Şimdi Ara

Far Cry 5 (2018) [ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
798
Cevap
9
Favori
40.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen eğlenceli oluyor cs go haritasında bi csgo oyuncusu denk geldi kafadan tekte alıyordu genelde bende onu alıyordum güzel çekişmeli geçti bir dinamitle 3 kill aldım o doruk noktasıydı birde berlin sokakları haritası vardi division gibi tasarlamış adam haritayı karşıyı spawna sıkıştırdık eski bf4 günlerimi hatırlattı.

Kendimde bir harita yaptım 40 kez oynanmıştı 2 yıldız almış loadoutları falan ayarlamayı unutmuşm ilkin çok detay var tabi, bugün komple yeniledim haritayı 3 yıldıza çıktık harita yapınca dahada bi bağlanıyor insan multisine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

quote:

Orijinalden alıntı: Xit

beyler ben kızın ana senaryosunda ilerliyorum fakat görevler bitti ve %100 olmadı story missionları açmak için yan görevleri mi yapmak lazım yoksa diğer adamların ana görevlerini yaparsam kızınkilerde açılır mı?

Yüzde yüz için;tüm yan görevler,tüm toplanabilir eşyaların da toplanması gerekli diye biliyorum...
    Yani yüzde yüz için oyunun bize sunduğu herşeyin bitirilmesi veya toplanması gerek...

Millet sadece ana görevi yaptım 30 saat sürdü fln diyorda sadece ana görevleri yapıyorlarsa yan görevleri nasıl yapmadan ana görev çıkıyor?

• Oyunu Gold sürüm olarak taksitle almak istiyorum ama hiç bir yerde bulamadım.
    1-2 yerde buldum ama gift olarak gönderilmek isteniyor, ben key istiyorum. O yüzden onları da almadım.

Ubi veya Steam'den alsam taksitlendiremiyorum sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ormanci

Oyunu Gold sürüm olarak taksitle almak istiyorum ama hiç bir yerde bulamadım.
    1-2 yerde buldum ama gift olarak gönderilmek isteniyor, ben key istiyorum. O yüzden onları da almadım.

Ubi veya Steam'den alsam taksitlendiremiyorum sanırım.

Playstore dan alabilirsiniz turk telekomun sitesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 6 Nisan 2018; 11:16:56 >
  • Eyvallah hocam bakacağım çok teşekkürler.

Edit: Olmadı, wirebilmemne diye bi ödeme sistemi çıkıyor ve 300 küsür TL dedi, TT abonesi değilim.

Edit2: Voidu'dan aldım geçtim artık mecburen, en ucuz buradaydı şimdilik. Taksiti de karttan yapmaya çalışacağım, bakalım olacak mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 6 Nisan 2018; 12:10:0 >
  • quote:

quote:

quote:

beyler ben kızın ana senaryosunda ilerliyorum fakat görevler bitti ve %100 olmadı story missionları açmak için yan görevleri mi yapmak lazım yoksa diğer adamların ana görevlerini yaparsam kızınkilerde açılır mı?

Yüzde yüz için;tüm yan görevler,tüm toplanabilir eşyaların da toplanması gerekli diye biliyorum...
    Yani yüzde yüz için oyunun bize sunduğu herşeyin bitirilmesi veya toplanması gerek...

Millet sadece ana görevi yaptım 30 saat sürdü fln diyorda sadece ana görevleri yapıyorlarsa yan görevleri nasıl yapmadan ana görev çıkıyor?

Alıntıları Göster
    4. Oyundan söyleyeyim,ana görevin yanında harfler çıkıyordu,dediginiz gibi o harfleri/yan görevleri yapmadan ana hikaye ilerlemiyordu.Birde bunlardan hariç,yan görevler şunlardı:Git hayvan avla veya hayvan saldırısını engelle,düşman komutanlarına suikast düzenle,esileri kurtar vs. gibi bölge açılınca yada ele geçirince çıkıyordu bunlar...100 de yüz için bunlar da gerekli.

• Xit kullanıcısına yanıt
    Oyunda yaptığınız görevler doğrultusunda görevi yaptığınız bölge için resistans puanı elde ediyorsunuz.Bu puanlar bölge bossuna ulaşmak için gereken sayıya ulaştığında artık o bölgedeki diğer yan görev ve toplanabilir ögeleri yapmak sizin tercihinize kalıyor.Her bölge için aynı durum geçerli olduğundan sadece resistans puanlarını toplayıp son göreve ulaşarak oyunu bitirmek mümkün oluyor.

