Yapay zeka nasıl arkadaşlar ? |
Far Cry 6 (2021) [PS4|PS5 ANA KONU] (16. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yapay zeka diye bir kavram oyuna henüz uğramamış. Oyun keyifli ama.quote:
Orijinalden alıntı: resEYapay zeka nasıl arkadaşlar ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sanırım sadece ps5 sahipleri oyunu beğenmiş PC tarafı baya bombalıyor😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben PC de oynuyorum ve gayet beğendim. Teknik açıdan bir sorunu yok fakat o bombalayanlar oyunu malum yerlere düşmesini bekleyenlerden oluşuyor. Bu gün düşse hemen indirip oynarlar her gün girip bakıyorlardır düştü mü diye.
Sırf bu yüzden kendi konusunda oyunla ilgili bir şey yazmıyorum.
-
Sizi biliyorum hocam oraya da yazmışsınız aynı şeyi kedi ulaşmadığı ciğere mundar dermiş misali siz görüşlerinizi buraya yazın en azından oyunu bekleyen ve merak eden insanlara faydası olmuş olur eleştirenlerin çoğu eminim oyuna sahip değil oysaki formül aynı olsa bile ben seviyorum farcry serisini şaşırdığım nokta bu kadar iyi görünmesini beklemiyordum ubisoft böyle güzel gözüken oyun çıkartmaz ya da çok nadir çıkartır şu oyunsuz günlerde ilaç gibi geldi doğa da gezmek adaları keşfetmek insanı çok rahatlatıyorquote:
Orijinalden alıntı: Terminator T-800Ben PC de oynuyorum ve gayet beğendim. Teknik açıdan bir sorunu yok fakat o bombalayanlar oyunu malum yerlere düşmesini bekleyenlerden oluşuyor. Bu gün düşse hemen indirip oynarlar her gün girip bakıyorlardır düştü mü diye.
Sırf bu yüzden kendi konusunda oyunla ilgili bir şey yazmıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Aynen katılıyorum. Oyun beklediğimden daha iyi çıktı. Ana karakterin oyun için tepkileri çok doğal olmuş. Bir araç sürerken o an çalan müziğe eşlik etmesi, Castillo kuvvvetlerini düşürdükçe adeta eğlenmesi, görevler sırasında bunu daha önce yapmıştım gibi söylemler ufak ama hoş detaylar olmuş. Bu sefer o klasik Far Cry deneyimini nasıl daha iyi hale getirebilecekleri üzerinde çalışmışlar ve oynadığım 20 saatlik süre içerisindede bunu rahatlıkla görebildim. Görsellik şahane böyle grafiklerle üstelik çıkış sürümü için son derece iyi çalışan bir oyun olunca haliyle güzel ilerliyor. Oyun çıktığı günden beri başka oyun oynamıyorum ve henüz çeyrek kısmını bitirebildim. Epey dolu, görevi vs bırakıp bazen atımı alarak güzel manzaraların tadını çıkarıyorum. O an Dani şarkı söylemeye başlıyor ve bende eşlik ediyorum. Bir anda Castillo kuvvetleri yolumu çeviriyor ve sakinlik yerini kaosa bırakıyor. Far Cry oyunlarında ben bunu seviyorum, bu oyundanda bunu bekliyordum ve beklediğimi fazlasıyla elde ettim.
