< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 14 Şubat 2019; 13:34:34 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 14 Şubat 2019; 13:34:34 > |
Metro Exodus oynarken Far Cry New Dawn için çerezlik oyun demiştim. Sözümü geri alıyorum. Koca bir çöp. Far Cry 5 fena değildi ama New Dawn ağır çöp olmuş. Doğru düzgün görev bile yok. Çok zorlama bir oyun olmuş. Ubisoft limonu sıka sıka içindeki tüm suyu bitirmişti. New Dawnda limon kabuklarını limon diye yutturmaya çalışıyor.
|
Serinin açık ara en kötü oyunu FC5 faciasından sonra kesinlikle alıp oynamam,çünkü bir farkı olacağını sanmıyorum.. Yazık buna verilecek paraya hemde bu fiyatlara.
|
Ben de diyorum bunun ana konusu nerede kaç gündür görmedim ps4 konusunda . Meğersem yokmuş hakkaten bugün açılmış. Neyse açan arkadaşa teşekkürler buradan takip edelim neymiş nolmuş diye.
|
5.saatteyim oyun akıyor. Tabi bu klasik far cry pek bir değişiklik yok ama bu formülden sıkılmayan benim gibiler için oyun güzel
|
Metro dan sonra buna başladım oyun felaket kötü olmus yapay zeka koymayı unutmuşlar, grafiklerde iyice geriye gitmiş sırf oyun yok diye başladım çok vasat bir fps meta puanını gercekten hak ediyor 10/5 benim puanım.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 13 Şubat 2019; 16:16:19 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|