Şimdi Ara

Far Cry Primal PS4 ANA KONU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
8
Favori
17.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: inciteen

quote:

Orijinalden alıntı: Cübbesiz Ömer

quote:

quote:

quote:

Beyler Tr Psn 'de özel lansman fiyatı 220 ₺ ... Bu indirim kaçmaz

oha
    özel fyat 220 nedir . yatıp kalkıp steame dua edeyim ben 150 tl şimdi. summer salede %40 gelse 90 tl yapıyor. Exc. dışında PS4 oyun falan alınmaz

http://store.steampowered.com/agecheck/app/371660/

Endonezya Psn'de 145 ₺ . Almak isteyen ordan alır ... Tr Psn'e 220 ₺ yedirecek insan tanımıyorum . Ayrıca ben kutulu olarak 175 ₺ 'ye aldım bu seçenekte düşünülebilir .

yav ben exc. oyunları için ps4 almayı düşünüyorum ama oyun fiyatları akıllara zarar. endonezya ya da brezilya psn hesabı oluşturmak her zaman işe yarıyor mu ? ya da uğraşmaya değermi ? bir de aşağıdakiler çıakrmı acep

God of War 4
    Tekken 7
    Last of Us 2
    Marvel UA 3
    Heavy Rain tarzı oyunlar

1 kere açıcaksın Endonezya hesabı ardından oyunlarını buradan alıcaksın . Satın alma işlemini yapktıktan sonra kendi Tr hesabına geçiceksin ve oyunları bu hesaptan oynayacaksın . Tabi burası sana kalmış istersen hiç Tr hesabı açmayıp Endonezya hesabını kullanmayada devam edebilirsin . US Psn'de ciddi bir seçenek ordada oyunlar uygun fiyata bulunuyor . Endonezya Psn'in en büyük avantajı plus fiyatının uygun olması ... Endo Psn'de 1 yıllık Plus üyeliği 72 ₺ iken Tr Psn'de 140 ₺ civarı olması lazım .

Saydığın oyunlardan Gow 4 ve The last of us 2 'nin kesinlikle çıkacağını düşünüyorum . Altın yumurtlayan tavuğu kesmezler

Detroit isimli yeni bir quantıc dream oyunu geliyor . Heavy Rain gibi ses getirecekmi hep beraber göreceğiz .

Marvel konusunda bilgim yok . Bilene sormak lazım

Ve Tekken 7 'ninde duyurulduğunu hatırlıyorum dövüş oyunlarıyla aram pek yok .

Neyse yani konuyu kirletmeyelim sorunuz olursa özelden yazın hocam seve seve cevaplarım

İyi de kimse alışveriş yapamıyor oradan siz hâlâ endonezya diyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben en son alışverişimi yapalı 4-5 ay oldu . Ne sorunu olduğu hakkında hiç bir fikrim yok .
  • quote:

Ben en son alışverişimi yapalı 4-5 ay oldu . Ne sorunu olduğu hakkında hiç bir fikrim yok .

Konusuna bak anlarsın hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Far cry primal 170 tlye spotcularda var. Hiç "spotçulara para yedirmeyin" ciler gelip burada vesvese yapmasın. İşime o geliyor açıkçası. Usa psnle ayni fiyat. Hem psnden indirmekle ugrasmiycam hem de fiyati dusmez internetten satarim yada takasa girerim hitmanle falan. Star wars kac ay oldu cikali hala 130-140 tl 2. eli. Hic kartla falan ugrasamiycam. Artık bu işin cılkı çıktı çünkü. Endonezya psnden de faydalanamaz olduk. Yok kart kabul etmez yok bilmem ne. Psn'in tripleriyle uğraşamiycam. Yetti.
  • farcry 4 ü oynuyorum şuan bitsin bunu almayı düşünüyordum.

fakat bir çok kişi farcry4 remastered demiş oyun için. değmezmi arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

farcry 4 ü oynuyorum şuan bitsin bunu almayı düşünüyordum.

alakası yok kim demişşe sallamış
  • Far Cry Primal Trailer - YouTuber Tepkileri | PS4

• ahahaaaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark dragon -- 26 Şubat 2016; 9:44:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

farcry 4 ü oynuyorum şuan bitsin bunu almayı düşünüyordum.

