Tekrar indiriyom 69GB bakalım. Umarım hd textureden ötürü öyledir.. umutlandım tekrar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Far Cry 6 (2021) [PS4|PS5 ANA KONU] (15. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Geçmiş olsun hocam oldu diyelim öldü diyelim siz yine diriltinquote:
Orijinalden alıntı: Ewarrr
Evet oyunu tekrar indirdim ve gerçektende oyunun HD PACK yuklu olmadan denemişim….
Grafik farkı inanılmaz..
Buradaki arkadaşlardan öncelikle özür dilerim, gerçekten HD TEXTURE PACK inanılmaz farkediyor ps5 ile…
Demekki ön indirmede hd texture pack güncellemesini indirmedim ben. O kadarda kötüledik oyunu grafk anlamında…
Hayır onu da geçtim oyunu da elden çıkardıydım :D
Tekrar pri hak geri alıcaz artık.
valla başından kalkamadım iyiki ps5 e almışım oyunu dualsense özelliklerine alışınca daha da güzellesti açıldı oyun en sevdiğim yanı da karakterin radyoda ki şarkılara eşlik etmesi görevler güzel hikaye klişe olsa da işleniş çok iyi üzerine grafikler de iyi olunca emin olun ki bambaşka olmuş keşke diğer firmalar da bu şekilde yapsa rtx desteği yerine doğal 4K 60fps çalışsa ya da böyle bir seçenek sunulsa harika olurdu yaklaşık 7 saati devirdim ve oyun çok cömert bu konu da sıkmıyor insanı vuruş hissi artınca verdiği keyif de çok güzel olmuş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Yahu BF42 yüzünden başlayamadım oyuna bir türlü. Bu gece ışıklar söner, Castillo'yu devirmece başlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 10 Ekim 2021; 21:9:55 > -
Eyvallah hocam valla en sevindigim şey seriye devam edecek olmam. Gerçekten gelecek güncellemeler ile oyun cok daha başka bi boyuta gelecektir…
Dual sense olayı oyunda muthiş ve şuan ki grafiklere bayıldım..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Keyifli oyunlar hocam oynayışı da çok keyifli emin olunquote:
Orijinalden alıntı: EwarrrEyvallah hocam valla en sevindigim şey seriye devam edecek olmam. Gerçekten gelecek güncellemeler ile oyun cok daha başka bi boyuta gelecektir…
Dual sense olayı oyunda muthiş ve şuan ki grafiklere bayıldım..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tekrardan hayırlı olsun diyelim öyleyse oyunu ilk kez almış sayılırsınız. :) Böyle bir TV de bu oyunun kötü gözükme ihtimali olamazdı zaten, sevindim oyuna tekrar döndüğünüze. HD Pack dediğimiz olay yeni çıkacak tüm PS5 oyunlarında da olacaktır, kaliteyi gerçekten bir üst seviyeye getiriyor.
-
HD texture pack yüklü olduğunu nereden anladınız hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ana menüde, sol köşe HD bla bla.. yazıyorsa veya oyunun boyutu 68 GB civarıysa yüklüdür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 10 Ekim 2021; 22:0:34 > -
Spongebob35 arkadaşında dediği gibi anamenu de iken sol üst köşede HD PACK yazıyorsa ve 69 GB indirdiyseniz oyunu ptomatik yüklemiş demektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 10 Ekim 2021; 22:11:9 >
Arkadaşlar oyunu. Ps5 pri ve sec hakları ne kadardan satılıyor ortalama
Hocam oyun US hesabından alındıysa fiyat genel olarak secondary 125 TL, primary ise 160-170 TL civarında
-
Güzel olmuş oyun. Ps5'de akıyor.
Abi neden pesimizde koca timsah geliyor surekli sinirlerimi bozdu. nasıl def edicez bunu.
Amigos yazan yerden.
:D Gerçekten sinir bozucu.
Oyun fena gözükmüyor gerçekten. Bu oyun yokluğunda da vakit geçirmek için tercih edilebilir geldi bana.
-
Oyunun adaptive trigger kullanımı çok hoş. Yalnız araç kullanırken aşırı ağırlaştırıyor R2'yi. Ben PC'de oynuyorum ama PS5'e de düşünebilirim belki. PC'de de dualsense tam desteği var ilgilenenler olursa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 11 Ekim 2021; 14:28:26 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X