Şimdi Ara

Far Cry 5 (2018) [ANA KONU] (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
798
Cevap
9
Favori
40.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

Ben beğendim oyunu,fiyatını hak etmiyor ama yine de iyi..

Şuh silah taşıma kapasitesini nasıl arttırıyoruz?Birde hayvanların derisi ile birşeyler craft edemiyoruz sanırım sadece satıyoruz heralde...

Eğer öyleyse para/ekonomi dengesini iyi ayarlamış olamaları gerekir oyunun,zira bir süre sonra çok paramız olunca hayvanlarla işimiz hiç kalmazsa bir anlamı olmaz hayvanların oyunda...
    Silah tasima kapasitesini artırmak için 2 perk var onlari almaniz lazım

Hayvanlarin para ettigini bilmiyordum en hizli para kazanma yolu bu mu baya fakirim de?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bende yeni başladım 2 saat takıldım ilk bölgedeyim hayvan avlayacakmıyız kılıflar için falan? Buarada grafikler çok iyi olmuş valla.

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Silah tasima kapasitesini artırmak için 2 perk var onlari almaniz lazım

Hayvanlarin para ettigini bilmiyordum en hizli para kazanma yolu bu mu baya fakirim de?

Alıntıları Göster
    Bende baya fakirim hala,yan görev felan yapıyorum,bazı özel hayvanlar daha fazla para ediyor.

@dragonbornx
    Hayvanların derisini sadece satıyoruz artık,geliştirmeler perk ekranından yapılıyor...

Perk puanları içinde harita da elmas benzeri bir işaret çıkıyor,genelde insanlarla konuşunca veriyorlar koordinatları,o elamsı benzeri işarete gidince yeni bir yer beliriyor orayı keşfedince para ve perk puanları için dergiler oluyor,tabi keşfetmek bazen uğraştırıyor,bulmaca tarzı,güzel olmuşlar ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 18 Nisan 2018; 22:29:47 >

• quote:

Bende baya fakirim hala,yan görev felan yapıyorum,bazı özel hayvanlar daha fazla para ediyor.

@dragonbornx
    Hayvanların derisini sadece satıyoruz artık,geliştirmeler perk ekranından yapılıyor...

Perk puanları içinde harita da elmas benzeri bir işaret çıkıyor,genelde insanlarla konuşunca veriyorlar koordinatları,o elamsı benzeri işarete gidince yeni bir yer beliriyor orayı keşfedince para ve perk puanları için dergiler oluyor,tabi keşfetmek bazen uğraştırıyor,bulmaca tarzı,güzel olmuşlar ama...

Alıntıları Göster
    Tamam teşekkürler bakıcam oyuna girince elmas işareti ve perklere.

• beyler youtube de izlediğim videolar ve burdaki yorumlara bakarak,sistemim İ5,1050ti 4 gb,8GB ram ve 1080p high ayarında 30fps alıyorum.ekran kartını
    oc ledim,bayağ abandım ama değişen birşey olmadı.millet 40-45 arası alıyor bu sistemle.ben cpy v1.2 sürümünü oynuyorum,sizlerin sürümü 1.2 mi 1.4 ?
    birde ara ara oyunda 3-4 saniye donma oluyor,sonra devam ediyor.sürekli oluyor bu durum,varmı böyle birşey yaşayan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: abyss_ati

beyler youtube de izlediğim videolar ve burdaki yorumlara bakarak,sistemim İ5,1050ti 4 gb,8GB ram ve 1080p high ayarında 30fps alıyorum.ekran kartını
    oc ledim,bayağ abandım ama değişen birşey olmadı.millet 40-45 arası alıyor bu sistemle.ben cpy v1.2 sürümünü oynuyorum,sizlerin sürümü 1.2 mi 1.4 ?
    birde ara ara oyunda 3-4 saniye donma oluyor,sonra devam ediyor.sürekli oluyor bu durum,varmı böyle birşey yaşayan ?
    O sistemde 60 fps kemiksiz alman lazım çünkü niye aynı sistem arkadaşımda var lock fps kapatıp 70 fps ortalamayla oyun akıyor. Sendeki durum bana da önceden olmuştu virüs bulaştığını bulmuştum. Yotube izlerkende aynısı yapıyordu çok nalet çok iyi gizlenen bir virüstü startupları görev yöneticisini tek tek inceleyerek, temp klasörlerini temizleyerek, kayıt defterinden tuhaf yabancı dosyaları tek tek bulup silerek temizlemiştim öyle antivirüs bulamıyordu aman diyim

• 960m ile 900p high da 35-40 fps alıyorum. Değerler normaldir değil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu sürekli takip ediyorum. Çoğun oyun konularında artık ekran kartı vs fps muhabbettinden baydım. Azda oyunla ilgili birşeyler konuşup paylaşsanız ?