Oyundaki tüm görevler ve aktiviteleri yapmak ve toplanabilir ögeleri/gizli stashleri araştırmak derken oyun süresi sadece ana görevden ilerleyenlere göre epey artıyor.Bu nedenle yan görevleri yapmadan oyunu bitirenler resistans puan barını doldurup bossları yenerek daha kısa sürede sona ulaşıyorlardır.

• Voidu'da Far cry 5 çekilişi var nisan ayı için kaçırmayın.
  • fenah2007 kullanıcısına yanıt
    Nasıl katılabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oddie

Nasıl katılabiliriz?
    Mavi yazı linkli o basınca direk çekiliş sayfasına gidiyorsun. Assassin Cred'de veriyormuş, bana FR5 yeterdi neyse çıksa bari Assassini birine satarım fazla mal göz çıkarmaz hani
  • Oddie O kullanıcısına yanıt
    Cevaplanmış hocam aynen mavi yazıya direk çekiliş linkini ekledim oradan katılabilirsin.
  • Merhabalar.

Perk listesi aradım bulamadım. (türkçe)

Duyan gören varmı?

• Katıldım, siz de katılın.

tr.voidu.com
    Voidu - Official Game Keys for Steam, UPlay, PC and Mac
    https://tr.voidu.com/voidu-nisan-cekilisi
  • Voidu'nun çekilişine katıldık bakalım, özellikle oyunun görselliğine çok hayran kaldım. inş. çıkar olmadı askerden gelince satın alıcam mutlak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 7 Nisan 2018; 23:38:36 >
  • Abi yıl olmuş 2018 hala 3-4 günde bitirilebilecek oyunlar yapıyorlar. Zaten harita boyutun ve grafik kaliten yeterli. Uzatın şu senaryo modunu arkadaş yaa çok mu zor.
  • Far Cry 4'ten sonra 5. oyun ana hikaye olarak daha kısa geldi.Tabii bunda yan görevlerin ana görevlerden bağımsız işlemesi ve haritayı açmak için bu yan görevleri ve outpostları ele geçirme zorunluluğunun olmaması yatıyor.Ayrıca 4. oyunda çok daha anlamlı bir hikaye sonu yaşamıştık.

Optimizasyona gelince asus gtx 1080 8gb gpu ile Kingdome Come oyununnda dökülürken , Far Cry 5te 4k'da full ayarlarda coştukça coştu. O sisler , göl suyunun o dinginliği , ağaçların toprağın çiçeğin böceğin dokuları enfesti.Sonuç olarak Ubisoft'tan beklenmedik hareketler...

6'şar saatlik twitch yayınlarımdan rahat 50 saatimi harcadım oyuna ve bir kaç hurdacılık görevi (onu topla şunu topla balık tut) haricinde herşeyi bitirdim.

Playstation'da oynarsanız çok rahat platin kupayı alırsınız.Steamdeki başarımların açılması Playstation'daki o trophy açılma zevkini vermedi maalesef

• Hayvan avlama durumları nasıl,F3-4 lerdeki kadar çok hayvan çeşitliliği var mı?Vahşi hayvanlar avlanmaya devam ediyor mu bu oyunda da?

4. Oyunda yer yer Nat Geo tadında görseller vardı,mini helikoperler nehir boyunca alçaktan uçarkan aşağıdaki hayvanları izliyordum,yer yer vahşi hayvanlar gelip saldırıyorlardı felan...Çok keyifliydi..
  • Air drop perkini çok geç açtım öyle birşey olduğunu bile bilmiyordum fast travel yapınca havada bırakma olayı.

• quote:

Hayvan avlama durumları nasıl,F3-4 lerdeki kadar çok hayvan çeşitliliği var mı?Vahşi hayvanlar avlanmaya devam ediyor mu bu oyunda da?

4. Oyunda yer yer Nat Geo tadında görseller vardı,mini helikoperler nehir boyunca alçaktan uçarkan aşağıdaki hayvanları izliyordum,yer yer vahşi hayvanlar gelip saldırıyorlardı felan...Çok keyifliydi..
    Vahşi hayvan türleri var fakat fc 4 kadar çok çeşitli değil.Mesela gergedan yok.Bal porsuğu yok. Hayvanlar arasında da avlanma var.
    Örneğin 2 tane ayının birbiri ile dövüştüğüne ve diğerini öldürdüğüne şahit oldum.Balık avlarken göle suların içine bir ayı dalmıştı balık yakalamak için.
  • Peki hayvanlar insanlara saldırıyor mu? Kullanabiliyormuyuz hayvanları?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.