Şimdi Ara

Far Cry 5 (2018) [ANA KONU] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
798
Cevap
9
Favori
40.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeteneklerden açılıyor evet. Açılan kısmı da biliyorum. Ama yetenek perk sayım yettiği halde aşağıda bir görev vs gibi bişey çıkıyor uyarı gibi onun ne olduğunu anlayamadım. Şuan önümde açık da değil oyun o yüzden orada ne yazıyor onu söyleyemedim 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 45SI45 kullanıcısına yanıt
    Hatırlayamıyorum görevi açınca ss atın çözelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 45SI45

Yeteneklerden açılıyor evet. Açılan kısmı da biliyorum. Ama yetenek perk sayım yettiği halde aşağıda bir görev vs gibi bişey çıkıyor uyarı gibi onun ne olduğunu anlayamadım. Şuan önümde açık da değil oyun o yüzden orada ne yazıyor onu söyleyemedim 😂
    Bölgelerden birinde ana düşmanı öldürmelisiniz . Kardeşlerden birini öldürünce açılacak. Sonra 9 perk point verip aktiflestirebileceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TossA CoinTo Your Witcher

Bölgelerden birinde ana düşmanı öldürmelisiniz . Kardeşlerden birini öldürünce açılacak. Sonra 9 perk point verip aktiflestirebileceksiniz.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim. Yapalım en yakın zamanda ozaman. Valla çok makbule geçti anlayamamıştim ne yapacağımı

• quote:

Teşekkür ederim. Yapalım en yakın zamanda ozaman. Valla çok makbule geçti anlayamamıştim ne yapacağımı

Alıntıları Göster
    Sorun değil . Yardımcı olabildiysem ne mutlu .

• kişisel görüşlerim bir arkadaş daha demişti gerçekten grafik çöplüğü ana karakter hiç etkileşime girmiyor fc3 ve fc4 kadar ısınamadım.
    silahlar kötü hepsinin hissiyatı sesi birbirine benziyor.
    karakterimiz sanki 4. 5. etkisiz eleman gibi sadece ölmeden ölmeye görüyoruz.
    görev sistemi karmaşık diyaloglar gereksiz uzun ve ilgi çekici değil.
    mapta zırt pırt çıkan arabalar kamyonlarda cabası ağız tadıyla mapı gezip yan görevleri yaptırmıyorlar. adım başı zombi iki dakka durup manzarayı seyrettirmiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kriptopanda

kişisel görüşlerim bir arkadaş daha demişti gerçekten grafik çöplüğü ana karakter hiç etkileşime girmiyor fc3 ve fc4 kadar ısınamadım.
    silahlar kötü hepsinin hissiyatı sesi birbirine benziyor.
    karakterimiz sanki 4. 5. etkisiz eleman gibi sadece ölmeden ölmeye görüyoruz.
    görev sistemi karmaşık diyaloglar gereksiz uzun ve ilgi çekici değil.
    mapta zırt pırt çıkan arabalar kamyonlarda cabası ağız tadıyla mapı gezip yan görevleri yaptırmıyorlar. adım başı zombi iki dakka durup manzarayı seyrettirmiyorlar.
    Sonuna kadar katılıyorum.Düşündüklerimin neredeyse hepsini yazmışsınız hocam.Far Cry 2-3-4-Primal hepsini bir şekilde sevip bitirmiş biri olarak bu oyunu hiç beğenmedim tam olarak yazdığınız sebeplerden dolayı.Özellikle vuruş hissinin çok ama çok kötü olması beni oyunu bir yerden sonra bırakmaya itti.2007 çıkışlı Crysis’te ağaçlara sıkmak bile daha gerçekçi ve eğlenceliydi kesinlikle.Far Cry oyunları hep öncekinin kopyası olsa bile oynarken zevk verirdi ama bu öncekilerin kopyası bile olamamış,pek çok anlamda geriye gitmiş diyebilirim.Hayır yani önceki oyunlarda olan vuruş hissini ve farklı silah hissiyatını resmen yok etmek için ne yapmışlar merak ediyorum.Hatta outpost ele geçirmek bile önceki yapımlar kadar eğlenceli değil diyebilirim

• Oyunun optimizasyonu iyiymiş gerçekten

• Hard da Neredeyse %100 olarak bitirdim. Bir görevde bug var, ELi öldükten sonra o görev gelmiyor, bu yüzden o görev kaldı maalesef. Gerisi komple bitti. 4. olta için, her bölgenin kendi rekorlarını kırmanız lazım. Ayrıca genel rekorlarda var. Her bölgenin ana yerine duvarda görebilirsiniz. Mesela Fall's End di sanırım orda duvarda rekorlar var. Diğer bölgede hapishane ana yer orda var. Siz rekoru kırınca üstüne işaret konuyor.

Oyun her ne kadar farklılıklar olsada, klasik Far Cry işte. 3 ten beri pek bir değişiklik yok. Bence çok güzeldi.