Ben başlayım da bari belki önderlik etmiş olurum. Ayrıca önereceklerim oyunda baya bir ilerlemiş yada bitirmiş oyuncuları pek ilgilendirmiyor. İlerlememiş olanlar için hikaye olarak olmasada, keşif açısından spoiler içeriği barındırıyor. Eğer ben herşeyi kendim keşfedeceğim kardeşim derseniz hiç bakmayın.

Pistol takedown challange nı yapmakta zorlanananlar için 2 tane önerim var. İlki en yaygın olanı Faith ortaya çıktıktan sonra gelişen olaylarda country jail de denk geliyorsunuz. 5 kili tek seferde alma şansınız var ancak eğer ben bundan önce bitirmek istiyorum derseniz. İlk olarak min 1-2 tane kill alacak şekilde her hangi bir yerde deneyin. Challangeta 1-2 kill yazdıktan sonra Faith'in adasında Nolan's Fly Shop adında bir karakol var. Burayı ele geçirince bir görev açılıyor kilitli bir kapı bodrum kata iniyor. Orada 7 tane düşman bekliyoz sizi onları öldürmeniz isteniyor. Olayımız işte burada gerçekleşiyor. İlk 2 düşman tek kişi olarak bekliyor bunları sneak olarak öldürün daha sonra kalan son 5 düşmana gelince en başta koridora yakın olanın sizi görme şansı var ona görünmeden yan tarafına geçip takedown yapıp ardından pistol takedown aktif edin. Diğer 4 ünü o şekil garanti olarak öldürüyorsunuz. Challange tamamlanıyor.

Bir diğer konu diğer challangelar için rahat ve ayrıca para kazanabileceğiniz bir nokta. Misty River Gas. Burada yola çıkıp resimde işaretlediğim yöne yani sol tarafa doğru gittiğinizde orada bazı büyük ağaçlar var burada saklanarak geçen devriye araçları ile bir çok challange kısa zamanda kolayca tamamlanıyor. Ayrıca etrafta bolcana vahşi hayvan mevcut bunlar size gelir olarakta dönüyor. Ayrıca devriye araçlarının vahşi hayvanlarla yaşadıkları maceraya ve şen kahkahalarına şahit olabilirsiniz

Birde para kasmak için iki bölge önereyim. Bu resmini attığım iki bölge vahşi hayvan açısından iyi olmanın yanında Sürekli olarak bir gunshop npc sine sahip buda topladıklarızı hemen satıp tekrar toplayabilme şansı veriyor eğer paraya ihtiyacınız var ise en iyi yöntem bu.

İlk yerimiz; burada saldırgan ve saldırgan olmayan vahşi hayvanlar mevcut.

İkinci yerimiz ise; genel olarak saldırgan olmayan hayvanlara ev sahipliği yapıyor. Burada saldırgan olan ayı ve kurt var ama nadir spawn oluyorlar. Bu noktada siz devreye giriyorsunuz. Öldürdüğünüz geyiklerden gelen baitler ie ayı ve kurtların spawn olmasını sağlayın ve kestikten sonra lootlarınızı toplayıp satın.

• Bende birşeyler yazayım oyunlar ilgili,
    Eski oyunlar ile bazı noktalarını karşılaştırayım:

Birincisi eski oyunlarda harita çok yapay ve minyatür gibi duruyordu.Bu sefer harita tamami ile çok geniş alanlara sahip ve realistik tarzda herşey,geniş geniş ormanlar,yollar,ormanlarda kamp kurmuş gitar çalan insanlar felan...Bunlar gerçekten güzel

İkincisi keşif olayı diğer oyunlarda çok tırttı,burda keşif olayını baya baya güzel yapmışlar.

Üçüncüsü hayvanlar daha güzel konumlandırılmış oyuna,ve ormanlar da geniş alanlara yayıldığı için zaman zaman kendimi bir avcılık oyunu oynuyormuş hissine kapılabiliyorum...

Dördüncüsü,kulelere tırmanmayı kaldırdıkları iyi olmuş,bölgeleri gittikçe kendimiz açıyoruz,buda keşif hissiyatı va acaba ne var burada diye merak ettiriyor.

Beşincisi performansı çok çok aşırı iyi.Ben Far cry 4 bile en yüksek ayarlarda oynayamazken bu oyunu oynuyorum.Ama ufak tefek objelerin doku kaliteleri baya baya leş gibi.

