Şimdi Ara

Far Cry Primal PS4 ANA KONU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
8
Favori
17.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: inciteen

quote:

Orijinalden alıntı: defected

bomboş bir oyun

çok çok daha iyi olabilirmiş şu tema ile

yazık günah yemin ederim

Evet bende katılıyorum . Oyunu platinledim ama sırf far cry serisini sevdiğim için . Senaryo iyi başlıyor fakat ortalarda bayıyor . Açık dünyasıda tamamen manzaraya odaklı yapılmış 3-5 tane hayvan birbirini yiyiyor o kadar . Biraz daha içerik dolu olmasını beklerdim .

Senaryo bence sonlara doğru bayıyor. Çok basitleştirilmiş.
  • Oyunu platinledim ama eksik journey var. Journey12/13 nasil acacagim son gorevi
  • unowen kullanıcısına yanıt
    Kaç saat sürdü?
  • Bende 16 saat sürdü ve platin oldu.Keyif alarak oynadım çoğu kişinin aksine beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrayzLeek

Bende 16 saat sürdü ve platin oldu.Keyif alarak oynadım çoğu kişinin aksine beğendim.
    16 saat nasil suruyor kisa ozaman oyun digerlerine bakarak
  • 21 saat normal oynadim. Platin yapmaya karar verdim. 7 saat daha harcadim oldu.
    Amacim platin degildi. Siz daha kisa surede yaparsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unowen

21 saat normal oynadim. Platin yapmaya karar verdim. 7 saat daha harcadim oldu.
    Amacim platin degildi. Siz daha kisa surede yaparsiniz.
    az önce 1TB PS4 + FarCry Primal bundle aldım D&R'dan. Takipteyiz
  • quote:

Bende 16 saat sürdü ve platin oldu.Keyif alarak oynadım çoğu kişinin aksine beğendim.

5 senedir ps3 var onlarca oyun oynadım kutulu ve digital bir tane bile platinim yok. ps4'de kolaylaştımı platin olayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unorthodox

quote:

quote:

bomboş bir oyun

yazık günah yemin ederim

Evet bende katılıyorum . Oyunu platinledim ama sırf far cry serisini sevdiğim için . Senaryo iyi başlıyor fakat ortalarda bayıyor . Açık dünyasıda tamamen manzaraya odaklı yapılmış 3-5 tane hayvan birbirini yiyiyor o kadar . Biraz daha içerik dolu olmasını beklerdim .

Senaryo bence sonlara doğru bayıyor. Çok basitleştirilmiş.

Ubisoft basitlik üzerine kurulu bir firma birader :)

• quote:

quote:

bomboş bir oyun

yazık günah yemin ederim

Alıntıları Göster
    Dikkat ettiyseniz artık kopya koruması yüksek olan oyunlar hep kötülenmekte fr primal de olduğu gibi deniyemiyor adam parada vermek istemeyince açık arayıp kendi beyninde değersizleştirip yapıştırıyor eleştirileri oyun alırken yorumlara bakarken o yüzden çok dikkat etmek gerek çünkü insan kolay beyni yıkanabilen bir varlık hayvanlardan bizleri ayıran bir özelleiğimizde bu neyse gelelim oyuna far cry 3 beni ne kadar mutlu ettiyse primalde o kadar etmekte şu an yarılarına geliyorum oyunun 4 ise aynıydı 3 gibiydi herşey silahlar vs aama bu farkı ortamı ve savaş sistemiyle karakterleriyle 3 de yaşadığım heycanı yaşatıyor ve biliyosunuz 3 bir efsaneydi ve devrim yaratmıştı yani 3 kadar heycan veren bir oyuna rezalet demek sadece almıyacağı bir oyunu kendi beyninde değersizleştirip dışa vurma çabasından başka birşey değildir herkese şideetle tavsiye ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk

Dikkat ettiyseniz artık kopya koruması yüksek olan oyunlar hep kötülenmekte fr primal de olduğu gibi deniyemiyor adam parada vermek istemeyince açık arayıp kendi beyninde değersizleştirip yapıştırıyor eleştirileri oyun alırken yorumlara bakarken o yüzden çok dikkat etmek gerek çünkü insan kolay beyni yıkanabilen bir varlık hayvanlardan bizleri ayıran bir özelleiğimizde bu neyse gelelim oyuna far cry 3 beni ne kadar mutlu ettiyse primalde o kadar etmekte şu an yarılarına geliyorum oyunun 4 ise aynıydı 3 gibiydi herşey silahlar vs aama bu farkı ortamı ve savaş sistemiyle karakterleriyle 3 de yaşadığım heycanı yaşatıyor ve biliyosunuz 3 bir efsaneydi ve devrim yaratmıştı yani 3 kadar heycan veren bir oyuna rezalet demek sadece almıyacağı bir oyunu kendi beyninde değersizleştirip dışa vurma çabasından başka birşey değildir herkese şideetle tavsiye ediyorum

