Şimdi Ara

Far Cry 4 Türkçe Yaması Yayınlandı (07.01.2015) (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
413
Cevap
18
Favori
48.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yux[H]ell!cA

Emeğiniz ölçülemeyecek kadar büyükdür Taner arkadaşım. Bizlere bu platformda güya çok büyük olan oyun firmaları ne yazık ki bu akışı veremiyorlar. Siz değerli arkadaşlarımız bizlerin imdadına yetişiyorsunuz. Bunu özellikle benden daha genç arkadaşlarımın görmesini ve gösterdiğiniz bu örnek davraşına karşı herkese çağrı olur diye düşünüyorum. Şu günde herkesin İngilizcesi az çok var fakat bu projelerle bence daha çok arkadaşın taşın altına eline koyarak sizlere destek verdiklerinde belkide daha da büyük projeler çıkaracaksınız. Bunu belirtmekten kıvanç duyuyor başarılarınızın devamını diliyorum. Teşekkürler.

Saygılarımla.

Güzel mesajınız beni onurlandırdı. Çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: BenGelldim

quote:

Orijinalden alıntı: Yux[H]ell!cA

Emeğiniz ölçülemeyecek kadar büyükdür Taner arkadaşım. Bizlere bu platformda güya çok büyük olan oyun firmaları ne yazık ki bu akışı veremiyorlar. Siz değerli arkadaşlarımız bizlerin imdadına yetişiyorsunuz. Bunu özellikle benden daha genç arkadaşlarımın görmesini ve gösterdiğiniz bu örnek davraşına karşı herkese çağrı olur diye düşünüyorum. Şu günde herkesin İngilizcesi az çok var fakat bu projelerle bence daha çok arkadaşın taşın altına eline koyarak sizlere destek verdiklerinde belkide daha da büyük projeler çıkaracaksınız. Bunu belirtmekten kıvanç duyuyor başarılarınızın devamını diliyorum. Teşekkürler.

Saygılarımla.

Güzel mesajınız beni onurlandırdı. Çok teşekkür ederim.

Rica ederim, ne demek bende bugün Türkçe yapamayı yaptım ve oldu başarıyla o yazıyı yazdığımda yapmamıştım şimdi oldu ve oynuyorum büyük bir zevkle. Tekrar tekrar teşekkür ederim.

• Kıçının üstüne oturup akşama kadar eli malum yerinde dolanan arkadaşların çeviriyi eleştirmesi ne kadar güzel, bu adam bu işi tek başına yapmış, koca şirket türkçe yama yapmadıysa onların suçudur öncelikle, bir işe yaramıyorsanız susun kimse size zorla indirtmiyor burada gelip ahkam kesmeden daha kolay birşey yok, teşekkürler hocam .
  • elinize sağlık iyiki varsınız
  • Oyun oynamaya çok vakit bulamıyorum. Oynadığım zaman da güzel zevk alabileceğim oyunlar tercih ediyorum bunlarda türkçe oyunlar oluyor. Far Cry 3'ü yeni bitirdim 4'ün yamasını bu kadar erken beklemiyordum on numara oldu oyunu da yamayı da indirip başlıyorum. emeğine sağlık teşekkürler
  • Ben Far Cry 4 Türkçe yamayla Çekiyorum https://www.youtube.com/channel/UCrUQkchO_B3aGiRo26P0fBg
  • Hocam gibbed çalışmayı durdurdu hatası veriyor sürekli ya kanser oldum bi yardm et. Manuel olarak kurmaya çalışıyorum unpack i açıyorum bir süre sonra yine gibbed hatası geliyor ya :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pollos -- 1 Nisan 2015; 16:42:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pollos

Hocam gibbed çalışmayı durdurdu hatası veriyor sürekli ya kanser oldum bi yardm et. Manuel olarak kurmaya çalışıyorum unpack i açıyorum bir süre sonra yine gibbed hatası geliyor ya :(

Kardeşim keşke sitemdeki diğer yardım ettiğim arkadaşların mesajlarını okusaydın. O zaman böyle sitres olmazdın!!
  • Sağol kardeşim emeğine sağlık.
  • quote:

quote:

Hocam gibbed çalışmayı durdurdu hatası veriyor sürekli ya kanser oldum bi yardm et. Manuel olarak kurmaya çalışıyorum unpack i açıyorum bir süre sonra yine gibbed hatası geliyor ya :(

Kardeşim keşke sitemdeki diğer yardım ettiğim arkadaşların mesajlarını okusaydın. O zaman böyle sitres olmazdın!!

Halletim ustam sağolasın. Ellerine sağlık.
  • harita sorunu var. güncelleme yükleyince harita görünüyor ama türkçe yama gidiyor. türkçe yama kurunca da, harita görünmüyor.
  • ps3 e bunu uyarlayabilseydik keşkee
  • quote:

quote:

Aynı hatayı bende alıyorum.(gold edition 1.9)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: melect

hocam öncelikle çeviri için teşekkür ederim, benim bir sorunum var forumu da takip ettim çare bulamadım sorun şu:
    bende RELOADED sürümü kurulu fakat işlemcim çift çekirdekli olduğu için oyunu açamamıştım bunun için yayınlanan FİX i (ciftcekirdekFix.firkridort.SpAwN) kurdum oyunu açabildim sonra türkçe yamayı kurdum harika sorum yok
    ama güncelleme yapınca türkçe yama çalışmıyor update v1.4 den update v1.7 kadar denedim olmuyor önce update sonra türkçe yama veya önce türkçe yama sonra update her türlü denedim update haliyle türkçe oynayamıyorum acaba sorun çiftçekirdekfixle mi ilgili bir yardımcı olursanız çok sevinirim.

http://www.tanersaydam.com/?p=82

buradaki gibi manuel bir kurulum yaparsan sorunu halledersin.

Manuel kurulumda da paketi açarken aynı hatayı alıyorum hocam.

• Orijinalden alıntı: BenGelldim

hocam cfw li ps3 için yamayı kullanma imkanımız var mı?
  • Far Cry 4 oynamayanlara şiddetle tavsiye ederim
  • gibbed.dunia2.unpack hatası alıyorum v1.9 kurulu https://www.skidrowreloaded.com/far-cry-4-v1-9-incl-4dlc-multi2-reloaded/ Manuelde denedim aynı hatayı aldım yardım ederseniz sevinirim
  • yamanın indirme linki nerede
  • Yamayı nereden indirebiliriz. arkadaş link koymuş ama çalışmıyor link.
    bendeki oyun rusca en kötü İngilizce nasıl yapabiliriz bilgisi olan var mı ?
    Teşekkürler.
  • Arkadaş yamayı kaldırdı, çok üstüne gittiler... Daha önceden indirmiş olanlardan isteyin!!
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.