Kesinlikle çok aradığım eksiklikler;

1-Haritada istenilen objeleri göster gösterme diye filtre yok, uzaklaşınca önemsiz objelerde gözükmüyor. Pratikliği feci baltalıyor.

2-Tam olarak düzgünce, yapılan eylemleri, numara ve yüzde olarak gösteren bir sistem yok. %100 takıntılı insanları tatmin etmiyor. Önceki oyunlarda vardı.

3-Hardda bitirince daha zor olan bir zorluk derecesi daha çıkmalıydı.

Oyun bundan önceki Far Cryların tüm özelliklerini toplamış, 1-2 de özellik katmış. Balık işi çok güzel olmuş ama öte yandan normal hayvanlar daha çok olabilirdi.

Son olarak sisteminiz iyiyse, herşeyi fulledikten sonra, resolution scaledı sanırım, onu 1 değilde, 1.1-1.2 yapıp birde öyle bakın grafiklere :)

• Türkçe yaması çıksada bizde oynasak keşke. TR yama hakkında bir gelişme var mı ?
  • Hocam zırt pırt çıkan insanları geçtim;1 km öteden farkedip saniyesinde ateş açmaya başlıyorlar.Oyunda ulaşım zaten sıkıntı üstüne bu olunca benim hiç oynayasım gelmiyor.Yıl olmuş 2018 hala karakterimizin sesi çıkmıyor...Silah sayısı çok az ve hepsinin etkisi neredeyse aynı.10 saat oynamam var ama bırakıyorum şuan.Wildlands bile taktiksel açıdan daha üzel bir oyundu.Bu oyun Far Cry gibi değil de Wildlands gibi olmuş.
  • Far Cry 3 ve 4'ü büyük bir zevkle tekrar tekrar oynamış biri olarak Far Cry 5'i 12 saat oynadım ve oyuna harcadığım süreye acıyorum.
  • Başlarda sıkılıyodum devamlı düşman çıkmasından, ana görev sisteminin karışık olmasından falan direk kapatıyodum oyunu. Yavaş yavaş çözünce oyun çekmeye başladı kendine. Düşmanların habire çıkması iğrenç bi durum gerçekten ama bi zenci yoldaş buldum kendime adam resmen aim hack. 3 araba konvoy geçiyo yanımızdan diyelim her arabadan 3 kişi iniyor 9 kişiyi öldürmesi 3 sn falan sürüyor adam patır patır headshot atıyor hepsine. vallahi anlamadım o sniper olan yoldaştan verdiler o bile bunun yanında resmen çöp kalıyo. 5 gündür oynuyorum oyunu toplasan 10 saatim vardır şimdiden 130 tane kill i var adamın ben hiçbir şey yapmıyorum herkesi o öldürüyor :d

Bu arada şu yeşil gaz olayı nedir onu anlamadım bi türlü. Çakmak gazı falan mı yaklaşınca habire kafamız güzel oluyo :p

• merhaba arkadaşlar

raid 0 çöktü

şu 3 konvoyu bulup yok ettiğimiz bölümde kalmıştım save atabilirmisiniz sevinirim.

mavi kamyonu aldığımız bölüm de olur.
  • Ben şu speacial companion olayına değinmek istiyorum.Şu alev atan eleman ile rpg kullanan eleman bu kadar mal olmak zorunda mı?Rpg atan elemanların dibine gidip rpg atıyor kendini patlatıyor surekli kaldırıyorum.Ya da düşman benim yanımdaysa yine atıyor canım sıfırlanıyor.En iyisi helikopter kullanan ablamız diğerleri çok gereksiz.

• Bu far cry 3 u ps4 te nasıl oynayacağız ya.

Bişeyler okudum ama anladığım kadarıyla fc5 in bir ek paketi ile alınıyor sanırım. Başka bir yolu yokmu acaba tek olarak alabilirlik?

Bilgisi olan var mı?

Google : Far Cry 3 Classic edition ps4

• quote:

Bu far cry 3 u ps4 te nasıl oynayacağız ya.

Bişeyler okudum ama anladığım kadarıyla fc5 in bir ek paketi ile alınıyor sanırım. Başka bir yolu yokmu acaba tek olarak alabilirlik?

Bilgisi olan var mı?

Google : Far Cry 3 Classic edition ps4
    Henüz degil ama yakın bir tarihte satışa çıkacak tek başına diye biliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TossA CoinTo Your Witcher

Henüz degil ama yakın bir tarihte satışa çıkacak tek başına diye biliyorum.

Alıntıları Göster
    Bu güzel haber.

Fc3 efsaneydi yaaa.

İnşallah dediğiniz gibi olur alırız ne diyim 🙂

Fc 3-4-5 hepsini bitirdim ama 3 gibi hiçbiri olmadı. 😢

• şaka bir yana ps4 te shooter oynamaktan keyif alıyormusunuz :)
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.