Şimdi Ara

Far Cry 5 (2018) [ANA KONU] (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
798
Cevap
9
Favori
40.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana mı öyle geldi bilmiyorum ama oyunda ateş etme sisteminde bir bug var gibi veya stabil yapamamışlar. Bazen 50 metre ötedeki adamı 2-3 mermiyle öldürüyorum bazen dibimdeki adama(şu atletli olanlar) tüm şarjörü boşaltıyorum adam banamısın demiyor hatta öldürüyor benim karakteri
  • 2 saat anca dayandim nasi oyunmus. Otoya aliyorsun 500metre sonra barikata takilip geberiyosun. Yolda 2dk duzgun gitme sansin yok. Ucaklar helikopterler silahli araclar atvler rehin alan adamlar barikatlar hic rahat birakmiyor. Dumduz gitsen bile her taraftan saldiriyorlar.

Sinir krizi gecirmek istiyorsaniz oynayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fus Ro Dah kullanıcısına yanıt
    Hocam oyunun ilk 6-7 saatinde bu kadar fazlalar.Helikopterleri açınca ben her yere uçarak gittim.Ozellikle wingsuit ile airdrop perklerini hemen açın.Fast travel yaptığınız bölgeye airdrop yapıyor ve 4-5 kilometreyi saniyeler içinde alıyorsunuz ulaşımla hic uğraşmadan.Oyunu 25 saat oynadım sadece ilk 5 saat araba kullandım

• Oyunun ilk başlarında dediğiniz gibi sayıları oldukça fazla sonraları bölgeden sorumlu kardeşi halledince özellikle süt liman oluyor o bölge.
  • Merhaba arkadaşlar, Farcry5 ve dlc SEASON PASS yamasını aldım fakat bu season pass yamasına nasıl giriliyor acaba senaryo modunda mı yoksa arcade modunda mı aktif oluyor bir türlü giremedim yeni dlc ye bilen biri yardım edebilir mi?
  • cemal1982 kullanıcısına yanıt
    şimdi baktım dlc iniyor 7gb siz indirdinizmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 5 Haziran 2018; 15:13:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

şimdi baktım dlc iniyor 7gb siz indirdinizmi?
    Peki nasıl indiriyor steam kütüphanede oyunun üstüne tıkladığımda sağ taraftaki yerde Seasons Pass yüklü olarak kutucuğun içinde çentik işareti var gözüküyor başka bir yolu var mı peki? Ben halen oyunda göremedim season pass dlc sini?
  • cemal1982 kullanıcısına yanıt
    uplayden yüklendi benim otomatik inmeye başlamıştı.
  • JonnieWalker kullanıcısına yanıt
    Kafasına geliyordur. Kask gibi koruyucu yoksa ölüyorlar direkt.
  • Fus Ro Dah kullanıcısına yanıt
    Oyunu en zorda bitirdim. Serinin diğer oyunlarına göre, ilk birkaç saat biraz daha zorluyor. Ama ondan sonra aşırı kolaylaşıyor. Düşman baselerini uzaktan susturuculu sniperla alarmsız vs. alabiliyorsunuz. Sağlık falan skilleri ile anında ölmüyorsunuz eskisi gibi.
    Oyunun başlarında ana yollardan, araçlardan uzak durun zaten, ormanlık alandan gidin.
  • Farcry oyunlarında gece vaktini sevmeyen biri olarak fc5 i bitirdikten sonra oyun sürekli gece hatasına düştü sonra güncellemeyle düzelttiler şimdide sürekli gece geçen bir dlc çıkardılar şaka gibi
  • Serinin bütün oyunlarını oynadım.Oyunu almayı düşünüyorum önerir misiniz
  • Son dlcyi beğenmedim uğraşılmamış hiç map editorden daha güzelini yapardım ana oyun güzel ama önceki farcrylar gibi gizemli bir yerde geçmiyor amerika olması biraz farcry havasını bozmuş açıkcası indirimde alın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

Son dlcyi beğenmedim uğraşılmamış hiç map editorden daha güzelini yapardım ana oyun güzel ama önceki farcrylar gibi gizemli bir yerde geçmiyor amerika olması biraz farcry havasını bozmuş açıkcası indirimde alın derim.
    Hocam yorumun için teşekkür ederim.Bende şu yaz indirimlerinde yakalarsam almayı düşünüyorum fiyat biraz pahalı
  • 5 i bitirdim. Çok sevemedim.

4 u aldım tekrar baştan oynuyorum.

Far cry 3 ve 4 süper gerçekten. 5 olmamış biraz sanki.

