:

Anladım hocam. Yeni yamalarınızda görüşmek üzere o halde

www.tanersaydam.com

yamalarımı ilk buradan yayınlayıp sonra buraya konu açıyorum, hem bu sitedem hemde face grubumdan beni takip edebilirsin hocam :) tekrar teşekkürler yorumların için.
  • quote:

quote:

www.tanersaydam.com

yamalarımı ilk buradan yayınlayıp sonra buraya konu açıyorum, hem bu sitedem hemde face grubumdan beni takip edebilirsin hocam :) tekrar teşekkürler yorumların için.

dai çevirisi isteriz hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: emiLL

quote:

quote:

www.tanersaydam.com

Dai derken :D

• link verirmisiniz?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

www.tanersaydam.com

Dragon age inqusition

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

www.tanersaydam.com

Dragon age inqusition

Aslında o iyice aklıma girdi ama. Oyun bildiğim kadarıyla RPG. Yinede boş bir zamanımda bakayım inş.

• quote:

Orijinalden alıntı: harun50

farcry 4 açılmıyor .. ettiniz oyunumu

Dostum sen yanlış bir işlem yapmışsındır. Yamayla ilgili bir sorun yok.
  • quote:

quote:

quote:

farcry 4 açılmıyor .. ettiniz oyunumu

Dostum sen yanlış bir işlem yapmışsındır. Yamayla ilgili bir sorun yok.

kaldırdım yamayı düzeldi

Dostum beni faceden ekle sana manuel kurayım sorunsuzca. Yoksa yamasız oyna nasıl istersen.

• daha öncede yazmıştım eline sağlık uğraşmışsın sağol ama yama %100 dediğin yerler %100 değil örnek himalayalardaki kanlı elmas görevleri büyük pembe elmas bulduğumuz görev ilk file bindiğimiz hurk görevi ( call of the wild) ve yazmadığım pek çok ufak tefek yer şu ana kadar gördüklerim o görevler gözden kaçmış diyeceğim ama bazen konuşmanın ortasında bir cümle türkçe gerisi ingilizce hatta bazen cümlenin ortasında tek türkçe kelimeye rastladım bunları yeni versiyonda düzelteceğine eminim ama baya bir gözden kaçan yer var aceleye gelmiş sanırım biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

daha öncede yazmıştım eline sağlık uğraşmışsın sağol ama yama %100 dediğin yerler %100 değil örnek himalayalardaki kanlı elmas görevleri büyük pembe elmas bulduğumuz görev ilk file bindiğimiz hurk görevi ( call of the wild) ve yazmadığım pek çok ufak tefek yer şu ana kadar gördüklerim o görevler gözden kaçmış diyeceğim ama bazen konuşmanın ortasında bir cümle türkçe gerisi ingilizce hatta bazen cümlenin ortasında tek türkçe kelimeye rastladım bunları yeni versiyonda düzelteceğine eminim ama baya bir gözden kaçan yer var aceleye gelmiş sanırım biraz

Kardeşim yamada dediğim yerler tamamen %100 ama sen oyunu muhtemelen Çevrim içi oynuyorsun. Bu da şu demek. Hurk görevleriyle bağlantılı görevler çıkıyor. Onları çevirmedim. İleride bir versiyon atmayıda şu an düşünmüyorum. Yinede yorumun için sağol. Ama yama KESİNLİKLE ACELEYE GELMİŞ VE GÖZDEN KAÇMIŞ DEĞİL. Defalarca kontrol ettim. Senin gördüğün yerler benim çevirmediğim kısımlar ki onuda konuda açıkça belirttim!!

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.