Şimdi Ara

Far Cry Primal PS4 ANA KONU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
8
Favori
17.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yani direk bu oyuna balıklama dalıp oynayabilirim ileri düzey ingilizce yada geçmiş konular şart değil?

Peki oyun parasını hak edecek türden ve oynanış bakımından süre yeterince uzun mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cluptechno

Yani direk bu oyuna balıklama dalıp oynayabilirim ileri düzey ingilizce yada geçmiş konular şart değil?

Peki oyun parasını hak edecek türden ve oynanış bakımından süre yeterince uzun mu?

ben farcry serisini severek oynuyorum. bu oyunda güzel. oynaniş suresi olarak 17saatde %35deyim. dediğim gibi kosu bağımsız. giriş seviyesi ingilizceyle rahat oynanabilir..
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    Tamamdır en kısa zamanda alınacaklar listesine yazdım bu oyunu

• Kapısı apaçla kaplı mağraya nasıl giriliyor yakma bir işe yaramadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wozzhan

Kapısı apaçla kaplı mağraya nasıl giriliyor yakma bir işe yaramadı

mamutun üstune binip kapiyi kirman lazim. bunu yapmak icinde gerekli skilli acmak lazim

• Hocalarim bu oyun pc ye gelicek mi, bir bilginiz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: LORDMASTERKING

Hocalarim bu oyun pc ye gelicek mi, bir bilginiz var mı?

1martta cıkacak
  • Üstümüzdeki eşyalar full olunca aldıklarımız nereye gidiyor ? Stash bölümünü nasıl dolduruyoruz hala çözemedim. Bilen biri yardım etsin lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spawn2

Üstümüzdeki eşyalar full olunca aldıklarımız nereye gidiyor ? Stash bölümünü nasıl dolduruyoruz hala çözemedim. Bilen biri yardım etsin lütfen.

Hocam sistemi bende tam olarak çözemedim ama çantamız dolduktan sonra topladığımız eşyalar stash bölümüne gidiyor . Tavsiyem ilk önce çantayı upgrade yapmak .
  • quote:

Orijinalden alıntı: inciteen

quote:

Üstümüzdeki eşyalar full olunca aldıklarımız nereye gidiyor ? Stash bölümünü nasıl dolduruyoruz hala çözemedim. Bilen biri yardım etsin lütfen.

Hocam sistemi bende tam olarak çözemedim ama çantamız dolduktan sonra topladığımız eşyalar stash bölümüne gidiyor . Tavsiyem ilk önce çantayı upgrade yapmak .

Benim anladigimda stash kendiliginden yenileniyor. Kabilenin topladiklari falan oraya gidiyor sanirim. Kendiliginden update oluyor

• quote:

Bende daha oyuna yeni başladımda, aynı şeyi merak ediyorum hocam. Konuda fazla paylaşımda yok ne yazıkki. Oyun bencede çok güzel, Far Cry 4 sarmamıştı beni.

Bu konuda da paylaşım yapılmaması ilginç geldi. Kimse beğenmedi mi oyunu acaba.
  • Bahsi geçen eşya mevzusunda benim anladığım şu; üzerin doluysa alamıyorsun, daha fazlasını istiyorsan materyal bul ve çantanı genişlet diyor. 20 birim yerin varsa 21'i alamıyorsun, bir yere de transfer olmuyor.

Stash den sana verilenler günlük hediyeler, topladıklarımızdan bağımsız olarak veriliyor. Zaten adı üzerinde Daily stash reward diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 29 Şubat 2016; 1:10:25 >
  • Üstünüzdeki malzemeler full ise stash a bırakıp depo yapabilirsiniz bir nevi evdeki zahire dolabı gibi,full olduktan sonra aldıklarınız hicbir yere gitmiyor maalesef bosuna ugrasmayın

• Arkadaslar progress journey completed 13/11 diyor. Iki journey eksik. Onlari nerde bulabilirim?
    Bu mesaja eklenen görseller:

Far Cry Primal PS4 ANA KONU

• quote:

Orijinalden alıntı: Kulspruta

Bahsi geçen eşya mevzusunda benim anladığım şu; üzerin doluysa alamıyorsun, daha fazlasını istiyorsan materyal bul ve çantanı genişlet diyor. 20 birim yerin varsa 21'i alamıyorsun, bir yere de transfer olmuyor.

Stash den sana verilenler günlük hediyeler, topladıklarımızdan bağımsız olarak veriliyor. Zaten adı üzerinde Daily stash reward diyor.

Günlük dediği normal gün değil ama oyun içinde geçen bir gün.

• arkadaşlar outpostların ve bonfireları farkedilmeden bitirmek mi lazım trophyleri kazanmak için.
  • Oyun çok akıcı ve sesler muhteşem

• quote:

Orijinalden alıntı: console-master

arkadaşlar outpostların ve bonfireları farkedilmeden bitirmek mi lazım trophyleri kazanmak için.

Hayır gerek yok.
  • bomboş bir oyun

çok çok daha iyi olabilirmiş şu tema ile

yazık günah yemin ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

bomboş bir oyun

çok çok daha iyi olabilirmiş şu tema ile

yazık günah yemin ederim

Evet bende katılıyorum . Oyunu platinledim ama sırf far cry serisini sevdiğim için . Senaryo iyi başlıyor fakat ortalarda bayıyor . Açık dünyasıda tamamen manzaraya odaklı yapılmış 3-5 tane hayvan birbirini yiyiyor o kadar . Biraz daha içerik dolu olmasını beklerdim .
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.