Şimdi Ara

Far Cry 5 (2018) [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
798
Cevap
9
Favori
40.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gittigidiyordan steam key ile aldım 180 Tl
  • Oyun ile ilgili izlenimlerimi aktarayım. Yaklaşık 10 saat kadar vakit geçirdim oyunda. Şimdi geçmişe bakarsak ben tam bir Far Cry 3 hastasıydım. %100 e ulaştım 2 kez bitirdim vs. Ancak 4 ile aradığım tadı bulamadım ve indirimde dahi satın almadım. Ancak 5i ilk videolarından itibaren hypelanmış durumdaydım zira 3cü oyunun tadını bulacağımı düşünüyordum ve yanılmadım. Oyun gerçekten stabil yenilikçi ama Far cry 3 teki eğlenceyi doyasıya sunabilen bir oyun olmuş ve kesinlikle üstüne Origins te oldugu gibi bişeyler katabilmiş.

Grafikler ilk dakikadan itibaren harika hissettiriyor. Atmosfer baya iyi olmuş güzel doldurmuş Far Cry 5 dünyasını ubisoft. Optimizasyon ise baya iyi. 980 sli ile 1080p ultra ayarlarda 1.3 scale ile min 45-70 arası scale 1 iken 55-80 arası alıyorum yerine göre. Hatta sakin noktalarda 90 gördüğüm oluyor. Tam ekran ve yenileme 144 yaptıgınızda oyun fps geçişlerini hissetirmiyor.

Oyunda mini oyun tarzında aktiviteler keyifli olmuş lakin 3. oyundaki pokeri arıyorum Para mevzusu dengeli geldi bana fiyatlar aşırı pahalı değil ama oyundaki para döngüsünü kolaylaştırmamış dengeyi tutturmuşlar. Ubisoftun sevdiğim bir özelliği olan mikro ödemeleri kullanma biçimi yine aynı oyunda 10'larca saat ayıracak vakit yok ama cebinizde paranız çoksa dediği şekilde gerçek para ile herşeyi alabiliyorsunuz. Alınan herşeye oyun içide ulaşabiliyorsunuz. Fazladan balık tutmak avcılık yapmak gibi aktiviteler ile sadece oyunu satın alırken verdiğiniz para ile kalabilirsiniz. Seçim sizin.

Silah kullanımını özellikle sevdim. Diğer oyunlara göre daha tok ve keyifli geldi bana. Araç sürüşü de keza öle ve araçların içindeki ayrıntılar baya hoşuma gitti.

Genel olarak oyun verdiğim paranın hakkını verecek seviyede ben rahatlıkla o parayı çıkartır keyifle vakit geçiririm. Lakin genel olarak hiçbir Far Cry oyunundan zevk alamadıysanız oynanış bana hitap etmiyor diyorsanız bulaşmayın. Yok arkadaş benim gibi 3. oyunu ağzınızın suyu aka aka zevkle oynadıysanız 5. oyun sizi kesinlikle üzmez.

İyi oyunlar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenah2007 -- 28 Mart 2018; 15:29:42 >

• Oyundan ufak bir kesmi kayıt edip paylaşmak istedim.4K Ultra ayarlarda ve 2160p upload kalitesinde yükleyerek oyunun sunduğu tüm görsel kaliteyi görebilmenizi amaçladım .

• Yıllardır alışmışız oyunların başlangıcında o sesi duyup ve yeşil logoyu görmeyi bu sefer Ryzen logosunu görünce içim kıpır kıpır etti ryzen 1700x sahibi ve nvidia kullanıcısı olarak.

Oyunu 4k'da görmeniz lazım. Bu zamana kadar far cryları hep ps4te oynadım. İlk defa PCde oynayayım dedim.İyi ki de öyle yapmışım.

Asus gtx1080 ve ryzen 1700x (2.2 ghz'de tuttum) 40 fpsnin altına genelde düşmedim.Tabi tüm ayarlar sonda sadece AA kapalı o da 3840x2160 olduğundan.

Ormanın içinden geçen o sisli gün ışığı manzarası , orman dokusu mükemmel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu offline modda oynasam bir eksiğim-kaybım olur mu? Ona göre alacağım veya bekleyeceğim.
  • PC toplam indirme boyutu.

Far Cry 5 (2018) [ANA KONU]
  • Bu oyunu yıllardır sırf amele gibi dağ taş orman amaçsızca kah araçla kah yayan gezmek için oynarım. Görev bitirme oyunda ilerleme gibi bir derdim olmamıştır. Oyun çok zorlarsa görevleri mecburen yaparım. En büyük zevkim ava çıkmak post yada malzeme biriktirme pusu atma gibi aktivitelerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

Yıllardır alışmışız oyunların başlangıcında o sesi duyup ve yeşil logoyu görmeyi bu sefer Ryzen logosunu görünce içim kıpır kıpır etti ryzen 1700x sahibi ve nvidia kullanıcısı olarak.

