Şimdi Ara

Far Cry 5 (2018) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
798
Cevap
9
Favori
40.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yureklibatur

FPS oyunlarını ultra ayarlarda oynamak çok akıl işi değil. Anlık tepkiler vermek gerektiğinde engel oluyor insana. Bir FPS oyununu iyi oynayan her oyuncunun genel ayarları ya düşüktür ya da çok düşük. Steam istatistiklerinden bakarsanız eğer oyuncu kitlesinin büyük bir çoğunluğu çöp diye sınıflandırılan ekipmanları kullanıyor. Gaza gelip 1080 almakla her sene telefonun üst modelini almak arasında bir fark yok. Tüketim hastalığı. Şu an 1050Tİ kullanıyorum. Bi aksilik olmadığı sürece değiştirmek gibi bir planım yok.

1050 ti iyi bir kart degil mi? High da oynayabilmen lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    FPS oyunlarını bilinçli olarak düşük ayarlarda oynuyorum. Kalan oyunlar yüksek ayarlarda. 1050ti bence iyi bir kart. Sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. 1060’ı beğenmeyen yorumlar okuduğum için şaşırdım. Ekran kartına ilave olarak monitörün kalitesi çok önemli. Bir hafta kadar 144 Hz 1 ms monitör kullandım. Ekran kartını sonuna kadar kullanma imkanı veriyor. Şu an kullandığım monitör 75 Hz 1 ms. 144 kadar verimli olmasa da çok iyi performans alıyorum. Sistemin birbirini destekler nitelikte olması önemli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamlar herkese, oyunu Gold sürüm olarak aldım ps4 ten Far Cry 3 Classic Edition 4 hafta erken erişime açık diyor(oyunun çıkmasına 2 hafta kaldı), indirme yerini göremedim kütüphanede falan yok nerede olur bu ki?

• yureklibatur kullanıcısına yanıt
    O 1060 giriş seviyesi diyen adamı sallama usta boşver.

1060 6gb ve i5 6600k işlemcim var çatır çatır akıyorum tüm oyunlarda ultrada.

75hz 27' monitör ile oynuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir konununda bokunu çıkartmayın ya. O kadar ekran kartı tartışması yapılan konu var. Burada hala 1060, 1050 tartışması var. Az da oyunu tartışın yahu. Trailerdan, gameplayden ne izlenimler edindiniz ne bekliyorsunuz bunları tartışın.
  • Öncelikle nvidia ekran kartıyla herhangi bir oyunda çatır çatır akmak pek olası değil amd dir o kart.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahy

Öncelikle nvidia ekran kartıyla herhangi bir oyunda çatır çatır akmak pek olası değil amd dir o kart.

Uyum sorunları mı var yani?
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Oyunun çıkmasını beklerken konunun canlı olması güzel birşey çorbaya bir katkımız olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başınıza 1060lar yağsın emi bi susun.
  • Abartmayın yahu şu ekran kartları mevzusunu ve FPS değerlerini,bende gtx960 kardeşim de de 1050ti var,çoğu oyunu oynuyoruz yüksek grafikte...

Siz diyorsanız ki ben 60 fps üstü alacağım 1080p ultrada;paranız varsa gidin alın üst seviye bir kart,takmayın bu kadar.
  • Konu niye ekran kartina geldi anlayamadim.

• Biri bi ekran kartını kötüledi ona sahip olanlar atak yaptı basit mevzular
  • PC versiyonu kaç gb arkadaşlar?

• Tutankhamun66 kullanıcısına yanıt
    O henüz bilinmiyor sanırım ama konsol 38gb en az bi 45 vardır pc bence.
  • alsam mı almasam mı çok kararsızım
  • gopgop kullanıcısına yanıt
    Valla dayanamadım aldım steamden hocam goldu. Çok iyi görünüyor oyun gözüme bide 3cü oyunu çoks evmiştim 2-3 kez oynadım. Onun tadını aldım ben. 4 te biraz işin suyu çıktıydı. Sarmamıştı.
  • Vayy be topik ölü :(

• Ewarrr kullanıcısına yanıt
    Valla öle anca ekran kartı felan tartıştılar. İş gereksiz tartışmaya gelince herkes yazıyor. Neyse artık oyunu aldık çıksın ben yazarım.

Videolar şuan için çok hypeladı beni.
  • Oyunu Steamden ön siparişle aldım.Pre load bugün başlayacak.Çıktıktan sonra oyun hakkındaki görüşlerimi paylaşmaya çalışırım.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.