Alıntıları Göster
    far cry primal yeni fragman çıkmış

• Oyun bence eski serilere bakarak daha az tutuldu tamam 3 ve 4 ayniydi ama yapacak o kadar cok sey vardiki deniz araclarindan tutun helikopter atv motor jeep vs vs cok yapacak sey vardi bu oyunda kisitli yapacak seyler hele 4 de o helikopterle gezmek yokmu efsaneydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

Oyun bence eski serilere bakarak daha az tutuldu tamam 3 ve 4 ayniydi ama yapacak o kadar cok sey vardiki deniz araclarindan tutun helikopter atv motor jeep vs vs cok yapacak sey vardi bu oyunda kisitli yapacak seyler hele 4 de o helikopterle gezmek yokmu efsaneydi
    Oyunu sec hak olarak satın alıp oynadım ve aralıksız oynayarak bitirdim.
    Bence gayet güzel olmuş hayvanlarla oynamak isteyenler için baya zevkli sırf kaplanıma yem yapmak için adam aradıgım oluyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Oyunu sec hak olarak satın alıp oynadım ve aralıksız oynayarak bitirdim.
    Bence gayet güzel olmuş hayvanlarla oynamak isteyenler için baya zevkli sırf kaplanıma yem yapmak için adam aradıgım oluyor :)

aralıksız mı ? sabahladın mı ne yaptın bana o kadar kısa bir oyun gibi gelmedi. en zorda başladım. biraz zor oluyor böyle. oyun mekanikleri güzel. hikaye biraz uyduruk tabi. grafikleri beğenmedim. renklerle fazla oynamışlar avcı modu için. harita genişse, farklı mekanlar varsa iyi gider

• Oyun süresiyle ilgili benim tecrübem de şu şekilde
    25 saatte oyunun tüm içeriğinin %50 sini tamamladım.

Ana görevlerin durumu da 13 te 11.
    Muhtemelen ana görevleri bitirip oyunun defterini kapatmak istesem 3 4 saate biter.
    Ama daha bir dünya ele geçirilmesi gereken yer, keşfedilmeyi bekleyen lokasyon ve toplanacak şey var. Yan görevler ve random eventler de cabası.

Kısacası oyun tarzınıza bağlı olarak 20 saate de bitirebilirsiniz, 50 saatte de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 14 Mart 2016; 15:38:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulspruta

Oyun süresiyle ilgili benim tecrübem de şu şekilde
    25 saatte oyunun tüm içeriğinin %50 sini tamamladım.

Ana görevlerin durumu da 13 te 11.
    Muhtemelen ana görevleri bitirip oyunun defterini kapatmak istesem 3 4 saate biter.
    Ama daha bir dünya ele geçirilmesi gereken yer, keşfedilmeyi bekleyen lokasyon ve toplanacak şey var. Yan görevler ve random eventler de cabası.

Kısacası oyun tarzınıza bağlı olarak 20 saate de bitirebilirsiniz, 50 saatte de
    oyunda platin almama az kaldı ama netten araştırdım bu 4 tane özel hayvanı tame trophysi var.bu trophylerde glitch olabiliyormuş.o yüzden mutlka save lerinizi yedekleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: console-master

oyunda platin almama az kaldı ama netten araştırdım bu 4 tane özel hayvanı tame trophysi var.bu trophylerde glitch olabiliyormuş.o yüzden mutlka save lerinizi yedekleyin.

Ben platinledim öyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: console-master

Ben platinledim öyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım.

ozaman şanslısın dostum.
  • Arkadaşlar bu okları upgrade yapabilmek için Feathers toplamamız gerekiyor. Bunları nerden buluyoruz ? Pack kısmına geldin orda da bölgesi yazmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Arkadaşlar bu okları upgrade yapabilmek için Feathers toplamamız gerekiyor. Bunları nerden buluyoruz ? Pack kısmına geldin orda da bölgesi yazmıyor.

http://www.gamersheroes.com/game-guides/far-cry-primal-ingredients-and-skins-location-guide/
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.