Onu diyen arkadaşınıza sen fc4 oynadınmı diye sorun bence..Gayet güzel oyun ben alırken konu dönem ilgimi çekmediği için ön yargılı almıştım ama severek büyük bi ilgiyle oynuyorum şuan hatta fc4 ten bile güzel geldi bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unorthodox

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Beyler Tr Psn 'de özel lansman fiyatı 220 ₺ ... Bu indirim kaçmaz

oha
    özel fyat 220 nedir . yatıp kalkıp steame dua edeyim ben 150 tl şimdi. summer salede %40 gelse 90 tl yapıyor. Exc. dışında PS4 oyun falan alınmaz

http://store.steampowered.com/agecheck/app/371660/

Endonezya Psn'de 145 ₺ . Almak isteyen ordan alır ... Tr Psn'e 220 ₺ yedirecek insan tanımıyorum . Ayrıca ben kutulu olarak 175 ₺ 'ye aldım bu seçenekte düşünülebilir .

yav ben exc. oyunları için ps4 almayı düşünüyorum ama oyun fiyatları akıllara zarar. endonezya ya da brezilya psn hesabı oluşturmak her zaman işe yarıyor mu ? ya da uğraşmaya değermi ? bir de aşağıdakiler çıakrmı acep

God of War 4
    Tekken 7
    Last of Us 2
    Marvel UA 3
    Heavy Rain tarzı oyunlar

1 kere açıcaksın Endonezya hesabı ardından oyunlarını buradan alıcaksın . Satın alma işlemini yapktıktan sonra kendi Tr hesabına geçiceksin ve oyunları bu hesaptan oynayacaksın . Tabi burası sana kalmış istersen hiç Tr hesabı açmayıp Endonezya hesabını kullanmayada devam edebilirsin . US Psn'de ciddi bir seçenek ordada oyunlar uygun fiyata bulunuyor . Endonezya Psn'in en büyük avantajı plus fiyatının uygun olması ... Endo Psn'de 1 yıllık Plus üyeliği 72 ₺ iken Tr Psn'de 140 ₺ civarı olması lazım .

Saydığın oyunlardan Gow 4 ve The last of us 2 'nin kesinlikle çıkacağını düşünüyorum . Altın yumurtlayan tavuğu kesmezler

Detroit isimli yeni bir quantıc dream oyunu geliyor . Heavy Rain gibi ses getirecekmi hep beraber göreceğiz .

Marvel konusunda bilgim yok . Bilene sormak lazım

Ve Tekken 7 'ninde duyurulduğunu hatırlıyorum dövüş oyunlarıyla aram pek yok .

Neyse yani konuyu kirletmeyelim sorunuz olursa özelden yazın hocam seve seve cevaplarım

İyi de kimse alışveriş yapamıyor oradan siz hâlâ endonezya diyorsunuz.

teşekkürler

psn için biraz erken bence.

1 - adil kullanım kotası büyük bela yeni nesil oyunlarda
    2- psn den beleş gelen oyunlar çok vasat şuan. kataloğun oluşmasına daha 1 yıl var en az
    3- ps3 den psn'e giriyorum. bilmem kaçıncı versiyonu oldu hala vsat bir arayüzü var psn'in (ps4 den girince durum farklıysa bilmem).

bir de forzayı görünce aklım xbox'a da gidiyor. Gold üyeliğe bakdımda psn den daha iyi şuan. Ayrıca 360 exlerini de çalıştırma şansı var.

zor iş gerçekten başlayacam ya

neyse konuyu baltalamayalım daha fazla. Far Cry altında yazdığımı unutmuşum bi an

• Arkadaşlar 175 TL'ye aldım diyip gülücükler koymuşsunuz da hiç demiyor musunuz biz ne hâle geldik 175 TL'yi MP'si olmayan ortalamanın üstünde bir oyuna verip iyi bir ticaretti diyebiliyoruz artık diye?Şahsen 1 yıl oldu PS4'ümü alalı 2 tane oyun oynadım sadece birisi Bloodborne PS4'ü beraber aldığım,diğeri de bir oyunun betasıydı hatırlamıyorum.Gerçekten PS4 aldığıma o kadar pişmanım ki,ciddi anlamda bu konsoldaki hiçbir oyunun parasını hak ettiğini düşünmüyorum.60 FPS bir oyun oynamak nasip olmadı daha şu konsolda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Royer

Arkadaşlar 175 TL'ye aldım diyip gülücükler koymuşsunuz da hiç demiyor musunuz biz ne hâle geldik 175 TL'yi MP'si olmayan ortalamanın üstünde bir oyuna verip iyi bir ticaretti diyebiliyoruz artık diye?Şahsen 1 yıl oldu PS4'ümü alalı 2 tane oyun oynadım sadece birisi Bloodborne PS4'ü beraber aldığım,diğeri de bir oyunun betasıydı hatırlamıyorum.Gerçekten PS4 aldığıma o kadar pişmanım ki,ciddi anlamda bu konsoldaki hiçbir oyunun parasını hak ettiğini düşünmüyorum.60 FPS bir oyun oynamak nasip olmadı daha şu konsolda.

