Şimdi Ara

FAR CRY 4 YARDIM LÜTFEN!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
4.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Shangri la" bölümünde bi yerde takıldım bi türlü orayı geçemiyorum oynayıp burayı geçebilen varmı youtube dan izledim oynayanlar böyle bi sorunla karşılaşmamış
     FAR CRY 4 YARDIM LÜTFEN!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HalilBey -- 21 Kasım 2014; 18:48:53 >

• yokmu yardım edebilicek biri
  • Bende aynı kısımda kaldım çıktım direk. Mantıgı dahi yok yani bu ne dedim böyle.
  • kesinlikle mantığı yok ama bu oyunu baya zamandan beri bekliodum şimdi böyle yapması beni kızdırdı açıkcası
  • Youtube'a yaz bolumun adini izle yani cozumu burada cevap bekleyeceginize veya oyundan cikacaginiza cozum uretin biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi sen akıllısın dimi sazan arkadaş ben bakmadım sanki youtube den youtube daki video da benim denk geldiğim hata yok bişey bilmiyosun yardımcı olmucaksan boş yere konuşup zaman kaybı yapmabilgin varsa bu konu hakkında yardım et olsun bitsin cins cins konuşma

• Arkadaşlar aynı sorun bende de vardı. Şöyle bir çözüm buldum. Data_win32 klasöründen patch.dat ve patch.fat dosyalarını başka bir dosyaya yedeğini alıp sildim sonra SSAO ortam oklüzyon ayarladım.(video ayarlarından bulabilirsiniz.)Daha sonra bölümü bitirim save yapıp oyundan çıkın. Sildiğiniz dosyaları geri getirin kaldığınız yerden devam edin :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FAR CRY 3 DONMA SORUNU? YARDIM!
    10 ay önce açıldı
    Far Cry 7 | PC ANA KONU
    geçen yıl önce açıldı
    Far Cry 3 silah sorunum
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar far cry 4 bir bölümünde düsmanları öldürüyosun 1 tane adamda sarı yuvarlak işaret cıkıyor bu adamı r3 basıp tasıyoruzda nereye götürecez bulamadım
  • Bendede var o sorun oxden in verdiği çözüm önerisi deneyelim bakalım olacakmı, sorun sürümden kaynaklanıyor yeni sürüm yüklediğimde bu seferde save leri aktaramadım.Save leri aktarmayı bilen bir arkadaş varmı versiyonlar arası?
  • yardım bende biryerde kaldım bilen varsa yardımcı olabilirmi bir yere gidiyorum düşmanlan olduğu yere oradan kulübeye giriyorum küçük bir yere bana pompalı tüfek almamı söylüyor alınca o tüfekle öldür diyor öldürüyorum sonra iki adamın üzerinde sarı noktalar çıkıyor bir türlü o adamları ne yapacağımı çözemedim yardımcı olursanız sevinirim bu akşam resmini de koyacağım hatırlayaman arkadaşlar varsa eğer
  • Arkadaşlar kaplanı takip ediyormusunuz. Sanırım bölümlerde kaplanı takip edeceksiniz. Oraya kaçıncı gelişinin birde ben net hatırlamıyorum ama bir defa aynı hatayı verdi sonra yönümü gitmem gereken yere çevirince düzeldi.

• Kaplanın üstünde bıçak olacaktı onu alınca devam ediyordu sanırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.