Bildirim
FAR CRY 5 (PLAYSTATION ANA KONU) (40. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Oyuna iyiki para vermemişim.Bir de Collector's Edition alacaktım. Ubisoft'a güvenmediğim için iyi ki de almamışım dedim. Bugün işyerinden arkadaşım ile oyun bitirmek için takasladık.
Birileri de Far Cry : Primal'i beğenmemiş. Keza benim de en sevdiğim FC serisi oydu . Bu oyun , kesinlikle en kötü FC oyunu . İyi ki para vermemişim. Yoksa oturur ağlardım
Müzikler ve doğal ortam ile olan ilişki çok güzel.
Gerisi leş. -
-
Aynen öyle tüm oyunları oynadım şimdiye kadar, açık ara en kötü oyunu serinin.. ve maalesef ki ben para verip aldım ilk çıktığı zamanlar. Acıyorum o verdiğim paraya oynamaya başladığım andan beri. Bitirmedim bile öyle duruyor köşede, dlc leri oynamaya çalışıyorum sadece.quote:
Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs
Oyuna iyiki para vermemişim.Bir de Collector's Edition alacaktım. Ubisoft'a güvenmediğim için iyi ki de almamışım dedim. Bugün işyerinden arkadaşım ile oyun bitirmek için takasladık.
Birileri de Far Cry : Primal'i beğenmemiş. Keza benim de en sevdiğim FC serisi oydu . Bu oyun , kesinlikle en kötü FC oyunu . İyi ki para vermemişim. Yoksa oturur ağlardım
Müzikler ve doğal ortam ile olan ilişki çok güzel.
Gerisi leş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu oyunun fiyatının düşmesini beklerken, oyun kötü çıkması ??
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ilaveten far cry oyunlarının bekledikçe değerlenip tekrardan övülmesi..
muhtemelen indirim gördüğü kış döneminde herkes çok övecek -
-
-
-
Coop oynayamıyorum bir türlü bu hata nedir ne değildir bilen var mı?
Continue playing through the campaign to access online features.
Error: snowshoe 593036c0
Oyunda daha başlardayız bu hatanın sebebi başlarda olmamız olabilir mi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun güzel ama ciddi bir senaryo karakter falan beklerseniz üzülürsünüz. Arcade bir oyun gibi arada açıp eğlenmek için ideal. Grafikler muhteşem, ortamlar çok güzel, oynanış da eğlenceli. Önce oyunlarda sinir bozan şeyleri kaldırmışlar; mesela fazladan silah taşımak için 10 tane katır tırnağı, 20 tane maymun kılı topla gibi şeyler yok, her şey para ile yapılıyor. Kule açma falan da kalkmış. Uygun fiyata bulursanız alabilirsiniz.
Bende oyunu çıktıktan bir ay sonraki indirimde almıştım. Benim için de serinin en kötü oyunu denebilir. Özellikle ateş etme dinamikleri, vuruş hissiyatı leş gibiydi sanki su tabancası sıkıyormuşum hissiyatı veriyordu bana. Benim için bir başka sorunda diğer oyunların hepsini PC'de 60 FPS oynarken Pro'da bu oyunu 30 fps oynamak olmuştu. Ubisoft istese çok rahat performans modu ekleyebilir Pro ve One X için ama nasıl olsa satacak mantığıyla eklemiyor ne yazık ki. -
Oyunun sonu çok şaşırttı, bütün o saçma görev dizaynları hikaye anlatımından sonra bunu hiç beklememiştim
Oyun çok yerilmiş. Nedense çok yerilen oyunları oynayınca seviyorum ben de , beklentim çok düşük olduğundan herhalde Bunu da 120 ' ye düştüğünde alayım en iyisi. -
2018'den yazıyorum gelmedi hocamquote:
Orijinalden alıntı: choyrn
2018'de gelecek yeni splinter cell oyunu.
FC5'i de yeni aldım bi bakayım dedim buraya bakmaz olaydım -
ciddi emek olan bir oyun -
Oynayan arkadaşlar 84 liraya düşmüş storede alınır mı sizce ? farcry 3 oynadım ps3'te bitirememiştim kalmıstı öyle. farcry primal aldım bitirdim,farcry 4 ü araştırmıstım aynı oyun hiç yenilik yok dediler bulaşmadım hiç.Birde ubisoft farcry serisinde çok fazla aynı şeyleri tekrar yaptırıp oyuncuyu sıkıyor, bu oyun için görüşleriniz vuruş hissi oynanış vs güzelse almayı düşünüyorum.yorumlar kötü gelirse 50 tl bandını bekliycem zaten iş gereği evde değilim oyun oynayamıyorum çok fazla.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam tavsiye etmem.Fırsatın varsa Far Cry 3’ü PS4 için almanı öneririm.Serinin en iyisi odur.Far Cry 4 de yine 3’e benzese de kendi içinde oldukça başarılı bir yapımdır.5 ise hem öncekilere benziyor hem de vasat Önceki oyunlardan hiçbir artısı yok diyebilirimquote:
Orijinalden alıntı: fatihsar
Oynayan arkadaşlar 84 liraya düşmüş storede alınır mı sizce ? farcry 3 oynadım ps3'te bitirememiştim kalmıstı öyle. farcry primal aldım bitirdim,farcry 4 ü araştırmıstım aynı oyun hiç yenilik yok dediler bulaşmadım hiç.Birde ubisoft farcry serisinde çok fazla aynı şeyleri tekrar yaptırıp oyuncuyu sıkıyor, bu oyun için görüşleriniz vuruş hissi oynanış vs güzelse almayı düşünüyorum.yorumlar kötü gelirse 50 tl bandını bekliycem zaten iş gereği evde değilim oyun oynayamıyorum çok fazla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
beyler farcry 3 4 ve 5i kuzenim ile online oynayabiliyomu? -
Tamamdır hocam teşekkürler bilgilerin için
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X