Şimdi Ara

Far Cry 4 Türkçe Yaması Yayınlandı (07.01.2015) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
413
Cevap
18
Favori
48.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cemal1982

quote:

Orijinalden alıntı: BenGelldim

quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.mediafire.com/download/wqfbr5ode4m0n8o/data_win32.rar

Dosya boyutunu 1.5 GB'a kadar düşürdüm. Bunu oyundaki Data_32 klasörüne çıkartmanız yeterli. Orijinal dosyayı yedeklemeyi unutmayın. Oyun 1.9, .1.10 sürümlerinde sorunsuzca çalışacaktır.

@muhammed46agir
    @sametalbayrak
    @cemal1982
    @sali40

Allah senden razı olsun bilader, bana ve diğerlerine yardımcı olduğun için saygılarımla, ama şuan indirme aşamasındayım Frycry4 orjinal steam dan aldım, senin dediklerini yapacağım inşallah Türkçe yama sorunsuz çalışır,

Yükledim 1.5 gblik dosyayı direk indir oyunun data_32 klasörüne at. Oyun bendede steam üzerinden Orijinal ve sorunsuzca oynuyorum şuan.

Kardeş upload ettiğin dosyayı idm ile indirdim fakat, winrar ile çıkartırken %99 dayken hata veriyor, anlamış diilim galiba part bozuk, yinede sağolasın...

IDM'yi iptal edip normal indir. Sen deyince denedim ve sorunsuzca çıkartıp çalıştırdı.

Tekrar idm ile indirdim winrar ile dosyayı klasöre çıkarttım, şimdi çıkan dosyaları kopyala yapıştırdıktan sonra Tr yamayı mı üstüne kuruyoruz?

Yama direk o dosya :) Data_32 klasörüne at, değiştir de ve oyuna girip oyna.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dosya boyutunu 1.5 GB'a kadar düşürdüm. Bunu oyundaki Data_32 klasörüne çıkartmanız yeterli. Orijinal dosyayı yedeklemeyi unutmayın. Oyun 1.9, .1.10 sürümlerinde sorunsuzca çalışacaktır.

@muhammed46agir
    @sametalbayrak
    @cemal1982
    @sali40

Allah senden razı olsun bilader, bana ve diğerlerine yardımcı olduğun için saygılarımla, ama şuan indirme aşamasındayım Frycry4 orjinal steam dan aldım, senin dediklerini yapacağım inşallah Türkçe yama sorunsuz çalışır,

Yükledim 1.5 gblik dosyayı direk indir oyunun data_32 klasörüne at. Oyun bendede steam üzerinden Orijinal ve sorunsuzca oynuyorum şuan.

Kardeş upload ettiğin dosyayı idm ile indirdim fakat, winrar ile çıkartırken %99 dayken hata veriyor, anlamış diilim galiba part bozuk, yinede sağolasın...

IDM'yi iptal edip normal indir. Sen deyince denedim ve sorunsuzca çıkartıp çalıştırdı.

Tekrar idm ile indirdim winrar ile dosyayı klasöre çıkarttım, şimdi çıkan dosyaları kopyala yapıştırdıktan sonra Tr yamayı mı üstüne kuruyoruz?

Yama direk o dosya :) Data_32 klasörüne at, değiştir de ve oyuna girip oyna.

Türkçe yamayı kurunca oyuna girmiyor yav. Yamayı kaldırınca sorun düzeliyor ama manuel denesek bir değişikli olur mu acaba?

• Bu 1.5 Gb' lık data_win32 dosyasını, FarCry 4 Reloaded 1.3 sürümüne atsam sorun çıkarır mı ?
  • quote:

@muhammed46agir
    @sametalbayrak
    @cemal1982
    @sali40

Hocam ben 1.8 versiyonuna kurdum fakat türkçe yamayla oynadığım ilk bölümde halatı tırmanmıyor, türkçe yamayı kaldırdığımda ise tırmanıyor, türkçe yama olmadığı zaman oynadığımda save sorunu yoktu (oyunu kaydetmiyor baştan başlamak zorunda kalıyorum) ama şuan var nedendir sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xX.3B.Xx -- 2 Ağustos 2015; 16:20:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xX.3B.Xx

quote:

@muhammed46agir
    @sametalbayrak
    @cemal1982
    @sali40

Hocam ben 1.8 versiyonuna kurdum fakat türkçe yamayla oynadığım ilk bölümde halatı tırmanmıyor, türkçe yamayı kaldırdığımda ise tırmanıyor, türkçe yama olmadığı zaman oynadığımda save sorunu yoktu (oyunu kaydetmiyor baştan başlamak zorunda kalıyorum) ama şuan var nedendir sizce?

Oyunun 2.0 versiyonunu yükle ve oyuna "Sağ tıklayıp yönetici olarak" giriş yap. Bu korsan oyundan kaynaklanan bir hata yamadan değil.

• tebrıkler
  • 2.0 update'i bulamadım 1.8 update üzerine kurdum, türkçe yama olmadığı zaman halat sorunu olmuyor, ama türkçe yamayı kurduğumda halatla tırmanamıyorum anlamış değilim, 1.8 update il oynayan yok mu?
  • Oyunum son sürüm ve orjinal.

''gibbed.dunia2.unpack'' hatası devam ediyor. Yamanın elden geçmesi gerekiyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şem-i Ruhsar

Oyunum son sürüm ve orjinal.

''gibbed.dunia2.unpack'' hatası devam ediyor. Yamanın elden geçmesi gerekiyor sanırım.

Bir kaç mesaj üstte manuel dosyanın linkini verdim. Oradan 1,5 GB'lık dosyayı indir ve direk Data_32 klasörüne at yeterli.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Şem-i Ruhsar

Oyunum son sürüm ve orjinal.

Bir kaç mesaj üstte manuel dosyanın linkini verdim. Oradan 1,5 GB'lık dosyayı indir ve direk Data_32 klasörüne at yeterli.

Tamam üstadım teşekkürler.
  • ellerine sağlık....
  • Yama kurulurken hata veriyor. İşletim sistemim Windows 10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Far cry 4 gold edition sahibiyim yamayı kurdum oyunu açarken far cry 4 çalıştırmayı durdurdu diyor kapanıyor napıcaz bir çözüm varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.