Şimdi Ara

Far Cry 5 (2018) [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
798
Cevap
9
Favori
40.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4K’dan da foto atabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nividia 391.35 whql farcy 5 optmize edilmiş güncel driveri sunmuş.Oyun indi şidmi nvidia driver iniyor.Bakalım 4K ULTRA da oyun neler sunacak.
  • Ekran görüntüleri oyun içi ara sahnelerden değil rastgele olarak aldığım görüntülerdir fakat upload ettiğim site 4K dan 2K ya düşürdüğü için bu şekilde görünüyor.Far Cry serisinin tüm oyunlarını oynadım 3-4 ve Primalde optimizasyon adına ne sorunların olduğunu gayet iyi biliyorum bu nedenle Far Cry 5 in öncekilere göre daha iyi optimize edildiğini önceki oyunları oynayanlar göreceklerdir.Bu seriyi beğenerek oynuyorum ve oynarkende bir eksiklik hissetmiyorum elbette eleştirilebilir fakat sunduğu eğlenceli oynanış ve açık dünyası ile başında vakit geçirmeye değecek kalitede bir yapım olduğunu düşünüyorum.Herkese iyi oyunlar :)
  • 2K ve 4K daki kullanımlar bende bu şekilde ;

• Oyun 4K ultra da 50-60 arası fps aralığındadır..
    Oyun içindeki sesler ve grafikler enfes olmuş..Film tadında oyun.

Edit: Oyun aim desteği ile xbox one gamepad ile çok stabil geldi bana..
    Normal şartlarda fps oyununu gamepad ile oynamam imkansızdı

4K ultra dan SS ler:

Far Cry 5 (2018) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 28 Mart 2018; 8:22:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunu single olarak başlattım, sonra kardeşimi çağırdım, coop olarak oynadık bir süre, bayağı da eğlendik. Kardeşim "ben" yatıyorum dedi, sonra devam ederiz. Ben oynamak istiyordum, ama oyunda single ve coop ayrımı oyunu açanda yok. Kardeşimin oyunu, başladığımız yerde açıldı, harita kapalı ama ne hikmetse, skill'ler açık. Benim oyunum kaldığımız yerden açıldı ve her şey yerli yerinde. Single'a tıklayınca yeni oyun diye, eski oyunu silerim diyor. Ya "bu" işi bu kadar zor yapmak zorundalar mı. Doğrudan single ve coop diye ayırın oyunu, şimdi tek başıma oynamak istersem kardeşimle olan ilerleme silinecek. aklım fikrim almadı yani.

• Oyunun steam keyini en ucuz nereden alabilirim?

Düzeltme: Oyunu Oyunfor sitesinden Gold Edition olarak aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragorn4554 -- 28 Mart 2018; 1:52:19 >
  • Çok beğenilen Yorumlarda da var, hani bir nehir akıntısı videosu var .

O video ilk geldiğinde ben hayran olmuştum .

YouTube'da lets play yapan birini izlerken ufak bir nehirden geçiyordu gamer, o videoyla alakası yoktu nehir akıntısının. Ağaçlarda paint gibi göründü bana.

Hemen belirteyim 720 P 60 fps de İzledim .

O oyun çıkmadan önceki görüntü, ona aldanma mı dersiniz yoksa 720p izlediğim için mi bana öyle geldi? herkeste grafikler güzel diyor olayı anlayamadım nasıl oluyor bu ?

• mustang_88 kullanıcısına yanıt
    Ağaçlı birkaç ss

Far Cry 5 (2018) [ANA KONU] Far Cry 5 (2018) [ANA KONU]

Keşke ac:origins gibi foto modu olsaymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 28 Mart 2018; 3:52:53 >

• Sorumun cevabını alamadım ama yinede sağ olun .

Videoda bildiğin gerçek hayattaki gibi akıyordu nehir acaba oyun içi grafiklerde aynı mı onu merak ediyorum .

Hani yoksa w. Dogs felaketi vardı o gibi mi?

• mustang_88 kullanıcısına yanıt
    Oyunda baya vakit geçireceğimi bildiğim için videolarına neredeyse hiç bakmadım o yüzden bu karşılaştırmayı yapamıycam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 28 Mart 2018; 5:48:11 >
  • Nvida güncelleme yayınladı. Performans artışı var...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ac Origins'in optimizasyonu çok kötü olmasa da işlemci kullanımı tarafında bence ciddi sorunlu bir oyundu.

Bu sebeple akıcı çalışsa da bazen anlık takılmalar yapıyordu, FPS düşüşleri yaşanıyordu bölgesel olarak.

Açık dünya ise Far Cry 5'de açık dünya. Belki AC'deki kadar NPC yok ve kırsal alan olduğu için modellemeler de daha az ve basit fakat denuvo ile düzgün çalışabilen bir oyun görünümünde yorumlardan anladığım kadarıyla.

Demek istediğinde denuvo ile de gayet iyi, optimize çalışan bir oyun yapabiliyorsun Ubisoft.

Bu oyunu PC'ye almak istiyorum fakat konsolda kardeşlikle biraz daha uyguna bulabilme şansı varken PC tarafı çok uçuk fiyatlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahy

Ağaçlı birkaç ss

Keşke ac:origins gibi foto modu olsaymış.

Bu Amerikan kırsal bölgelerine hayranım hep,
    Keşke birileri full açık dünyalı içinde RPg ve tarım ve çiftlik öğelerinin de olduğu,sağlam grafikleri olan bir oyun yapsa...

• Bu da benden.Dün yayın yaparken karşılaştım.

• ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    Hocam gelin sarılalım Aynı şeyleri düşünüyorum. Keşke olsa.
  • Far Cry 5'i 6 dakikada bitirdiler

Öncelikle bu haberin ve aşağıdaki videonun oyunun ilk anlarından Spoiler, yani keyif kaçırıcı içerik barındırdığını belirtelim. Far Cry 4'ü oynadıysanız oyunun hemen başında bir şey yapmadığınızda, yani olay yerinden kaçmadığınızda oyun hemen bitiyordu. İşte benzer bir işleyişe Far Cry 5'te de yer verilmiş.

Oyunun başında Joseph'i tutuklamaya giden acemi bir polis memurunu kontrol ediyorsunuz. Kelepçeyi takmanız gereken anda hareket etmesseniz tıpkı Far Cry 4'te olduğu gibi oyun birkaç dakika içerisinde bitiyor. Yanınızda bulunan şerif sizin hareketsiz kalıp, tereddüte düştüğünüzü anladığı anda kolunuzdan tuttuğu gibi sizi geri götürüyor ve kapıdan çıktığınız anda oyunun bittiğini görüyorsunuz. Aşağıdan göz atabilirsiniz.

YouTube
    Far Cry 5 Secret Ending (Game Completed in Less Than 6 Minutes)
    https://youtu.be/jkmVPJMrTIo

• Sistem gereksinilerini karşılayabilseydim alırdım bu oyunu mutlaka. Gerçekten başarılı buldum.
  • şu an en uygun nereden alınabilir acaba fikri olan var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.