Altıncısı oyunda biraz hunting simulator hatta zaman zaman farming simulator havası bile var,traktörle tarla felan da sürsek hiç fena olmazmış

Son olarak oyunu ilerleyen zamanlarda orjinal edinip Türkçe yaması çıkarsa tekrar başlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 19 Nisan 2018; 14:0:31 >

• quote:

Bende birşeyler yazayım oyunlar ilgili,
    Eski oyunlar ile bazı noktalarını karşılaştırayım:

Birincisi eski oyunlarda harita çok yapay ve minyatür gibi duruyordu.Bu sefer harita tamami ile çok geniş alanlara sahip ve realistik tarzda herşey,geniş geniş ormanlar,yollar,ormanlarda kamp kurmuş gitar çalan insanlar felan...Bunlar gerçekten güzel

İkincisi keşif olayı diğer oyunlarda çok tırttı,burda keşif olayını baya baya güzel yapmışlar.

Üçüncüsü hayvanlar daha güzel konumlandırılmış oyuna,ve ormanlar da geniş alanlara yayıldığı için zaman zaman kendimi bir avcılık oyunu oynuyormuş hissine kapılabiliyorum...

Dördüncüsü,kulelere tırmanmayı kaldırdıkları iyi olmuş,bölgeleri gittikçe kendimiz açıyoruz,buda keşif hissiyatı va acaba ne var burada diye merak ettiriyor.

Beşincisi performansı çok çok aşırı iyi.Ben Far cry 4 bile en yüksek ayarlarda oynayamazken bu oyunu oynuyorum.Ama ufak tefek objelerin doku kaliteleri baya baya leş gibi.

Altıncısı oyunda biraz hunting simulator hatta zaman zaman farming simulator havası bile var,traktörle tarla felan da sürsek hiç fena olmazmış

Son olarak oyunu ilerleyen zamanlarda orjinal edinip Türkçe yaması çıkarsa tekrar başlarım.
    timsah var mı oyunda?

• fenah2007 kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgilendirmeler güzel olmuş eline sağlık.Ben oyunda ana görev sorunu yaşıyorum.Şu gri görünen hedefler ana görev mi oluyor? nereye gideceğimi şaşırıyorum hep.
  • @Turin Turambar.

Hiç raslamadım,muhtemelen de yok.Çok farklı sıra dışı hayvanlar yok,oyun geçtiği coğrafyada hangi hayvan türleri varsa muhtemelen onları koymuşlar...
  • gio88 kullanıcısına yanıt
    Eyw hocam. Görevlerde Amerikan bayrağı desenli simge olanlar ana görev, tek yıldız olanlar yan görev oluyor. Bunları aldıktan sonra ise yerleri beyaz renkte altıgen simge ile gösteriliyor. Bu yüzden görev menüsünden seçmen en sağlıklısı. Oradan ana görev simgesi altındakilerden istediğin göreve track dediğinde zaten beyaz altıgen sarıya dönüyor ve görevin noktasını ve uzaklığını oyun sana gösteriyor. Ayrıca onun üzerine bide waypoint eklersen haritadan araca bindiğinde yolda mavi bir ok ile gidiceğin yolda gösteriliyor.

Steam: fenah35 istersen ekle sıkıntı olduğunda yardımcı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenah2007 -- 19 Nisan 2018; 20:4:42 >
  • Biraz da gömelim,
    -Yapay zeka berbat ötesi,yanına kadar geldim hala farketmiyor düşmanlar

-Sağda solda dolaşırken sürekli anlamsızca düşman geliyor,tam balık avlayacağım tepemden uçakla geçerken beni farkedip geri gelip saldırıyor!Sinir bozucu.Far Cry 2'de de vardı bu ve orda da baya baya sinir bozucuydu.

-Küçük objelerin doku kaliteleri berbat ötesi,pixel pixel görünüyorlar resmen,

-Anlamsız ve vasat yan görevler var,git uçakla halkaların içniden geç görevleri gibi...

-Zombi gibi üstümüze gelen düşmanlar var,gaz gibi bir şey var haritanın bazı yerlerinde sanki zombi oyunundaymışım hissine kapıldım bazen,neden böyle saçma sapan bir şeyler yapma gereği duyduklarını hiç anlamadım.

