Şimdi Ara

Far Cry 5 (2018) [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
798
Cevap
9
Favori
40.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ambargo kalktı bu sefer de güncelleme geldi.Reva mı bu ya ubisoft ve steam
  • Steam kafayı yedi 23 gb güncelleme geldi diyor.Şimdi de 23/23gb yani nmiş olarak gösteriyor.23 gb dosya çıkartılması bu kadar sürer mi? Yapacağınız iş bu kadar olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LOSTPLANET::: -- 27 Mart 2018; 7:54:34 >

• Perk dergileri varmış oyunda,haritaya dağıtılmış durumda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 27 Mart 2018; 9:55:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Promayz00

Oyun nasıl kizlar

Ortalama 80 ve üzeri puanlar almış oyun sitelerinden...

Ekşide oynayan biri şunları yazmış:

"oyun açılır açılmaz girdim, ilk izlenimlerimi yazayım.

grafikler bayağı gelişmiş. video'larda gördüğümden daha iyi geldiler gözüme. optimizasyon da fena değil.

grafikler gibi çatışma mekanikleri de değişmiş. far cry 3-4 oynamış biri olarak sandığım kadar "tanıdık" gelmedi.

yarın bayağı bir zaman gömerim bu oyuna. açılışı zaten uzun zamandır gördüğüm en iyi atmosfere sahip. beklediğimize değmiş bence."
  • Oyunu sabah açtım, nvida kullanıyorum, optimizasyon güzel görünüyor. Hikaye çok güzel ve heyecanlı başladı. 10 dakika oynayabildim ama aksiyon tavandı. İşte gitmek zorundayım, çıktım, akşama dönüp deli gibi oynayacağım. Normal de başladım oyuna biraz "kolay" geldi bana, hard'da başlayabilirim, biraz zorlasın istiyorum oyun. Onun dışında güzel bir hafta sonu bizi bekliyor orası kesinleşti :D
  • Ben 4'e başladım,zamanında başlamıştım ama bitirmemiştim...
    Sonra da buna geçerim,kardeşim orjinal alırım felan diyordu,alırsa ondan otlanırım...
  • Beyler motor hala aynı motor. Performans durumu nedir peki? Primal veya Far Cry 4 ile karşılaştırma yapabilir misiniz? Yani aynı motorla yapılmış önceki oyunları En yüksek-yüksek-normal gibi karışık ayarlarla 30-40 Fps de oynatan sistem bunda ne olur?
  • Sadece yapay zeka diğer oyunlardan kalma geri kalan herşeyden kalite akıyor diyebilirim.
    Grafikler göze çok hoş geliyor bazen gerçekle ayırt edemiyorum.
    Harita dizaynı içinde baya uğraşmışlar serpiştirme değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 27 Mart 2018; 17:44:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DnzIrmk

Beyler motor hala aynı motor. Performans durumu nedir peki? Primal veya Far Cry 4 ile karşılaştırma yapabilir misiniz? Yani aynı motorla yapılmış önceki oyunları En yüksek-yüksek-normal gibi karışık ayarlarla 30-40 Fps de oynatan sistem bunda ne olur?

1080 ti var bende. 3440 x 1440 çözünürlüklü monitörde açtım, benchmark yaptım, ayarlar en yüksekten bir altta seçili. 80 civarında aldı. Sanırım öncekilerden daha iyi optimize edilmiş bu oyun.
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    Far Cry Primal veya Far Cry 4 le yaptınız mı hiç?
  • DnzIrmk kullanıcısına yanıt
    Yok hayır yapmadım o zaman 1070 vardı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • voidu da farcry 5 çekilişi var kaçırmayın.
  • voidu çekilişi link
  • Çekiliş ve Voidu bu site bir harika ya

https://tr.voidu.com/
  • fenah2007 kullanıcısına yanıt
    Site harika mı ? Fiyatları cok komik derecede pahalı .40 tl ye alabilecegin oyunlar 180 tl orda .kimsenin ordan oyun aldigini zannetmiyorum .böyle giderse yazık edecek site kendine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüklenme ekranları oyunda hareketli bu sahneler keşke hdd ye kursaydımda uzun sürseydi yüklemeler dedirtiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 27 Mart 2018; 18:36:42 >

• Oyunu deneme fırsatı buldum ve ilk bakış olarak biraz bahsetmek istiyorum.

