Şimdi Ara

Far Cry 5 (2018) [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
798
Cevap
9
Favori
40.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: R.Romanoviç

Kötü adama yakalanmamak için kaç. Kaçarken kaza olsun. iyi bir adam seni bulsun tedavi edip yol göstersin. Bu şablondan sıkılan bir tek benmiyim? Yoksa yaşlandımmı bilmiyorum, ama 2012 de çıkan oyun ile tıpatıp aynı dlc gibi

Öyle zaten,tutturdular bir sistem paso değiştirip değiştirip kullanıyorlar.Kötü değil ama en sonunda bir yerde sıkacak gibi...

Birde doğallık yok bir türlü şu seride,Skyrim'deki doğal ortam ve yaban hayatı,atmosfer bunda yok, çok yapay duruyor herşey...

Bir sonraki oyunda hangi bölgeye gidecekler çok merak ediyorum.
  • Fallout tan dergilerden perk kazanma olayınımı araklamışlar yoksa benmi yanlış gördüm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Fallout tan dergilerden perk kazanma olayınımı araklamışlar yoksa benmi yanlış gördüm

Yanlış görmedin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Fallout tan dergilerden perk kazanma olayınımı araklamışlar yoksa benmi yanlış gördüm

Fallouta benzettiğim pekçok şey var ev dizaynları ghoullar.
  • DEnuvo performansı etkilemiş mi sizce?
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Öyle bir performans sıkıntısı hissedilmiyor oyunda.

Yalnız draw distance ayarı yok ve ubi kısa mesafede tutmuş bu ayarı bazen beni rahatsız ediyor belkide bu yüzden bukadar iyi performans sunuyor oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 29 Mart 2018; 23:52:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videolardan gördüğüm kadarı ile sanki harita biraz ufak geldi bana...
  • coop oynamak isteyen eklesin
    steam : erenadali
  • ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    senı buralarda gormek ne güzel :D
  • Uplay e türkçe dil desteği gelmiş yeni gördüm oyunlarda yakındır.
  • R9 280 için 17.7.1 kullanıyorum.Far Cry 5 de herşey ultrada sadece gölge high'de 45-60 fps alıyorum genelde 52 fps sorun yok yani.Ama oyunun sağ üstte ekran kartını güncelleyin diyor ve gitmiyor.Bu sürücü ile devam edim mi yoksa FC5 için özel sürücüyü indirim mi ?
  • Arkadaşlar bir sorunum var. Uplaydan oyunu indirdim oyna diyorum ekrana farcry yazısı geliyor sonra oyun kapanıyor ve uplaya geri atıyor. Oyun açılmıyor. Var mı çözümünü bilen arkadaşlar

• ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    Harita boyutu fena değil de araçlar yavaş. Hızlı hareket edemiyoruz. Bulduğum en hızlı araba 80 ile gidiyor. AC:Origins'teki autodrive özelliği iyi güzel ama çok yavaş gidiyor yav 65 yapan araçta dümdüz yolda 35 ile de hiç çekilmiyor.

Sol alttaki tarafı özgürleştirdim. 2.yandaşı da açtım iyi güzel ama outpost almak fazla kolay geldi şimdi de. Bir okçu bir de Grace(sniper) olunca benim sadece şunu indir bunu indir demem yetiyor.

Dün yolda giderken birden sinematik başladı, sonra da karşımda Deputy Hudson'ı gördüm oturuyorduk sandalyede, bir de Joseph Seed. Ne olduğunu çözemedim birden görev başladı.
  • Far Cry 3-4 oynadım ve bu seriyi çok seviyorum. Yabancı dil bilmediğimizden hikayeyi karambole oynayıp geçiyoruz. Keşke böyle büyük oyunlara Türkçe dil desteği verselerdi.

Şu an Gold Edition 250₺ civarı. Alsam mı almasam mı bilemedim. En geç 2-3 ay sonra yarı yarıya veren siteler olacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şem-i Ruhsar -- 31 Mart 2018; 14:47:27 >
  • Oyuna Uplay üzerinden yeni haftalık görevler eklendi.3 adet yeni görev bir hafta süre içinde tamamlanırsa Uplay seviye deneyim puanı ve Far Cry 5 de kullanacağınız Silver Bars kazanıyorsunuz.Haftalık görevler Arcade odaklılar ve bu modda oynanırsa tamamlanabiliyor.

