Şimdi Ara

Far Cry Primal PS4 ANA KONU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
8
Favori
17.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    65 tl ye aldim ben sec hak oynarim satarim geri 50 tl ye 15 tl ye oynamis olurum digital oyun iyidir steam diyorsun ama sunu unutma steam de alinan oyun satilmiyor kutuphanede oyle kala kaliyor anca tumden hesabi satmak zorunda satmasi icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun far cry 3 ten sonraki en iyi far cry bana göre, platinlememe az kaldı, çok beğendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 28 Mart 2016; 6:03:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayraktar42 kullanıcısına yanıt
    oyunlari aylarca elinizde tutmuyorsaniz aldiginiz fiyata geri satarsiniz

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Kanada dolar 2,2 cıvarı oyun 170 tl gelıyor.Tr psn dısındakı eu regıonlarında genede fıyatlar yakındır.
  • Arkadaşlar oyunun sonlarındayımda takıldım bana yardımcı olursanız bir zahmet. oyunda izilanın lideri kadını öldürdüm ama udamın liderini öldürmeye gideceğim zaman mağaradaki zehirli gaz geçmeme engel oluyor. yani ona göre birşeyi crafting yapmamı söylüyor ama bulamadım napmam lazım arkadaşlar birinci sorum bu. 2. sorum ise, oyunda mavi bayrak, harita benzeri simgeler var hunters cache yazıyor. oraya ulaştığımızda mağara resimleri oluyor ve hazine gibi birşeyi bulmamızı istiyor herneyse hazineyi buluyorum ama oraya ulaştığımda her defasında elimde balık derisi yada kartal tüyü gibi şeylerin full olduğunu söylüyor ve ben onları azaltamıyorum ne yapmam lazım arkadaşlar bir türlü çözemedim buraları acil yardımlarınızı bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: josh-smith

Arkadaşlar oyunun sonlarındayımda takıldım bana yardımcı olursanız bir zahmet. oyunda izilanın lideri kadını öldürdüm ama udamın liderini öldürmeye gideceğim zaman mağaradaki zehirli gaz geçmeme engel oluyor. yani ona göre birşeyi crafting yapmamı söylüyor ama bulamadım napmam lazım arkadaşlar birinci sorum bu. 2. sorum ise, oyunda mavi bayrak, harita benzeri simgeler var hunters cache yazıyor. oraya ulaştığımızda mağara resimleri oluyor ve hazine gibi birşeyi bulmamızı istiyor herneyse hazineyi buluyorum ama oraya ulaştığımda her defasında elimde balık derisi yada kartal tüyü gibi şeylerin full olduğunu söylüyor ve ben onları azaltamıyorum ne yapmam lazım arkadaşlar bir türlü çözemedim buraları acil yardımlarınızı bekliyorum..

Sayla'nın kuzeybatıda bir yan görevi var. Onu yapınca kalın giysi ve panzehir formülünü öğretiyor. Muhtemelen tekrar konuşmak da gerekiyordur. Gerekli materyalleri kullanınca belli bir süre zehre karşı bağışıklık kazanıyorsun. O süre de skill menüsünden uzatılıyor. En başta 60 saniyeyse, 1-2 skill upgrade'iyle 120 saniyeye çıkabilir. Tam hatırlamıyorum.

Elindeki materyalleri azaltmak için sürekli craft yapacaksın. Bazen uzun süre "rare" olan bir materyali bulamayabilirsin, bu da takılıp kalmana sebep olabilir. Atıyorum; mızrak sayısını 3'den 4'e çıkaran craft'ta bir eksiğin vardır. Onu bulamadığın sürece, onun ileri adımlarında gereken materyalleri sağlamış olsan da gelişim sağlayamazsın. Gerekli tek bir materyali sağladığın anda, ard arda 3-4 kez upgrade yaptığın oluyor. Yani en azından ben "-Bu hayvanın derisi, bu bitkinin yaprağı, falan taşlar da mutlaka ileride lazım olur" diye fazla fazla topladığım için çokça kereler bunu tecrübe ettim. O yüzden bir eksiğin varsa git onu hallet. Herşeyin full ve ona rağmen yine stok fazlan varsa, yapacak birşey yok. Cilalı taş devrinde bit pazarı bulamazsın doğal olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

quote:

Orijinalden alıntı: josh-smith

Arkadaşlar oyunun sonlarındayımda takıldım bana yardımcı olursanız bir zahmet. oyunda izilanın lideri kadını öldürdüm ama udamın liderini öldürmeye gideceğim zaman mağaradaki zehirli gaz geçmeme engel oluyor. yani ona göre birşeyi crafting yapmamı söylüyor ama bulamadım napmam lazım arkadaşlar birinci sorum bu. 2. sorum ise, oyunda mavi bayrak, harita benzeri simgeler var hunters cache yazıyor. oraya ulaştığımızda mağara resimleri oluyor ve hazine gibi birşeyi bulmamızı istiyor herneyse hazineyi buluyorum ama oraya ulaştığımda her defasında elimde balık derisi yada kartal tüyü gibi şeylerin full olduğunu söylüyor ve ben onları azaltamıyorum ne yapmam lazım arkadaşlar bir türlü çözemedim buraları acil yardımlarınızı bekliyorum..