Ubisoftun son dönemdeki oyunlarında olduğu gibi sinematiklerle desteklenmiş güzel bir girişin ardından oyun tam olarak kontrolü bize bıraktığında başlamış oluyoruz.Yaşayan çevre,harika doğa manzaraları ve artırılmış grafik kalitesiyle oyun gayet iyi görünüyor.Ayrıca sorunsuza yakın optimizasyonu ilede önceki oyunlara nazaran oldukça akıcı bir oyun deneyimi sunuyor.İmzamdaki sistemle 2K Ultrada ortalama olarak 104 4K Ultrada ise 60 fps lik bir performans aldım.Sistem belleği kullanımı 9 gb dolaylarındayken işlemci kullanımıda Originsdeki kadar yüksek düzeyde seyretmiyor.

Oyunun henüz başında olmam nedeniyle daha fazla ayrıntıyı şu an için paylaşamıyor olsamda genel olarak oynayacaklar için gayet iyi ve keyifli bir oyunun beklediğini söyleyebilirim.Oyun içi birkaç ekran görüntüsü ;

• İkinci resim harika görünüyor full hd olsa masaüstü yaparım o derece. Umarım benim pc'de kaldırır bunu.
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Malesef hareketli olduğu icin kalite yüksek değil.

Bu arada 2K ultrada oynuyorum kart amd kullanılan ram 6gb civarı nvidia sistemler hala rami fazla kullanıyor.
    Ekran kartı rami kullanımıda 4.8gb civarında sizde 2k da nekadar acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 27 Mart 2018; 19:21:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terminator T-800

Oyunu deneme fırsatı buldum ve ilk bakış olarak biraz bahsetmek istiyorum.

Ubisoftun son dönemdeki oyunlarında olduğu gibi sinematiklerle desteklenmiş güzel bir girişin ardından oyun tam olarak kontrolü bize bıraktığında başlamış oluyoruz.Yaşayan çevre,harika doğa manzaraları ve artırılmış grafik kalitesiyle oyun gayet iyi görünüyor.Ayrıca sorunsuza yakın optimizasyonu ilede önceki oyunlara nazaran oldukça akıcı bir oyun deneyimi sunuyor.İmzamdaki sistemle 2K Ultrada ortalama olarak 104 4K Ultrada ise 60 fps lik bir performans aldım.Sistem belleği kullanımı 9 gb dolaylarındayken işlemci kullanımıda Originsdeki kadar yüksek düzeyde seyretmiyor.

Oyunun henüz başında olmam nedeniyle daha fazla ayrıntıyı şu an için paylaşamıyor olsamda genel olarak oynayacaklar için gayet iyi ve keyifli bir oyunun beklediğini söyleyebilirim.Oyun içi birkaç ekran görüntüsü ;

Far Cry serisinin grafik, ve optimize sorunu yoktu zaten. Açık dünya ve yaşayan çevre olarak da her zaman ortalamanın üstünde bir oyundu tabi tüm bunlar yine de vasat hikaye ve birbirini tekrar eden yan görevleleri kapatamıyor. Ubisoft biraz yüzsüzlük yapıp Witcher 3 den bir şeyler (ç)alması lazım yoksa Far Cry 6-7-8-9 hep aynı vasat seviyede devam edecek tek değişen vasat hikayelere bir yenisi daha eklenmiş olacak.

Bir oyunda çok sağlam bir hikaye ve yan görevler yoksa grafik, oynanış vs. hiç biri kurtarmıyor.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.