4 candır yani. Sindire sindire oynayacağım 4 şuan 😂 bitmesin istersin ya hah öyle oynayacağım 🙂

• arkadaşlar meraba oyunu coop oynamak isteyen arkadaşlar olursa eklerse sevinirim uplay nikim huseyinkilic80 iyi oyunlar...
  • Haydaa oyunun sonuyla ilgili
    önce avengers,sonra jurassic park 2,şimdi de far cry 5.noluyor artık eserleri kötü sonlarla bitirmeye başladılar.adam gider ayak nükleerleri attı ya la

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu genel anlamda beğendim. Far Cry 1'i çok severek oynamıştım. 3-4 kez bitirmiştim. Far Cry 2'yi iki kez oynamayı denedim hiç sevmedim. Far Cry 3 benim için efsaneydi. 4'e ise başladım ama zamanım olmadığı için çok kısa süre oynayabilmiştim. O yüzden 5'i 3'le karşılaştıracağım.
    Oyunun iyi yönleri;
    -Geniş silah ve araç seçenekleri
    -Geniş harita
    -Yardımcı karakterler güzel düşünülmüş
    -Yan görevler daha etkili hale getirilmiş. Far Cry 3'ye yan görevlerin hiçbirini yapma gereği duymuyordum.
    -Eğlenceli oynanış.
    -Atmosfer iyi yansıtılmış

Oyunun kötü yanları
    -Sonu kesinlikle kötü
    -Yapay zeka çok yetersiz. Far Cry 3'te düşmanlar ekrandan çıkıp bana gerçekten tekme tokat dalacaklarmış gibi hissederdim. 5'te neredeyse düşmanların varlığıyla yokluğu farketmiyor.
    -Far Cry serisi hep gerçeküstü mistik olaylar üzerine kuruluydu ama ben bunu sevmiyorum. Daha gerçekçi olmasını tercih ederdim.
    -Oyunun kötü karakteri çok güzel tasarlanmış ama oyunda çok az kullanılmış. Sürekli kardeşleriyle uğraşıyoruz. Onlar çok zayıf karakterlerdi.
    -Radio Towers kaldırılmış. Haritada bölgeleri açmak için gezmeniz gerekiyor.
    -Craft ve Perks sistemi yetersiz, gereksiz şeylerle dolu.

Oyunla ilgili en sinir bozucu şeylerden biri ise karakterin oyun boyunca hiç konuşmaması. Artık yapımcıların buna bir son vermesi gerekiyor. Birsürü olay, yüzlerce diyalog, yüzlerce aksiyon ama karakterimiz bir kere olsun ağzını açıp iki laf etmiyor.

Değerlendirmelerde hakettiğinden biraz fazla puan aldığını düşünüyorum. Oyunda güzel iyileştirmeler olmasına rağmen birşeyler eksik kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastianbjk -- 4 Temmuz 2018; 16:56:50 >

• Oyun genel anlamda grafik ve oynanabilirlik olarak güzel yani oynanıyor.

Fakat tek sıkıntı free hareket edemiyorsunuz. Anında yoldan geçen npc'ler size saldırıp çatışma çıkarıyorlar.
  • Far Cry adını taşıyıp da nefret ettiğim tek oyun bu oldu.

Death loop diye bir bug var; oyuncu ölürken, oyun menülerinin devre dışı kaldığı andan sonrasına save ediyor ve sürekli ordan başlıyor, ya oyundan vazgeçeceksiniz, ya da tüm oyunu sil baştan oynayacaksınız. Bu save buglarının çoğu, düşüş anları, düşme ihtimali olan yerleri kullanmıyorum. kuleden aşağı inmek yerine fast travel yapıyorum artık.

Bazı görevler var ki hoşunuza gitmediğinde, oynamak istemediğinizde veya geçemediğinizde de iptal edemiyorsunuz, oyun orda takılıp kalıyor. Belli sürede kaçmaya çalıştığımız ve her bir düşmanda +4 saniye veren bir görev türü var, son 5 görevden 3'ü bu oldu. Aynı görevi art arda oynamaktan sıkıldım ve artık geçemiyorum da.

Bir de haritayı büyütünce işaretler kayboluyor, uzak bir noktadaki görevi bulmak için harita üzerinde yakınlaştırıp gezinmek zorundasın. Tıpkı oyunda görev keşfi için gezinmek zorunda olduğun gibi. 25 saatlik oyun için 100 saat gezinme süresi var neredeyse.

Perk sistemi hariç, geri kalan çoğu şey gereksiz. En iyi silahları neredeyse en baştan hazır alıyorsunuz, diğer silahları almanın gereği kalmıyor.

Hayatımda ilk defa bir oyunu bitirmeden sildim, üstelik daha başlarındayken.

Far Cry serisi, 3 ile bitti sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qzwxec -- 7 Temmuz 2018; 21:55:2 >

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.