-
Noktasından virgülüne kadar katılıyorum özellikle şarkıya eşlik etmesi beni gülümsetti ve çok hoşuma gitti görev sistemi oynayış dualsense özellikleriyle günümü güzelleştiriyor haftasonu başından kalkamadım şunu bilir şunu söylerim asla kendin deneyim etmedikçe yorumlara aldanmamak gerek topluluk dediğimiz şey karanlık kuyu misali düşen düşene çoğunluk kötüledi mi, dur bir taş da ben atayım hesabı o yüzden aldirmamak ve doğanın keyfine varmak gerek stresli yaşantımıza iyi gelen hobimizin tadını çıkarmak gerek kulaklık takıp doğa sesleriyle başbaşa kalmak bambaşka bir deneyim herkese tavsiye ediyorum durumlar müsaitse oyunu mutlaka deneyin yorumlara kesinlikle aldanmayın.quote:
Orijinalden alıntı: Terminator T-800Aynen katılıyorum. Oyun beklediğimden daha iyi çıktı. Ana karakterin oyun için tepkileri çok doğal olmuş. Bir araç sürerken o an çalan müziğe eşlik etmesi, Castillo kuvvvetlerini düşürdükçe adeta eğlenmesi, görevler sırasında bunu daha önce yapmıştım gibi söylemler ufak ama hoş detaylar olmuş. Bu sefer o klasik Far Cry deneyimini nasıl daha iyi hale getirebilecekleri üzerinde çalışmışlar ve oynadığım 20 saatlik süre içerisindede bunu rahatlıkla görebildim. Görsellik şahane böyle grafiklerle üstelik çıkış sürümü için son derece iyi çalışan bir oyun olunca haliyle güzel ilerliyor. Oyun çıktığı günden beri başka oyun oynamıyorum ve henüz çeyrek kısmını bitirebildim. Epey dolu, görevi vs bırakıp bazen atımı alarak güzel manzaraların tadını çıkarıyorum. O an Dani şarkı söylemeye başlıyor ve bende eşlik ediyorum. Bir anda Castillo kuvvetleri yolumu çeviriyor ve sakinlik yerini kaosa bırakıyor. Far Cry oyunlarında ben bunu seviyorum, bu oyundanda bunu bekliyordum ve beklediğimi fazlasıyla elde ettim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Kapaktaki adam Gustavo FRING değil mi? (Breaking bad)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar konuyla biraz alakasız olacak ama bayadir bu oyunun PS5 pri hakkını arıyorum.Burdaki siz oynayanların yorumlarını okudukça Farcry hayranı olarak daha da heyecanlanıyorum.Bitirip satmak isteyen olursa yazabilir mi? Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Kim ne derse desin grafikler enfes. Ayrıca oyunun başında olduğumdan mı bilmiyorum ama gittiğim yerlerin her biri birbirinden farklıydı. Yani tekrara hiç düşmedi mekanlar simdiye kadar. Eski oyunlara nazaran daha özenilmiş gibi hissettim.
Yalnız oyunda ciddi bir görüntü yırtılması (tearing) sorunu var.
az buz değil yani, Ps5'de oynuyorum bu arada. beni en çok araba kullanırken rahatsız ediyor.
ufak bir araştırdım, yabancı forumlarda keskin gözlü arkadaşlar bahsetmiş zaten.
Mr. Iceyoutube
Far Cry 6 Screen Tearing on the PS5https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DPEH2V2ex0rU&q=EgQuLZpEGJXjkosGIhAUTypwVf5CxoO81dNFTwaFMgFyhttps://www.reddit.com/r/farcry/comments/q43hor/screen_tearing_on_fc6ps5
https://www.reddit.com/r/farcry/comments/q3gulf/screen_tearing_on_ps5
https://www.reddit.com/r/farcry/comments/q3ahiq/farcry_6_screen_tearing_ps5
-
Bende de aynı şekilde ekranda tearing var. İlk oyuna başladığımda olmuyor. Ama belli bir süre oynayınca başlıyor. Özellikle ekranın çok yoğun olduğu orman alanları veya kamp alanları gibi yerlerde müthiş kırılma var. Ve baya bir rahatsız ediyor. Kimse bahsetmeyince sadece bende mi var diye düşünmüştüm. 1080p TV de oynuyorum. Belki ondan kaynaklanıyor demiştim. Bence buna acil yama gerekiyor.
-
-
Bende 120hz ayarı kapalı. Pek çok deneme yaptım. TV ve PS5 ekran ayar kombinasyonları denedim. Yine oyun başladıktan belli bir süre sonra yırtılmalar başlıyor. İlk oyun açılır açılmaz yapsa anlayacağım. Ama belli bir süre sonra başlıyor. Oyunun belli lokasyonlarında bug' a girip yapıyor olabilir. Belli bölümlerde optimizasyon sorunları olabilir. Bilmiyorum tabi atıyorum. Siz de 1-2 saat oynayın farkedeceksiniz muhtemelen.
-
3 saat aralıksız oynadım hocam arabayla az çok gezdim ama hiç bir sorun yaşamadim.
aksam tekrar oynayıp buraya yazarım.
Haritada biryere gittim hava savunma sistemleri falan vardı hepsini patlattım adamları da öyle ama hala bölgesi kırmızı gözüküyor ne yapmamız lazım fazladan?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onlar o şekilde kalıyor hocam ya oyunun hatası ya da böyle tercih edildi yaptıktan sonra yola devam edebilirsiniz çok önemli değil kırmızı kalmasiquote:
Orijinalden alıntı: Punisher_1907
Haritada biryere gittim hava savunma sistemleri falan vardı hepsini patlattım adamları da öyle ama hala bölgesi kırmızı gözüküyor ne yapmamız lazım fazladan?
Herkes düz versiyonmu aldı?Diğer versiyonları almaya gerek varmıki?
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X