Şimdi Ara

Far Cry 5 (2018) [ANA KONU] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
798
Cevap
9
Favori
40.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    FarCry5 26.6gb üstelik full olan paket. Çok tuhaf.

Teşekkürler hocam.
  • Konuya ilgi artar bu saatten sonra.
  • oo hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu emek hırsızlarını banlayın lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: blendw

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Aynen fena çalmışlar hem de...

Aslında haksız da değiller ama yine de orjinal oyun candır.
    Tabi bazen can sıkıcı şeyler de yaşanabiliyor. Mesela Pes 2018 ilk çıktığında sırf MyClup oynarım diye orjinal aldım. 3 ay sonra MyClup bedava oldu. Sonra oyun hileciden oynanmamaya başladı, bıraktım.

Yakında %40-50 kampanyaları başlar. O zaman alırız artık. 250₺ ve üzeri bir oyun için çok bence...
  • kısmetse yarın bende oynamaya başlarım :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O fiyat nedir öyle ya. İyice b*kunu çıkardılar oyun fiyatlarının...
  • Çok sıkıcı geldi bana oyun. Far cry 3 ve 4 öyle değildi. 2 saat oynayıp sildim.

• Bana göre fiyatına değmez ve biraz oynadığım'da sanki Dying Light oynuyomuşum gibi hissettim.
  • Herkes bi zenginleşti heral
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuvenDMRK

Bana göre fiyatına değmez ve biraz oynadığım'da sanki Dying Light oynuyomuşum gibi hissettim.
    Dying Light daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

Herkes bi zenginleşti heral
  • atmosfer karanlık mı bana mı öyle geliyor..birde ana görevi göremiyorum.haritada dolanıp duruyorum.görev işaretide yok.
  • Steam konusunda gördüm burada paylaşmadan olmaz

• Şimdi oynama fırsatı buldum. Hiç de övüldüğü kadar iyi değildi, hayal kırıklığı oldu benim için. Bu fiyata değmez kesinlikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawsford27 -- 16 Nisan 2018; 22:24:21 >
  • bakalım oyun nasıl olmuş
  • Ben beğendim oyunu,fiyatını hak etmiyor ama yine de iyi..

Şuh silah taşıma kapasitesini nasıl arttırıyoruz?Birde hayvanların derisi ile birşeyler craft edemiyoruz sanırım sadece satıyoruz heralde...

Eğer öyleyse para/ekonomi dengesini iyi ayarlamış olamaları gerekir oyunun,zira bir süre sonra çok paramız olunca hayvanlarla işimiz hiç kalmazsa bir anlamı olmaz hayvanların oyunda...
  • Bu arada oyunda kuleye tırmanmak yok ve içinde para ıvır zıvır bulunan sandıklar da yok ...
    Ama onun yerine perk magazin ve para zulalarının olduğu yerler var buraları keşfetme gelmiş,güzel düşünülmüş hepsi,keşfederken sıkılmıyor insan...
  • ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    ılk bolumu nasıl gecıyoruz arabayla pesımıze takılan adam kısmı
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.