Şimdi Ara

Far Cry 4 Türkçe Yaması Yayınlandı (07.01.2015) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
413
Cevap
18
Favori
48.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BenGelldim

quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

Bir projenin sonunu getirdiğine göre seni yarım kalan çalışmana davet edelim... Bize de lazım böyle çevirmenler...

abi şu anda Tales of the Bordelas çeviriyorum. Arkasına Far Cry 3 Blood dragon, Far Cry 4 Yeni DLC'si var :)

Watch dogs u cevircek misiniz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

abi şu anda Tales of the Bordelas çeviriyorum. Arkasına Far Cry 3 Blood dragon, Far Cry 4 Yeni DLC'si var :)

Maşallah, bereket versin... Ancak bunları toplasan bir divinity eder mi dersin? Sana altın tepside bir çeviri projesi sunuyoruz...

Ekibin ilk dönemdeki hevesi kaçmasaydı belki bugün testleri için çaba sarfediyor olurduk, ama satırları gören kaçtı

Neyse senin işin uzunmuş, kolay gelsin...

Abi bende ilk toplanan ekipteydim. Yanlış hatırlamıyorsam oyunda 21.000 satır vardı ama oyun RPG sanırım. Yani bunları toplasak bir divinity etmez :)
    İnş bunuda tamamlarsınız abi. Elimdeki projelerden sonra boşa çıkacak olursa tekrar katılmak isterim. Saygılar ayrıyeten.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_executioner_

quote:

quote:

Bir projenin sonunu getirdiğine göre seni yarım kalan çalışmana davet edelim... Bize de lazım böyle çevirmenler...

Watch dogs u cevircek misiniz hocam

Maalesef Watch Dogs açılmıyor. Bunu şu an Türkiye de açabilecek zaten kimse yok. Yabancılar açarsa anca.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanfc

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Şem-i Ruhsar

Hocam öncelikle eline, emeğine sağlık.

Videolardan gördüğüm kadarıyla gerçekten yeterli denecek seviyede bir çalışma olmuş. Hiç bir şey anlamadan oynamak var, bir de sizin sayenizde Türkçe olarak oynamak var. Güzel çalışma olmuş tekrar emeğine sağlık.

Bana bir konuda yardımcı olursan sevinirim. Yamayı indirdim kurdum fakat oyuna girmiyor. Oyun ekranının açıldığı sırada resimdeki gibi hata alıyorum.
     Far Cry 4 Türkçe Yaması Yayınlandı (07.01.2015)

Hocam beni faceden ekle 2dkda kurayım hemen yamayı. :)

https://www.facebook.com/taner.saydam.10

eline sağlık yama için..yanlış anlama bu hatayı alan bir kaç kişi var...ekleyip uzakdan yardım ile kurarım diyorsun halbuki açıklasan daha iyi olmaz mı...bende o hatayı alıyorum ..yazabilirmisin...

Dostum videolu anlatımı konuya ekledim. Videoyu izleyerek sorunsuzça yapabilirsin.
    http://www.tanersaydam.com/?p=82

• eline sağlık
  • Yama oyunun 1.07 sürümünde çalışmıyor. Buna uygun sürüm ne zaman gelir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

Yama oyunun 1.07 sürümünde çalışmıyor. Buna uygun sürüm ne zaman gelir acaba?

Dostum yama 1.7 sürümünde çalışıyor. Sıkıntı yaşıyorsan yamayı manuel kurabilirsin. Konuya maneul kurulumun videolu anlatımını ekledim. Yada faceden beni ekle ben kurayım.
  • görevlerde bazı çevrilmeyen yerler var önemsememiştim ama bir görevde görevle alakalı konuşmaların çoğu ve görevin ne olduğu çevrilmemiş görev himalayalara ilk çıktığımız the syringe görevi başka yerler de var ama bu çok bariz oynadıkça bariz olan yerleri yazarım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

görevlerde bazı çevrilmeyen yerler var önemsememiştim ama bir görevde görevle alakalı konuşmaların çoğu ve görevin ne olduğu çevrilmemiş görev himalayalara ilk çıktığımız the syringe görevi başka yerler de var ama bu çok bariz oynadıkça bariz olan yerleri yazarım .

