Şimdi Ara

Far Cry 5 (2018) [ANA KONU] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
798
Cevap
9
Favori
40.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Paramız çok olmuyor ben bitirdim hala almadığım silahlar var ama ihtiyacım olanlarada sahibim denge güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 17 Nisan 2018; 14:54:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatic

Bu mesaj silindi.
    Oyun önerilende 970 istiyor, sizin kartınız 970 den bir tık daha iyi bir kart sonuçta ultrada oynamanız normal.
  • Türkçe yama ne zaman çıkar acaba
  • Sistemimin zorlanacağını bile bile, yine de açık dünya sevdam yüzünden dün bu oyunu indirdim. Bugün yükledim ve ayarlarımı yaptım. 20-30 fps beklerken high'da 50 fps aldığımı gördüm. İlk olarak sisli hava ve göl beni benden aldı. Suya taş atınca oluşan dalgalanmanın güzelliği, ağaca ateş edince çıkan toz dumanı, patlama olduktan sonra uçuşan küller, ağaçların arasından gelen güneş ışığı hepsi harika. Üstelik henüz yarım saat oynadım. Eğer orta seviye sisteminiz varsa kesinlikle deneyin derim. 50-80₺ civarı olsun hemen alacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Türkçe yama ne zaman çıkar acaba
    Kusura bakma birader ama hiçbir zaman!
  • Oyunun grafikleri güzel ama geriye kalan her şey klişe. İnsanın oynayası gelmiyor.
  • aynen herkese bi anda 209 liralık steam cüzdan kodu gitti

şakası bi yana, far cry 3 4 ve primal oynamış biri olarak bu oyunu bekliyordum. ama oyunu 19 günde kırdılar abi, böyle olunca parasını verip almayı da istemiyorsun. adam indiriyor oynuyor, sen de haliyle kendine soruyorsun ben enayi miyim diye. madem öyle bi sonraki oyuna denuvo menuvo koymasınlar boşuna sisteme daha fazla yük bindirmesinler. kırıyorlar işte hikaye hepsi, 19 gün yahu.

hatta biraz daha ileri gidersek, ben ubisoft ile crackçi tayfa arasında ac:origins ile ilgili bir çeşit anlaşma olduğunu da düşünüyorum. "3 ay kırmayın, alın size şu kadar para" gibisinden. bu sefer demek ki öyle bi anlaşma olmadı ki çat diye kırdılar.
  • Herhalde son dönemlerdeki en iyi optimizasyona sahip oyun. Giriş seviyesi kartlarda da gayet iyi fps ler veriyor

• Burada izlediğim kadarı ile pc optimizasyonu çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sigma2005 -- 18 Nisan 2018; 11:55:5 >
  • Far Cry oyunlarının optimizasyonları genelde güzel oluyor. AC serisinde kötü yapıyorlar optimizasyonu.
  • Silah 🔫 almanın ya da şöyle diyim,

Parayı bolca kazanmanın yolu nedir tüyo verecek birileri varmı :D

Para az az artıyor.

Fc4 de mesela her anten 📶 direğine çıkınca bir yeni silah ücretsiz geliyordu ya o tarz bir şey yok herhalde.

Her silahı parayla almak gerekiyor sanırım 😢

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çatışmayı bırakıp avcılık işine girdim iyice,
    Balık geyik felan avlıyorum.Önceki oyunlarda hayvan avalamak keyifli ve orjinal değildi,

Bunda arazı yapısını,haritayı felan da güzel yaptıkları için kendimi zaman zaman avcılık oyununda oynuyormuş hissine kapıldım.Haritayı güzel dizayn ettikleri için keyifli oluyor dolaşıp avlanmak...
  • Merhaba. Ryzen 1200 ve 1050ti ile normal ayarlarda 60 fps civarlari veriyor. Ultraya alınca ortalama 40 45 fps veriyor. Değerler normal mi?

• mike4peace kullanıcısına yanıt
    Ekran karti kac gb

• quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

Çatışmayı bırakıp avcılık işine girdim iyice,
    Balık geyik felan avlıyorum.Önceki oyunlarda hayvan avalamak keyifli ve orjinal değildi,

Bunda arazı yapısını,haritayı felan da güzel yaptıkları için kendimi zaman zaman avcılık oyununda oynuyormuş hissine kapıldım.Haritayı güzel dizayn ettikleri için keyifli oluyor dolaşıp avlanmak...
    Balık işi efsane olmuş bence özellikle oltalarin hepsini almak ve tum balık cinslerinde rekorları kırmak çok zevkliydi.

• Amd fx8350
    16gb ddr3 ram
    r9 270x 4gb

ile ultra ayarlarda 40 fpsde oynuyorum. Optimizasyonu çok iyi gayet akıcı.

• gtx 1060 6 gb ile 1080p ultrada ortalama 77 fps diyor.
  • i5-4570 & gtx 960 2gb (evga overclocklu) ile benchmarktan bu değerleri aldım. gayet akıcı oyun, high'da oynuyorum ama ultrada oynasam da olur aslında. oyunun kendisi de zevkli, diğer far cry oyunları gibi.

• Ormanlarında ve derelerin kenarında gezip avlanmaya doyamadım desem yeridir.Muhtemelen oyunun görevleri bitse bile ormanlarında gezip avlanmaya devam ederim...Diğer Far cry oyunlarda ormanlık alanlar ve harita çok tırt ve yapaydı.Burda baya baya realistik tarzda olmuş...
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    ti modeli, yani 4gb hocam

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.