Bildirim
Far Cry 5 Türkçe Yerelleştirme Çalışması %100 - v3 2023 Sürüm Yayınlandı - [rockerdem] (67. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Çok teşekkürler dostum zaten bitti sayılır, iyi ki varsınız.quote:
Orijinalden alıntı: Scotfold
"Çeviriyi bırakmadım yavaş çeviriyorum" diyen arkadaş sanırım 1 cümleyi 1 haftaya yayarak çeviriyor. Tam seviniyordum birisi daha geldi çeviriye diye sevincim uzun sürmedi.Şu an bir tek ben çeviriyorum, yılbaşına kadar bitecek muhtemelen.
Alıntıları Göster -
Elinize Sağlık. Daha yeni siteye baktığımda Kalan Son : 2 . -
Bir daha bakquote:
Orijinalden alıntı: EngworKeL
Elinize Sağlık. Daha yeni siteye baktığımda Kalan Son : 2 . -
Elinize sağlık gerçekten helal olsun. İndirime açılmasını bekliyoruz :D Tüm sürümler için uygundur dime ? Tekrar helal olsun. -
Yüksek ihtimalle uyumlu olur, teknik işlerden ben anlamıyorum işin doğrusu. Teşekkür ederiz.quote:
Orijinalden alıntı: SicParvisMagna34
Elinize sağlık gerçekten helal olsun. İndirime açılmasını bekliyoruz :D Tüm sürümler için uygundur dime ? Tekrar helal olsun. -
yılbaşı hediyesi verdin bize eline emeğine sağlık reis -
Adamsın hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yamanın bu gece açılma ihtimali var mıdır ? -
Elinize sağlık, teşekkürler.
İyi forumlar dilerim. -
İllegal 1.011 ve Orijinal 1.013 ile uyumlu olacak. Diğer eski sürümlerde dil dosyası değiştiği için uyumlu olmaz.quote:
Elinize sağlık gerçekten helal olsun. İndirime açılmasını bekliyoruz :D Tüm sürümler için uygundur dime ? Tekrar helal olsun.
İllegal sürümde internette Dead Living Zombies olarak mevcut.
Erdem abi testi bitirdiğinde açılır. Yılbaşı yada haftasında gelir.quote:
Yamanın bu gece açılma ihtimali var mıdır ?
1.2.0 var bende sanırım yazdığınız sürümler ve üstüdür ne zamandır takip ettiğim bir projeydi. Sırf bu yama için bekletiyorum oyunu 3 aydır teşekkürler -
Elinize sağlık. Yama nereden indirilecek. Ne kadar kalmış diye takip ettiğimiz siteden mi? -
indirimda oyun orjinal aldim sirf yama cikicagi icin ellerinize saglik
1.2.0 oyunun ilk sürümlerinden. 1.011 i indirip yamayı kurabilirsiniz yayınlandığında.quote:
1.2.0 var bende sanırım yazdığınız sürümler ve üstüdür ne zamandır takip ettiğim bir projeydi. Sırf bu yama için bekletiyorum oyunu 3 aydır teşekkürler
Evet.quote:
Orijinalden alıntı: Psikolog M.
Elinize sağlık. Yama nereden indirilecek. Ne kadar kalmış diye takip ettiğimiz siteden mi?
Bunu yapan arkadaş bu forumdan mı? Ben siteyi aylardır takip ediyorum ama foruma uzun zamandır girmiyorum. -
Neyi yapan ? Siteyi mi ? Siteyi yapan kişi Erdem abi. Kendi sitesi. Yıllardır mevcut.quote:
Orijinalden alıntı: Psikolog M.
Bunu yapan arkadaş bu forumdan mı? Ben siteyi aylardır takip ediyorum ama foruma uzun zamandır girmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X