-Düşmanın üs bölgelerindeki tüm düşmanları yumrukla öldüre öldüre ele geçirmişliğim oldu

-Silah çeşitliliği bana yetersiz geldi

-Vuruş hissi iyi değil ve sanki her silahın hissiyatı aynı gibi yada çok yakın birbirine,

-Silah tutuş açısı çok yakına ayarlı,az da ha uğraşsalar sadece namluyu görecekmişiz

-Araç çeşitliliği var ama hissiyatları hep aynı gibi,bir de araçları neden hala dışardan süremiyoruz??

-Bu sefer ki oyunda yerleşim yerleri kasabalar daha fazla olur daha fazla sağda solda dolaşan sivil insanlar olur diyordum ama yanılmışım...

Son olarak Ubisoft oyunlarının odak noktasını coop yapmaktan vazgeçmeli,gerek yok kardeşim böyle saçmalıklara,coop odaklı yaparken bomboş bir oyun çıkarabiliyorlar ortaya,Widlands'da olduğu gibi...

• quote:

Biraz da gömelim,
    -Yapay zeka berbat ötesi,yanına kadar geldim hala farketmiyor düşmanlar

-Sağda solda dolaşırken sürekli anlamsızca düşman geliyor,tam balık avlayacağım tepemden uçakla geçerken beni farkedip geri gelip saldırıyor!Sinir bozucu.Far Cry 2'de de vardı bu ve orda da baya baya sinir bozucuydu.

-Küçük objelerin doku kaliteleri berbat ötesi,pixel pixel görünüyorlar resmen,

-Anlamsız ve vasat yan görevler var,git uçakla halkaların içniden geç görevleri gibi...

-Zombi gibi üstümüze gelen düşmanlar var,gaz gibi bir şey var haritanın bazı yerlerinde sanki zombi oyunundaymışım hissine kapıldım bazen,neden böyle saçma sapan bir şeyler yapma gereği duyduklarını hiç anlamadım.

-Düşmanın üs bölgelerindeki tüm düşmanları yumrukla öldüre öldüre ele geçirmişliğim oldu

-Silah çeşitliliği bana yetersiz geldi

-Vuruş hissi iyi değil ve sanki her silahın hissiyatı aynı gibi yada çok yakın birbirine,

-Silah tutuş açısı çok yakına ayarlı,az da ha uğraşsalar sadece namluyu görecekmişiz

-Araç çeşitliliği var ama hissiyatları hep aynı gibi,bir de araçları neden hala dışardan süremiyoruz??

-Bu sefer ki oyunda yerleşim yerleri kasabalar daha fazla olur daha fazla sağda solda dolaşan sivil insanlar olur diyordum ama yanılmışım...

Son olarak Ubisoft oyunlarının odak noktasını coop yapmaktan vazgeçmeli,gerek yok kardeşim böyle saçmalıklara,coop odaklı yaparken bomboş bir oyun çıkarabiliyorlar ortaya,Widlands'da olduğu gibi...
    Aynen katılıyorum.tum far cry serisini zevkle oynamış ve 5'ide sabırsızlıkla bekledikten sonra bende hayal kırıklığına uğradım.sanirim büyü bozuldu ve far cry olayıda sonlandı bu oyunla.

• Oyun akışında olan yukarıdaki çubuk Haritasına alışamadım 😢

Fc3 ve 4 haritası çok güzeldi..

Sağ yada sol altta küçük ama güzel bir harita vardı.

Bundaki haritayı o şekle getirmek vs varmı şansımız?

• Oynadıkça sarmaya başladı. 4'ten iyi olmuş ama 3'ü geçemez. Far Cry 3'te almış olduğum tadı yine almaya başladım. Seri arttıkça ister istemez bir yorulma bir eksiklik illaki olacaktı burda da bunu görüyoruz. Buna en iyi örnek Resident Evil 3'teki tat 4'te düşmüş 5'te bir miktar yine yükselmişti. Toparlayacak olursam oyun kalite olarak ortalamanın üzerinde ve üzerine düşen misyonu yerine getirmiş gibi gözüküyor.
  • 45SI45 kullanıcısına yanıt
    Çok zor ihtimal hocam. Oyun modlamaya uygun olmadığından ancak düzgün bir biçimde oyun dosyaları ile oynanırsa belki.
  • Adamlar oyuna Türkçe dışında bütün dilleri koymuş. Helal olsun ne diyelim.
  • arkadaşlar 4 ten beri çıta o kadar yükseldi ki bu oyunda.adamlar bence primal ve 5 te de biraz tekrara düşmüş gibi gözükebilir.o oyunların üstüne çıkamamış olabilir.ama oyun herşeyiyle son derece iyi.benim anlamadığım hard da,diğer oyunlarından daha basit ve yapay zekası daha geriye gitmiş gibi geldi bilemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.