• Zorluk seviyesi normalde oynuyordum, "amannn kolay" diyordum, ilerledikçe hiç de o kadar kolay olmadığını anladım :D
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    Öyleyse iyi hocam. Benim sol alt kısım bitti ve aşırı kolay geliyor. Özellikle outpost almak. Can güçlendirmesi 1.seviyede olmasına rağmen pek kolay ölmüyorum. Zırhlı düşmanlar haricinde de gayet kolay ölüyor düşmanlar. Anca sayıları çok olacak da hepsini vuramadan beni öldürecekler o zaman...

Bunker'dan Deputy Hudson'ı kaçırma görevi hariç şimdilik fazlasıyla kolay geliyor.

Yan görevler güzel de buglar var. Su borularını topla diyor, su borusu metrelerce yüksekte(yel değirmeni yüksekliğinde) havada asılı duruyor. Silahla vurayım falan dedim ama fayda etmedi.

Bu arada elmas şeklindeki yerleri iyi araştırın, güzel şeyler çıkıyor

• Ben Ubisoft'u artık Cumhurbaşkanlığına şikayet etmeyi düşünüyorum, bununla ilgili imza toplayacağım. Gerekirse söz konusu şirketin Türkiye'deki faaliyetlerini yasaklasınlar destek veririm. Bu ülkede hatrı sayılır miktarda oyun satışı yapıp bırak oyunlarını, oyun sattığı uPlay yazılımına bile YILLARDIR kıçı kırık Macarca desteği verip Türkçe dil desteği vermemesi bu Fransız baguette'lerinin zihniyetini açıkça ortaya koyuyor. Diyeceksiniz ki kaç firma başta EA Games olmak üzere Türkçe oyun satıyor ki. Ama en azından adamlar Türkçe destek sağlıyor bu konuya iyi niyetle yaklaşıp her konuda mağduriyet gideriyorlar ama Ubisoft tamamen kötü niyetli. Şerefsiz bunlar. Türkçe ile alakalı bir soru sorun veya destek isteyin gerçek yüzlerini göreceksiniz. FC5'in dil desteğine baktım 17 tane mi ne dil var oyunda. Arapça altyazıyı bırak seslendirme bile yapmışlar. E tabi ülkelerinde yıllardır sömürdükleri bir dünya arap kökenli vatandaş yaşıyor değil mi. Şerefsiz sürüsü, ofislerine email gönderdim bu gidişle ikinci Charlie Hebdo olacaksınız diye artist artist cevap yazmışlar hoş bir dil kullanmıyorsunuz diye. Cumhurbaşkanı geçen buradaydı, hatta kendisiyle valilikte yan yana da gelme fırsatım da oldu fakat konuyu açmaya yeltenemedim biraz gergin bir ortam vardı ortam az müsait olsa yüz yüze izin isteyip aktaracaktım. Fakat Binali Yıldırım'dan randevu aldım. Ayrıca Cumhurbaşkanı'nın bütün danışmanlarına tek tek ulaşarak bu konuyu ileteceğim. Mevcut iktidar ve muhalefet kanadının şehrimde bulunan bütün milletvekilleri ile de tek tek görüşeceğim bu konuyla ilgili. Gerekirse Aral'dan ithalatı yasaklansın Aral'a sözü geçiyor bunların. Nasıl ülkeye Türkçe kullanım kılavuzu olmayan bir ürün ithal edilemiyorsa bu da edilememeli. Ben asla yaskaçı zihniyette birisi değilim her koşulda yasağa hayır ama Ubisoft'a yaptırım uygulanmalı. Zaten heriflerle tarihten gelen bir politik anlaşmazlık söz konusu ilişkilerimiz hiç iyi olmadı hatta dün yaşanan Suriye'deki olaylarla birlikte Fransa ile önümüzdke günlerce bolca kriz göreceğiz gibi. Bundan istifade ben de elimden gelen baskıyı yapacağım bu şerefsizlere. Benim isyanım dil bilmemek falan değil üç dil biliyorum allaha şükür de bu firma kasıtlı hareket ediyor Türkiye'ye karşı.

• TMRT kullanıcısına yanıt
    İyi de sen Fransa’yı düşman belleyip tamamen yasaklanmasını ön plana çıkarmışsın. Türkçe altyazıyı ikinci plana atmışsın. Kaldı ki Uplay’e Türkçe dil desteği geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

İyi de sen Fransa’yı düşman belleyip tamamen yasaklanmasını ön plana çıkarmışsın. Türkçe altyazıyı ikinci plana atmışsın. Kaldı ki Uplay’e Türkçe dil desteği geldi.

uPlay ne zaman Türkçe oldu ?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.