Dostum tam çıkartamadım. Bölümün bir tam içeriğini, kimden aldığını özelden yazabilirsen hemen kontrol edeyim. Çünkü eksik olaması lazım.
  • quote:

quote:

Dostum yama 1.7 sürümünde çalışıyor. Sıkıntı yaşıyorsan yamayı manuel kurabilirsin. Konuya maneul kurulumun videolu anlatımını ekledim. Yada faceden beni ekle ben kurayım.

Tamamdır manuel kurunca yaptım.
  • quote:

quote:

quote:

Sevindim dostum. İyi yada kötü yorumlarını beklemekteyim :) İyi oyunlar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bazı yerlerde eksikleri var ve anlam karışıklıkları olan cümlelere rastlayabiliyorum. Onun dışında genel olarak başarılı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bazı yerlerde eksikleri var ve anlam karışıklıkları olan cümlelere rastlayabiliyorum. Onun dışında genel olarak başarılı.

inş v2 de onları düzelteceğim. Biraz hızlı çıkmasından kaynaklı o sorunlar.

• Çok sağol hocam ellerine sağlık...
  • yamanın bu kadar çabuk çıkacağını bilsem geç başlardım oyuna %50 de kurdum yamanızı.oyundan daha da zevk almaya başladım.oyun bitsin sonra tekrar başlayacağım.çeviriniz için teşekkürler bir de teknik destek veriyorsunuz helal olsun valla.iyi çalışmalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: forum13

yamanın bu kadar çabuk çıkacağını bilsem geç başlardım oyuna %50 de kurdum yamanızı.oyundan daha da zevk almaya başladım.oyun bitsin sonra tekrar başlayacağım.çeviriniz için teşekkürler bir de teknik destek veriyorsunuz helal olsun valla.iyi çalışmalar

Yorumun için teşekkürler :) Teknik destekten kastını tam anlamadım ama, anladığım her konuda yardımcı olurum.
  • yamayı uzaktan bağlantı ile kuruyorsunuz ya ...onu belirtmek istedim.çalışmalarınızda başarılar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forum13

yamayı uzaktan bağlantı ile kuruyorsunuz ya ...onu belirtmek istedim.çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Anladım Eyvallah
  • hocam öncelikle çeviri için teşekkür ederim, benim bir sorunum var forumu da takip ettim çare bulamadım sorun şu:
    bende RELOADED sürümü kurulu fakat işlemcim çift çekirdekli olduğu için oyunu açamamıştım bunun için yayınlanan FİX i (ciftcekirdekFix.firkridort.SpAwN) kurdum oyunu açabildim sonra türkçe yamayı kurdum harika sorum yok
    ama güncelleme yapınca türkçe yama çalışmıyor update v1.4 den update v1.7 kadar denedim olmuyor önce update sonra türkçe yama veya önce türkçe yama sonra update her türlü denedim update haliyle türkçe oynayamıyorum acaba sorun çiftçekirdekfixle mi ilgili bir yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melect

hocam öncelikle çeviri için teşekkür ederim, benim bir sorunum var forumu da takip ettim çare bulamadım sorun şu:
    bende RELOADED sürümü kurulu fakat işlemcim çift çekirdekli olduğu için oyunu açamamıştım bunun için yayınlanan FİX i (ciftcekirdekFix.firkridort.SpAwN) kurdum oyunu açabildim sonra türkçe yamayı kurdum harika sorum yok
    ama güncelleme yapınca türkçe yama çalışmıyor update v1.4 den update v1.7 kadar denedim olmuyor önce update sonra türkçe yama veya önce türkçe yama sonra update her türlü denedim update haliyle türkçe oynayamıyorum acaba sorun çiftçekirdekfixle mi ilgili bir yardımcı olursanız çok sevinirim.

http://www.tanersaydam.com/?p=82

buradaki gibi manuel bir kurulum yaparsan sorunu halledersin.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.