Oyunu 4k'da görmeniz lazım. Bu zamana kadar far cryları hep ps4te oynadım. İlk defa PCde oynayayım dedim.İyi ki de öyle yapmışım.

Asus gtx1080 ve ryzen 1700x (2.2 ghz'de tuttum) 40 fpsnin altına genelde düşmedim.Tabi tüm ayarlar sonda sadece AA kapalı o da 3840x2160 olduğundan.

Ormanın içinden geçen o sisli gün ışığı manzarası , orman dokusu mükemmel.

Severim ormanda gezmeyi pusu atmayı.

• Far Cry 3'den sonra ilk defa Far Cry oynayan biri olarak oyunu gayet beğendiğimi söyleyebilirim.
    1080p / High ayarlarla çektiğim birkaç ekran görüntüsü.
    GTX 1060 ile sabit 60 fps oynayabiliyorum.

• Yok ya, bunada ısınamadık.İzledim öyle bir kaç bölüm de çok kötü olduğunu düşünüyorum.Hani üçüncü oyun yine kendini oynatıyordu.Düşmanlar sağlamdı.Şimdi ise kült havası var.Peder var herkes deli gibi pedere tapıyor.Outlast işte bildiğin
  • Far Cry dünyasına uzağım ama gördüğüm izlediğim kadarıyla oyunu çok başarılı buldum. Açıkçası almayı düşünüyorum. Yalnız kafamda bir kaç soru var. Single'ı kaç saat sürer ? Birde online imkanı var sanırım. Online nasıl oluyor acaba ? Anlatabilecek bir baba yiğit var mıdır ?
  • FC3 hastası birisi olarak FC5'e tam not veriyorum. 4. oyunda alamadığım keyfi fazlasıyla alabildim bu oyundan. Bu seriyi seviyorsanız gözünüz kapalı alabilirsiniz arkadaşlar.
  • 10 saatlik oyun sonunda haritanın bir bölümünde kontrolü ele geçirdim ve sanki far cry 4 ü bitirmiş gibiyim bilmeyenler için harita 3 bölüme ayrılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 29 Mart 2018; 3:40:17 >
  • Oyun Siyaset, çeteleşme ,karteller mafia ve hükümetler arasında yer alan gerçekçi konuları barındırıyor.
    Pedere tapan yok aslında peder kostumü ile insanları farklı ayinlere sürükleyen ve kandıran tipleri gösteriyorlar aslında.
    Türkiyede de yok mu böyle insanlar ? var her yerde var. Dün gece download bittikten sonra nvidia yeni driver update'sini
    yapıp hemen açtım otomatik olarak high ayarlarda başladı merak edip AA'leri kapatıp ultraya aldım 70+ fps verdi ve frame drop yaşamadım.Oyun ilk hali ile normalin üzerinde kalitede optimize edilmiş.Su efektleri hoşuma gitti açıkçası.Doğal atmosferi çok iyi yansıtmışlar hemde sistemleri çok zorlamadan.Yay ve ok ile sessiz gizli şekilde adam avlamak gayet güzel. Eğlenmek için alınabilecek bir oyun bence. Co-op mode ile güzel vakit geçirileceğini düşünüyorum. Bu gün 17:00 den sonra yayın açarım muhtemelen oyun hakkında kararsız kalanlara bir nebze yardımımız dokunursa ne ala. Hepinize iyi eğlenceler.

www.twitch.tv/chagotta

• Far Cry 5 Elli farklı ekran kartı ile test edilmiş.

https://www.techspot.com/article/1600-far-cry-5-benchmarks/
    quote:

• Dayanamayıp aldım oyunu. 6GB'ı gitti, 18GB'ı kaldı. Dün BF1'i de fiyatı çok uygun deyip almıştım, uzunca bir süre download yapacağım gibi
  • Amd reklam videosunda oynayan uzaylılarla kafayı bozmuş bir karakterin görevinden şu silahı aldım uzaylılara hazırlık başladı

Region Liberated yaptıktan sonra oradaki yan görevleri yapınca ekstra 400 dolar veriyormuş her görev bitişinde benim gibi ana görevleri sona saklayanlara duyurulur para önemliyse önce ana görevi yapıp yan görevlere başlamak lazım ama ben yine önce yan görevlerden giderim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 29 Mart 2018; 14:31:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Terminator T-800

Oyundan ufak bir kesmi kayıt edip paylaşmak istedim.4K Ultra ayarlarda ve 2160p upload kalitesinde yükleyerek oyunun sunduğu tüm görsel kaliteyi görebilmenizi amaçladım .

720p izleyemedim

• Zorluk seviyesi bazen kendi kendine easy ye düşüyor kontrol etmek lazım.

• Kötü adama yakalanmamak için kaç. Kaçarken kaza olsun. iyi bir adam seni bulsun tedavi edip yol göstersin. Bu şablondan sıkılan bir tek benmiyim? Yoksa yaşlandımmı bilmiyorum, ama 2012 de çıkan oyun ile tıpatıp aynı dlc gibi

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.