Şimdi Ara

Far Cry 5 (2018) [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
798
Cevap
9
Favori
40.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 hafta önce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TMRT kullanıcısına yanıt
    Yasaklamayla, Charlie Hebdo gibi olayla tehdit etmekle değil, oyunlarını almamakla, toplu tepki vermekle olur o iş. İngilizcem iyi, oyunda geldiğim yere kadar 1 ya da 2 kelime haricinde sıkıntı olmadı henüz. Türklerin yönettiği "Crytek bile" Türkçe yaptığında zarar etmişken ubisoft falan kolay kolay koymaz o dil desteğini oyunlara. Arapça pek çok ülkede konuşuluyor Türkçe gibi 2-3 ülkede konuşulmuyor. Arapça koymak daha cazip geliyordur bu durumda, gayet normal. Ama Türkçe dil desteğini, en azından altyazıları ve arayüzü ben de Türkçe görmek isterim. Atla deve bir maliyeti de yok sonuçta.

Dil desteğini hepimiz istiyoruz ama toplu halde tepki koymuyoruz öyle de bir sorunumuz var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

2 hafta önce.

Haberim yoktu, güzel gelişme. Zahmet olmuş kendilerine bunca yıl sonra. Türkçe altyazıyı ikinci plana ben atmıyorum hocam, onlar atıyor. Bu konuyla ilgili sadece ben değil Ubisoft ile bir çok kişi çok uğraştı zamanında adamlar resmen sallamıyor. Yapacak firma 80 kere çıkartırdı bir oyuna Türkçe altazı ekletmek ne kadar zor. Bütün firmalar belirli çevirmenlerle çalışıyor zaten. Bu konuda verdikleri cevapları bir görseniz, resmen sallamıyorlar. EA Games'in de samimiyetini göreceğiz bakalım. BF1 Türkçe altyazı ve dublaj çok güzeldi ve kaliteliydi, BF5 Türkçe dublaj elbette olmaz da altyazı olacak mı bakalım en azından. Origin zaten ingilizce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BimBitmiş

Yasaklamayla, Charlie Hebdo gibi olayla tehdit etmekle değil, oyunlarını almamakla, toplu tepki vermekle olur o iş. İngilizcem iyi, oyunda geldiğim yere kadar 1 ya da 2 kelime haricinde sıkıntı olmadı henüz. Türklerin yönettiği "Crytek bile" Türkçe yaptığında zarar etmişken ubisoft falan kolay kolay koymaz o dil desteğini oyunlara. Arapça pek çok ülkede konuşuluyor Türkçe gibi 2-3 ülkede konuşulmuyor. Arapça koymak daha cazip geliyordur bu durumda, gayet normal. Ama Türkçe dil desteğini, en azından altyazıları ve arayüzü ben de Türkçe görmek isterim. Atla deve bir maliyeti de yok sonuçta.

Dil desteğini hepimiz istiyoruz ama toplu halde tepki koymuyoruz öyle de bir sorunumuz var.

Hocam yazdığım mesajın en sonuna şu adamların oyunlarını almayın ibaresi eklemiştim ama şimdi burada bile yüzlerce adam gitmiş satın almış birisi çıkacak ters bir şey söyleyecek papaz olacağız diye sildim. Ben zaten almıyorum Ubisoft oyunlarını. İki tane oyunum var Para vererek satın aldığım. İlki ön siparişle aldığım "ilk" Ubisoft oyunu The Crew idi. Onda da aldım ben payımı oyunun leş olmasını geçtim bedava dağıtıldı üstüne. Son oyumunda Rainbow Six Siege oldu. Neyse. Far Cry 5'in Denuvosu kırılınca elbette indirip oynarım, benden 1 kuruş çalışmaz. Bu 5inci oyuna ne üçüncü ne ikinci. Ha çıkartacakları ilk Türkçe destekli oyunu ön sipariş vermezsem neyim bunu da net söylüyorum. Rainbow Six Siege konusunda da biliyorsunu Türk operatörlerin eklenmesine nasıl baktıklarını. Youtube'da yayıncılarımızdan biri oyun geliştiricilerini sıkıştırmışlardı tornistan yapıyorlar eveleyip geveleyip. Kasıtlı yani. Yapmak istemiyorsan yapmak istemiyorum dersin karı gibi kıvırıyorlar. Dediğim gibi kimse Türkçe oyun yapıp Türkçe karakterler eklemekle yükümlü değil kaç oyunda var şunun şurasında fakat söz konusu bu firma kadar gelen istekleri göz ardı ederek olabilecek en samimiyetsiz şekilde davranan bir firma yok. Tamamen kasıtlı, başka bir şey değil.