O zaman PC ye veya Xbox One a dönün. Bu kadar bozulmasın sinirleriniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre00

quote:

Arkadaşlar 175 TL'ye aldım diyip gülücükler koymuşsunuz da hiç demiyor musunuz biz ne hâle geldik 175 TL'yi MP'si olmayan ortalamanın üstünde bir oyuna verip iyi bir ticaretti diyebiliyoruz artık diye?Şahsen 1 yıl oldu PS4'ümü alalı 2 tane oyun oynadım sadece birisi Bloodborne PS4'ü beraber aldığım,diğeri de bir oyunun betasıydı hatırlamıyorum.Gerçekten PS4 aldığıma o kadar pişmanım ki,ciddi anlamda bu konsoldaki hiçbir oyunun parasını hak ettiğini düşünmüyorum.60 FPS bir oyun oynamak nasip olmadı daha şu konsolda.

Ben zaten main olarak PC'de oyun oynayan birisiyim.PS4'ü exclusiveler için aldım.Bu şekilde defansif bir tavır olmanız durumdan memnun olduğunuzu gösteriyor.Eğer memnunsanız iyi oyunlar diliyorum keşke biz de bu kadar rahatça paramıza kıyabilsek.

• quote:

ozamn ps4u satip pc ye geçin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

quote:

ozamn ps4u satip pc ye geçin derim.

Üstte yazdım zaten PC kullanıcısı olduğumu.PS4'ü Uncharted ve Horizon: New Dawn oynadıktan sonra satmayı düşünüyorum.

• Royer kullanıcısına yanıt
    xbox one alsanda durum ayni hocam malesef ha digital oyun kullaniyorum ben 170 tl ye alsam oyunu bi hakkini su an 70 tl ye satabilirim diger hakkinda oyunun bitiridilkten sonra 70 tl ye satsam 1 ay sonra felan 20-30 tl ye oynamis olurum oyunu kutulu oyunda aslinda fena degil 170 tl ye alinan bi oyunu bitirdikten sonra hemen 150 tl ye felan gideri var eger arsivlik almiyorsan oyunu bititrir bitirmez satacaksin direk fazla zarar etmeyesin ha bilgisayarda evet oyunlar ucuz ama simdi steam e ekledigin bi oyunu satamiyorsun geri oynadiktan sonra oyle steam de duruyor konsol almadan once steam doldurdum oyunlar 110 tane kadar oyun oldu hadi bunu satiyim geri kim alcak toplu parayi kim vercek bu hesaba kimse o yuzden biz yine avantajliyiz pc oyuncularina bakarak satma sansimiz var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayraktar42 -- 26 Şubat 2016; 14:08:38 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre00

quote:

Ben zaten main olarak PC'de oyun oynayan birisiyim.PS4'ü exclusiveler için aldım.Bu şekilde defansif bir tavır olmanız durumdan memnun olduğunuzu gösteriyor.Eğer memnunsanız iyi oyunlar diliyorum keşke biz de bu kadar rahatça paramıza kıyabilsek.

Ben çok çok memnunum. Yani boş zamanım yüzde 80 ini PS4 başında geçiyorum. Kardeşlik sistemi ile oyunlar daha ucuza geliyor ve PC de maalesef konsollarda olan oyunların özellikle PS4 e gelen oyunları çoğu yok ne yazık ki. O yüzden PS4 candır.

Siz de madem memnun değilseniz satın konsolu kurtulun bence :) Belki Uncharted gelene kadar beklersiniz. Ondan sonra satarsınız.

Bir de şunu tam olarak anlamıyorum. 1 yıl oldu demişsiniz ve sadece bir tam oyun oynamışsınız ( Bloodborne tek başına konsol aldıracak bir oyun gerçi ). Niye bu kadar sabrediyorsunuz. Madem çok pişmansınız satın gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre00 -- 26 Şubat 2016; 14:45:51 >

• Ps 4 ümü daha yeni aldım ilk oynadığım oyun çok beğendim
  • FarCry serilerini ve bu oyunu alıp oynayan arkadaşlara sorum olacak.

Ben daha önce farcry oyunlarının hiç birini oynamadım bu bu oyunsa diğer serilerden ayrıldığı için ilgimi çekti ve alıp oynasam mı diye düşünüyorum diğer oyunları oynamadığım için sorun yaşarmıyım yada alıp oynayabilirmiyim?

Önceki seriler ile alakası yoksa bence sorun olmaz gibi ama acaba değermi yapabilirmiyim kaygısı var..

• quote:

Orijinalden alıntı: Cluptechno

FarCry serilerini ve bu oyunu alıp oynayan arkadaşlara sorum olacak.

Ben daha önce farcry oyunlarının hiç birini oynamadım bu bu oyunsa diğer serilerden ayrıldığı için ilgimi çekti ve alıp oynasam mı diye düşünüyorum diğer oyunları oynamadığım için sorun yaşarmıyım yada alıp oynayabilirmiyim?

Önceki seriler ile alakası yoksa bence sorun olmaz gibi ama acaba değermi yapabilirmiyim kaygısı var..

diğer oyunlarla konu olarak bir bağlantısı yok hocam
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.