Sayla'nın kuzeybatıda bir yan görevi var. Onu yapınca kalın giysi ve panzehir formülünü öğretiyor. Muhtemelen tekrar konuşmak da gerekiyordur. Gerekli materyalleri kullanınca belli bir süre zehre karşı bağışıklık kazanıyorsun. O süre de skill menüsünden uzatılıyor. En başta 60 saniyeyse, 1-2 skill upgrade'iyle 120 saniyeye çıkabilir. Tam hatırlamıyorum.

Elindeki materyalleri azaltmak için sürekli craft yapacaksın. Bazen uzun süre "rare" olan bir materyali bulamayabilirsin, bu da takılıp kalmana sebep olabilir. Atıyorum; mızrak sayısını 3'den 4'e çıkaran craft'ta bir eksiğin vardır. Onu bulamadığın sürece, onun ileri adımlarında gereken materyalleri sağlamış olsan da gelişim sağlayamazsın. Gerekli tek bir materyali sağladığın anda, ard arda 3-4 kez upgrade yaptığın oluyor. Yani en azından ben "-Bu hayvanın derisi, bu bitkinin yaprağı, falan taşlar da mutlaka ileride lazım olur" diye fazla fazla topladığım için çokça kereler bunu tecrübe ettim. O yüzden bir eksiğin varsa git onu hallet. Herşeyin full ve ona rağmen yine stok fazlan varsa, yapacak birşey yok. Cilalı taş devrinde bit pazarı bulamazsın doğal olarak.

öncelikle teşekkür ederim cevabın için hocam. tamamdır panzehir mevcutmuş zaten bitirdim oyunu. ama işte o hunters cache olayını çözemedim. zaten herşey full upgreade de skills ler silahlar herşey. yani galiba o kadar çok materyal toplamışım ki onları harcayamamamdan kaynaklı bir sıkışma oluşmuş. :) çünkü hangi hunters cache nin üstüne geldiysem her defasında farklı bir materyalin full uyarısını aldım.

• Oyunda save sorunu yaşıyorum save yaptığım halde ölünce New game a atıyor 9 saatlik oyun çöp oldu ya var mı böyle bir şey
    Satıyorum bende oyunu lanet olsun bütün oyun zevkim gitti

• Oyunun hikayesi ve yan görevleri dahil her şeyi çok güzel olmuş.Belki biraz daha uzun bir hikaye koyabilirlerdi ama.Survival modda oynadım ve asıl oyun bu haliyle güzel tabii,normal oyun bu kadar zevk vermez.

Final savaşındaki müzik de cidden süper uymuş.Bu arada oyunun gizli sonu da yeni bi oyunun habercisi olabilir.
  • Ben oyuna başladıktan sonra yeni modlar geldi ve şuan yüzde 70lerdeyim. Tekrar en baştan başlamak istemiyorum. Galiba o survival modun heyecanını yaşayamayacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun tr psnde 65 lira olmuş apex editionda 75 lira almayı düşünüyorum ancak hangisini bilemedim oynayan arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum

• Oyun kaç gb yer kaplıyor ? Güncellemeleri kaç gb yer kaplıyor aydınlatırsanız sevinirim

• arkadaşlar mağaradan kaçmak için ateş yakmamız gerekiyor
    ateş yakmayı nasıl ve hangi görevde öğreniyoruz
  • Arkadaşlar oyun bana skill puanı vermiyor .. skill ağacımda açılacak 6 özellik var .. niye böye oldu .. trophy vardı alamayacağım..

• Haritadaki yan gorevleri yap puan kas ben platladim

• Hepsini oynadim en iisi far cry 3. Konu kilit

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba

Far cry 4 chaning trophy yardımı yapabilecek vat mı

• Ne alaka?

• kenan1000rr K kullanıcısına yanıt
    Icerigi ne trophy'nin

• tüm kupaları yapıyorum da 1 tane kaldı. bir oyuncu arabayı kullanırken sen yanında oturup kargo arabasındaki sürücüyü giderken aşşa indirceksin
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.