• Offline oyun için en uygun fiyata nereden alınır?
  • Türkçe altyazı koymuyorlar öyle uyuz oluyorum ki adamlara. Macarca çok mu konuşuluyor onu koy bunu koyma, çok kıl oldum harbiden ha! Optimizasyon özürlüler sürekli kart mı alacağız lan her yeni oyunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blendw -- 1 Nisan 2018; 0:19:36 >
  • Tamamen kasitli bana kalirsa politik nedenlerle TR destegi vermiyorlar, Ubisoft denilen firmaya acayip gıcık oluyorum Torrenti düştü anda seedlicem.
  • çekilişe katılın
    refli link:
    wn.nr
    Voidu - Official Game Keys for Steam, UPlay, PC and Mac
    https://wn.nr/pCbDgt
  • Oyunda outpostlar fazla kolay alınıyor yav boomer'ı gönder, herkesin yerini öğren, 2.yandaşla da bam bam gir bitti gitti... arayı bol buldum, gittim en alttaki kırmızı silahlı helikopteri aldım(7200 ya da 7600 gibi bir şeydi fiyatı) klavyeden de "W" tuşuna macro atadım, basılı tutuyor. ben de oturup manzara seyrediyorum. Jess+Grace güzel ikili oluyor, kendi aralarında da konuşuyorlar arada Nick en boş adam gibi. konvoy patlatırken iyi de diğer şeylerde pek beklediğim gibi değil veya ben beceremedim kullanmayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E2A3DE6D -- 1 Nisan 2018; 16:31:47 >
  • arkadaşlar oyun almaya oynamaya değer mi uzun soluklu olarak, gold sürümünü almayı düşünüyorum, ne dersiniz, uygun indirimli bir fiyat mı beklemeliyim ( muhtemelen erken bir vakitte olmayacak bu hevesim kaçmasın diyorum ) iyi geceler, iyi forumlar :)
  • Bu oyunu fiyatından dolayı alamayacağım için oynamayı hiç düşünmüyordum.

Yakın zamanda öylesine bir çekilişe katıldım ve bana çıktı

Hala inanamıyorum. Oyun da gayet iyiymiş bu arada. Çok sevdim. Tavsiye ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu seride hayvanları haritaya düzgün koymamamışlar,gerçekçiliği ve doğallığı yok.Görselliği ve animasyonları mükemmel ama doğal durmuyor sanki,yapay duruyor gibi..Yada bilmiyorum harita dizaynından dolayı mı acaba...

Az biraz Skyrim'i örnek olsalar bu konuda çok güzel olacak,
  • Çekilişten bedave oyun kazananlar var ne güzel ama bana hiç çıkmıyor böyle şeyler gökten para yağsa bana anca sap düşer. Oyunda gram özgünlük yok eski serileri makyajlayıp kopy-pasteyle al sana yeni oyun diye millete iteliyor.

Emojiler düzgün çalışmıyor. Adminler bir baksın kaç haftadır böyle. Ubisofta yazımın sonunda "ban" emojisi koymak istiyorum onun yerine keyif çatan meksika şapkalı emojiyi koyuyor. Bir el atın şunlara bizahmet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blendw -- 2 Nisan 2018; 12:2:35 >
  • İzmirde en uygun nerden bulabilirim arkadaşlar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BiggestNiko B kullanıcısına yanıt
    Hocam buradaki herkes digital satın alıyor illa kutulu arıyorsan uygun bulman çok zor.
  • Steam versiyonunu dijital olarak en uygun nerden alabilirim ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathews

Çekilişten bedave oyun kazananlar var ne güzel ama bana hiç çıkmıyor böyle şeyler gökten para yağsa bana anca sap düşer. Oyunda gram özgünlük yok eski serileri makyajlayıp kopy-pasteyle al sana yeni oyun diye millete iteliyor.

Emojiler düzgün çalışmıyor. Adminler bir baksın kaç haftadır böyle. Ubisofta yazımın sonunda "ban" emojisi koymak istiyorum onun yerine keyif çatan meksika şapkalı emojiyi koyuyor. Bir el atın şunlara bizahmet.

Bana resident evil 7 ilk çıktığında çekilişten kazandım oyungezer yapıyordu çekilişi youtubeden cevap atmışlar. Steam adresinizi veya mail adresinizi verin diye 2 hafta sonra gördüm ben cevaplarını ve maalesef başkasına vermişler 1 hafta boyunca dönüş yapmadım diye.

• Bu oyun Logitech F310'u neden tanımıyor ? Arkası x'de iken tanımıyor d'ye alınca tanıyor ama öndeki A , X , Y , B tuşlarını 1 2 3 4 diye gösteriyor.İlk defa bir oyun F310'u otomatik algılamadı nasıl çözerim bunu ?
  • Bugün Far Cry 5 için ilk topluluk etkinliği başlayacak.Etkinlikte ana oyun içerisinde yer almayan özel silah skinleri ve outfitler elde edilebilecek.

Bu arada konu başlığı düzenlenirse iyi olur çünkü oyun çıkış yaptı hatta oynayanların bir çoğu bitirdi fakat halen ön siparişte olduğu bilgisi yer alıyor.
  • fenah2007 kullanıcısına yanıt
    Saolasın yanıt icin,ama ben hic digital oyun almadım daha önce sevdigim oyunları kutulu alıyorum satmıyorum da.209 TL ye buldum izmir de en uygun.Belki daha uygunu vardır diye sordum.Saol yine de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.