Far Cry 6 (2021) [PS4|PS5 ANA KONU] (13. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Anahtar veya kart düşüyor hocam düşmanlardan onu bulup yer altina inmen gerekiyor malzeme veya silah var içeride o yüzden kırmızı yani alacağın birşey olunca kamp temizlenmiş oluyorquote:
Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLII
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Anladım hocam tamamdır teşekkür ederim ☺️👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bölgeyi temizliyorum saga sola bakinirken arkada dusmanlar tekrar doguyor. Sniper ı indiriyorum kulede 3 5 adim saga sola atiyorum tekrar doğuyor. Başına gelen var mi. Cok sinir bozucu
Var hocam bana 2 kez oldu reddite baktım çoğu kişinin başına gelmiş ubisoft haberdar güncelleme gelecekmişquote:
Orijinalden alıntı: İsseMiyake
Bölgeyi temizliyorum saga sola bakinirken arkada dusmanlar tekrar doguyor. Sniper ı indiriyorum kulede 3 5 adim saga sola atiyorum tekrar doğuyor. Başına gelen var mi. Cok sinir bozucu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 9 Ekim 2021; 13:1:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oyunu ps4'de oynayan var mı? Oyun performansı nasıl?
Dualsense kullanımı baya başarılı. Silah kullanımını bıraktım, araç sürüşü vs baya keyifli olmuş. Oyun tecrübesini değiştiriyor gerçekten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 9 Ekim 2021; 13:27:58 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İnternette biraz göz attım 30 FPS sabit oynatıyor, zaten Ubisoft teknik anlamda iyi işler yapıyor bugları saymazsak eğer. Çok sorun çıkartacağını sanmıyorum.
-
Oyunu kutulu aldım 37 gb güncelleme indirdi içinde texture pack oluyor değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punisher_1907 -- 9 Ekim 2021; 14:36:40 >
Oyunun ps4 ve PS5 versiyonlarını denedim. Ps4 de nor al şartlar da iyi. Ama PS5 versiyonunu oynayıp ps4 versiyonuna bakayım derseniz çok aşırı derece de kötü geliyor.
Oyun klasik far cry. 10 saatten sonra iyice sarmaya başlıyor. Bu tarz oyunları benim gibi sevenler için 70 saat civarı mutlu edecek bir oyun. Platini de bu sefer kolay yapmışlar. Online kupa yok. Sadece 1 karakolu arkadaşınla birlikte alma kupası var. Diğerlerinin hepsi single olarak alınıyor. Ps4 ps5 çift platin rahat bir şekilde alınacak bunda da.
Oyunu aldın indiriyorum haftasonu liglerin olmaması iyi denk geldi 😁
Hayır hocam tam boyutu 68gb içerikler kısmından yüklemeniz lazımquote:
Orijinalden alıntı: Punisher_1907
Oyunu kutulu aldım 37 gb güncelleme indirdi içinde texture pack oluyor değil mi?
Kesinlikle öyle. İnsanı kanser etmeden vermesi gerekenleri veriyor. Elden Ring'e kadar idare etsin yeter beni :)
Eder hocam harita baya baya büyük ve mekanlar güzel yalan yok beğendim oyunu oyunsuz günlerde baya idare edecektir bizi :)quote:
Orijinalden alıntı: ThomasAngelo89
Kesinlikle öyle. İnsanı kanser etmeden vermesi gerekenleri veriyor. Elden Ring'e kadar idare etsin yeter beni :)
Keske tr altyazili olsaydi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjarumBlack- -- 9 Ekim 2021; 20:2:31 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyunun grafikleri berbat durumda ps5 de , ps4 e dahi şu grafikleri yakıştıramam…
ubizort yine fragmanlar , türkçe altyazı reklamlar ile ( ki oyunda tr dil altyazı yok oyunda yine ubizort klasiği ) kandırdı oyuncuları…
farcry 5 den hiçbir farkı yok desek yeridir.
oyuna 1 saat dayanamadım sattım , satın alan arkadaşta dayanamış o da satışa çıkarmış…
şu oyunun grafiklerine güzel diyen arkadaşlar hangi açı ile oyuna baktınız da güzel geldi anlamadım…hd texture pack yuklu olmasına rağmen heryer pastel renklerde özensiz çizimler….
bu oyun pc de 4K ultra + ray tracing açık halde güzel görünüyor….
konsol sürümleri olmamış…
artık ubizorta benden önsipariş gitmez..
Kırmızı kesik çizgiler duruyor hala o bölgelerde bende. Normal dimi komple temizliyorum girdiğim bölgeleri .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kırmızı bölgeler maviye dönmüyor veya kaybolmuyor. O bölgeye gidip lootlarınızı yaptıktan sonra başka bişey yapmanıza gerek kalmıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X