Buğün buldum ben yamayı. Türkçe alt yazılı oldu. menüler rusca halen önemli değil o kadarda yapanın emeğine sağlık.
arkadaşlar size bi sorum olucak oyun içi görüntüler 360 p gibi bende 1080 ve ultrada olmasına rağmen anlıyamadım neden yapıyor sizce şu videyo kısmı varya orda
arkadaşlar yama hata veriyor yönetici olarak çalışırıp kuruyorum hata vermeden kuruluyor .kurulunca da oyun açılmıyor başka bir hata veriyor . Oyunum Orjinal.
ARKADAŞLAR OYUNU KURLU OALRAK İNDİRDİĞİM İÇİN TÜRKÇE YAMA KURULMUYOR. MANUEL DOSYA PAYLAŞACAK OLAN YOKMU? LÜTFEN YARDIM.
quote:
Orijinalden alıntı: Redshift
arkadaşlar yama hata veriyor yönetici olarak çalışırıp kuruyorum hata vermeden kuruluyor .kurulunca da oyun açılmıyor başka bir hata veriyor . Oyunum Orjinal.
Oyunun büyük ihtimal 1.10 sürümü. Çünkü oyuna girerken Uplay otomatik güncellemeyi kuruyor. Ancak yama 1.9.0 yamasını destekliyor. Bence Techno Game'in yamasını bekleyin çünkü bu sürüme göre yapıyorlar. Onların yamasıda ne zaman çıkacaksa...
muhammed46agir
kullanıcısına yanıt
:D oyunu bitirdim bile hocam %100 olmasada %80 anladım senaryoyu
Çok iyi ya.
Teknogame nin yaması falan çıkmayacak. Hiç bi halt yaptıkları yok. Taner saydamın da g.tü kalkmış. Faceden ekledim "üzgünüm yardımcı olamayacağım" dedi. Hepinizin.................
gençler bu lanet olası manuel kurulum nasıl yapılıyor , setupu kuruyıorum oyuna gşrerken hata veriyor varmı manuel kurulumu anlatacak ,sürüm 1.10
quote:
Orijinalden alıntı: sametalbayrak
gençler bu lanet olası manuel kurulum nasıl yapılıyor , setupu kuruyıorum oyuna gşrerken hata veriyor varmı manuel kurulumu anlatacak ,sürüm 1.10
Far Cry 4 Türkçe yamayı kurarken gelen hata bu " gibbed.dunia 2.unpack " çözümünü bulabilen varmı oyun orjinal, yada manuel kurulum yapsak düzeliyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: cemal1982
quote:
Orijinalden alıntı: sametalbayrak
Far Cry 4 Türkçe yamayı kurarken gelen hata bu " gibbed.dunia 2.unpack " çözümünü bulabilen varmı oyun orjinal, yada manuel kurulum yapsak düzeliyor mu?
boşuna uğraşmana gerek yok dostum , 1.9 dan sonrasında çalışmıyor son güncelleme 1.10 galiba . Manuel kurulumu nasıl bilmiyorum denemedim .
@muhammed46agir @sametalbayrak @cemal1982 @sali40 Arkadaşlar yazılan mesajlar yüzünden oyunu tekrar yükldim ve yamayı kontrol ettim. Yama 1.10 sürümüyle uyumlu, yani oyunu kuramayanlar ya 1.10 sürümüne sahip değil ya da bir yerde hata yapıyor. Neyse size 3gb'lik yamalı Patch dosyalarını yüklüyorum. Direk onu indirip klasöre atarsanız sorununuz çözülmüş olur. Beklede kalın. Şu an upload'ta
Dosya boyutunu 1.5 GB'a kadar düşürdüm. Bunu oyundaki Data_32 klasörüne çıkartmanız yeterli. Orijinal dosyayı yedeklemeyi unutmayın. Oyun 1.9, .1.10 sürümlerinde sorunsuzca çalışacaktır.
@muhammed46agir @sametalbayrak @cemal1982 @sali40
Allah senden razı olsun bilader, bana ve diğerlerine yardımcı olduğun için saygılarımla, ama şuan indirme aşamasındayım Frycry4 orjinal steam dan aldım, senin dediklerini yapacağım inşallah Türkçe yama sorunsuz çalışır,
Dosya boyutunu 1.5 GB'a kadar düşürdüm. Bunu oyundaki Data_32 klasörüne çıkartmanız yeterli. Orijinal dosyayı yedeklemeyi unutmayın. Oyun 1.9, .1.10 sürümlerinde sorunsuzca çalışacaktır.
Allah senden razı olsun bilader, bana ve diğerlerine yardımcı olduğun için saygılarımla, ama şuan indirme aşamasındayım Frycry4 orjinal steam dan aldım, senin dediklerini yapacağım inşallah Türkçe yama sorunsuz çalışır,
Yükledim 1.5 gblik dosyayı direk indir oyunun data_32 klasörüne at. Oyun bendede steam üzerinden Orijinal ve sorunsuzca oynuyorum şuan.
Yükledim 1.5 gblik dosyayı direk indir oyunun data_32 klasörüne at. Oyun bendede steam üzerinden Orijinal ve sorunsuzca oynuyorum şuan.
Kardeş upload ettiğin dosyayı idm ile indirdim fakat, winrar ile çıkartırken %99 dayken hata veriyor, anlamış diilim galiba part bozuk, yinede sağolasın...
Kardeş upload ettiğin dosyayı idm ile indirdim fakat, winrar ile çıkartırken %99 dayken hata veriyor, anlamış diilim galiba part bozuk, yinede sağolasın...
IDM'yi iptal edip normal indir. Sen deyince denedim ve sorunsuzca çıkartıp çalıştırdı.
IDM'yi iptal edip normal indir. Sen deyince denedim ve sorunsuzca çıkartıp çalıştırdı.
Tekrar idm ile indirdim winrar ile dosyayı klasöre çıkarttım, şimdi çıkan dosyaları kopyala yapıştırdıktan sonra Tr yamayı mı üstüne kuruyoruz?