Şimdi Ara

FAR CRY NEW DAWN (PS4) ANAKONU 15.02.2019 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
3.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dark-Samurai

Farcry 5 e gore nasil alinir mi? Aksiyon, atmosfer vs. iyi mi?
    Benim bahsettiğim Metro hocam, Far Cry New Dawn ı oynamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Persona_Non_Grata kullanıcısına yanıt
    Metro nasil memnun musun? Kismetse alicam da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark-Samurai

Metro nasil memnun musun? Kismetse alicam da.
    Alacaksan Pc ye al, pro da bile fps düşüeri yaşanıyor, kontroller hantal, gamepad ile çok zorlanıyorum ben.

• Persona_Non_Grata kullanıcısına yanıt
    Ok sagol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sine-FİL

Valla bence indirim bekleyin. Ben çok ucuz geldiği için almıştım yoksa hayatta verilmez 200 falan. Üçüncü oyunda olan öldürme animasyonunu kaldırmış adamlar. Yine güzel bir hikaye var ama işlenişi berbat. Hiç geliştirmişler kendilerini. Isıtıp direk önümüze koymuşlar.
    far cry için indirim bekleyelim ozaman hocam bilgi için teşekkürler
  • Oyun şirketlerinde Ubisoft, mobil şirketlerde Samsung haftada bir yeni bi cihaz yada oyun üretiyorlar Maşallah.

• 5.saatteyim oyun akıyor. Tabi bu klasik far cry pek bir değişiklik yok ama bu formülden sıkılmayan benim gibiler için oyun güzel

• Metro dan sonra buna başladım oyun felaket kötü olmus yapay zeka koymayı unutmuşlar, grafiklerde iyice geriye gitmiş sırf oyun yok diye başladım çok vasat bir fps meta puanını gercekten hak ediyor 10/5 benim puanım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Metro dan sonra buna başladım oyun felaket kötü olmus yapay zeka koymayı unutmuşlar, grafiklerde iyice geriye gitmiş sırf oyun yok diye başladım çok vasat bir fps meta puanını gercekten hak ediyor 10/5 benim puanım.
    Bende metro oynarken birazda buna bakayım dedim oyun tam bir çerezlik. Kafayı birşeye takmadan hiç hesap kitap plan strateji yapmadan önüne geleli pata küte indir. Daha fazlasını bekleme. En sevdiğim yanı grafikler ve optimizasyon iyi. Ama oyunun bir ağırlığı yok. Al eline silahı takıl. Akşam işten gelince kafa dağıtmalık oyun.
  • 1 yukarıdaki arkadaşın yorumuna katılıyorum şimdiye kadarki tüm farcry ları oynadım ama beklenti burada önemli . metro beklentisi ile oynamaya başlarsanız hayal kırıklığı banko. ama çerezlik olarak bakıp "vurdum vurdum saymadım" modunda gayet gideri olan seri bu bence. Henüz almadım oyunu ama kutulusunu biraz daha uyguna denk getirirsem kesinlikle alacağım.
  • arac kullanmaktan nefret ettim ya her yer agac orman yol yok dogru durust
  • güzel bir indirimle alınıp oynanabilir videolardan eğlenceli gözüküyor zaten beklentiyi fazla yüksek tutmadan şans verilebilir beklemedeyim bende
  • Oyunu yarıladım storyi bitirmek kısa sürcek sanırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Metro Exodus oynarken Far Cry New Dawn için çerezlik oyun demiştim. Sözümü geri alıyorum. Koca bir çöp. Far Cry 5 fena değildi ama New Dawn ağır çöp olmuş. Doğru düzgün görev bile yok. Çok zorlama bir oyun olmuş. Ubisoft limonu sıka sıka içindeki tüm suyu bitirmişti. New Dawnda limon kabuklarını limon diye yutturmaya çalışıyor.
  • gokhans19 kullanıcısına yanıt
    Demiştim yukarıda felaket kötü diye almayın aldırmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Demiştim yukarıda felaket kötü diye almayın aldırmayın
    Birde oyunda feci bug var. 3 görevden 2sinde bug oluyor. Önce köpeği kurtardığımız bölümde köpekte pet işareti çıkmadı. Köpeği öldürüp geri kaldırınca çıktı. Başka bölümdede alanı savunurken düşmanın gerisi gelmedi ve görev ilerlemedi. Chechpointten tekrar başlayınca geldiler ve görev tamamlandı.
  • Güya kıyamet sonrası dünyada geçiyor her yer pembeli morlu bir metrodaki atmosfere bak bir de buna insan utanır be, bu oyunu yapıyoruz ama herkes bir tarafı ile güler beyler yapmayalım der.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark dragon -- 27 Şubat 2019; 12:43:52 >
  • Platinum trophy için tek kupa kaldı, beraber online 3 expedition görevi yapacak vatandaş lazım. oynayan varsa ki pek sanmiyorum beni eklesin. kivanc1907 psn im.

• Oyunu bitirdim. Kocaman bir çöp. Far cry 5i çoğu kişi sevmemiştir ama bu oyun far cry 5in tırnağı etmez. Adamlar doğru düzgün ana görev bile yazmamış. Uzun zamandır oynadığım en çöp oyun. Yarısını normal yarısınıda trainerla oynadım. Kötü karakterlerin diğer far cry oyunlarında olduğu gibi new dawndada bir numaraları yok. Oyun içindeki kurt köpeklerini öldürmek bile daha zordu.

Pek bir beklentim yoktu çerezlik deyip oynadım ama bu senenin en rezil en boş beleş oyunu olmaya aday.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.