Şimdi Ara

Far Cry 5 (2018) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
798
Cevap
9
Favori
40.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benchmark testlerinden gördüğüm kadarıyla oyunda yüksek seviye kartlar(1080/1080 Tİ gibi) 1080p ve 1440p de tam olarak kullanılamıyor.Aynı sorun Primaldede vardı ve bu çözünürlüklerde işlemci çekirdeklerinden ikincisi %100 kullanıldığı için ekran kartı kullanımı kısıtlanıyordu.Oyunun yazı fontuda Primaldekinin aynısı gibi duruyor oyun motoruda yine Dunia Engine olduğundan görülen değerlere göre Primalle eşdeğer bir performans alınacaktır diye düşünüyorum.Far Cry Primalde alınan değerlerin benzeri Far Cry 5 dede görülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 26 Mart 2018; 1:19:43 >
  • Ne kadar saçma bir olay: Bana ambargo koyuyorsun ayın 27sine kadar oynayamaz yayın yapamazsın diyorsun.Ama youtube'da ve twitch.tv'de Türk yayıncılar gırla yayın yapıp youtube'a upload yapıyor. O adamlara oyun ücretsiz gönderiliyor ben ise kendi maaşımla almak zorundayım ve buna rağmen yayın yapamıyor ve oyuna erişemiyorum. Adalet mi bu? Peh !

Oyunu steam'den satın aldım. İlla korsan kullan diyorlar (korsanı da çıkmadı ki)
  • :::LOSTPLANET::: kullanıcısına yanıt
    Aynı fikirdeyim, adamlar oyunu bitirmiş, tek tek koymuşlar, anlamıyorum, ilk defa böyle bir şey gördüm. ambargo para verenlere, vermeyenler oynuyorlar. hayır "onları" izlemiyorum da, spolier tehlikesi var.. neyse 22 saat kaldı.
  • Silah animasyonlari sesleri hosuma gitti alcam gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun Haberleri - merlininkazani.com
    Far Cry 5
    http://www.merlininkazani.com/far-cry-5-100273-inceleme

İNCELEME,80 PUAN VERMİŞ "MERLİN"

• 200 tl de çok bu oyuna
  • Pc performans analizlerinde oyunun oldukça iyi optimize edildiği ve akıcılık konusunda başarılı olduğundan bahsediliyor.

• Enis kirazoğlu bitirmiş 3-4 ü oynayanların almasına gerek yok çok aynı diyor üzdü , karakterimizin bir varlığı geçmişi olmaması beni oyuna karşı çok soğutmuştu

• PS4'de başlıyorum oyuna bakalım nasıl olmuş.

Far Cry 5 (2018) [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk

Enis kirazoğlu bitirmiş 3-4 ü oynayanların almasına gerek yok çok aynı diyor üzdü , karakterimizin bir varlığı geçmişi olmaması beni oyuna karşı çok soğutmuştu

Yazmak için gelmiştim sen yazmışsın kardeşim.Oyunu dün alıyordum ama aklımda sorular vardı 3 ve 4 e çok benzemesi sürekli durmayan aksiyonun ilerde sıkabileceği düşüncesi düşündüklerimi oyunu oynayan enis demiş vazgeçtim almam artık
  • osmandemi2 kullanıcısına yanıt
    Çok çok ucuzlayınca alıcam hem o zamana kadar belki o oynanışı biraz olsun özlemiş olurum
  • Bildiğin aynı oyun işte daha iyi grafiklerle ne bekleniyorduki onu anlamadım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı oyun olmaması
  • Oynayanlar var mı ?
  • Steam 10 saat kaldı diyor ulan bari gece 00:01den sonra açın şu oyunu.
  • Sabah 7'de oynamaya açılacak.
  • [steam] Son 6 saat
  • Benim Oyun 01.30 da açıldı uplay üzerinden.

AMD nin Far cry 5 sürücüsü çıkmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 27 Mart 2018; 4:35:20 >
  • A Leap of Faith deki sinematiğine hayran olduğum oyun.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.