Şimdi Ara

Far Cry Primal PS4 ANA KONU (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
8
Favori
17.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Berkayra

Evcillestirme nnasil oluyor arkadaslar ?

önüne 50 gram et attığın vahşi doğada her gün 1 tane ceylan parçalamadan rahat edemeyen hayvanın önünde durup kareye basılı tutarak
  • Oynayip satmak isteyen var ise talibim iyi oyunlar herkese
  • Oyunun sec hakkını satmak isteyen varsa PM atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spongebob35

Oynayip satmak isteyen var ise talibim iyi oyunlar herkese

Kutulu var almak isteyene satabilirim hic oynamadim nerdeyse
  • merhaba arkadaşlar, ps4 ikinci el far cry primal arıyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun tr psn'de 59 TL'ye düşmüş.

apex sürümü ise 65 TL.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Far Cry 3'ü çok sevip 2 kere bitirmiştim. Far Cry Primal'da çok zevkli bir oyun oynamaya bir süre ara vermiştim dün tekrar oynamaya başladım özlemişim oyunu

• Abi bu oyunu nasıl bu kadar geç oynama ŞANSSIZLIĞINA eriştim anlatamam... Yahu benim en sevdiğim oyun tarzının tüm argümanlarını içinde barındırıyor.

Tarih Öncesi , Vahşi Doğa , ltem Crafting & Upgrade , Keşif , Survival Mod . Harika bir açık dünya oyunu yaptı Ubisoft bu tür'de.

Far Cry 'in tüm serilerini oynamış biri olarak kesinlikle en beğendiğimin FAR CRY : PRIMAL olduğunu söylemek istiyorum.Bir çok forum üyesi değerli yorumlarını paylaşmış olmasına rağmen ben de yazmak istedim.

17 Sayfa'da kalması ise konunun , ayrı bir hezeyan
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Abi bu oyunu nasıl bu kadar geç oynama ŞANSSIZLIĞINA eriştim anlatamam... Yahu benim en sevdiğim oyun tarzının tüm argümanlarını içinde barındırıyor.

Tarih Öncesi , Vahşi Doğa , ltem Crafting & Upgrade , Keşif , Survival Mod . Harika bir açık dünya oyunu yaptı Ubisoft bu tür'de.

Far Cry 'in tüm serilerini oynamış biri olarak kesinlikle en beğendiğimin FAR CRY : PRIMAL olduğunu söylemek istiyorum.Bir çok forum üyesi değerli yorumlarını paylaşmış olmasına rağmen ben de yazmak istedim.

birebir aynı şekilde düşünüyorum

sağda solda o kadar yerden yere vurdular ki hiç sallamadım, 2-3 ay önce alıp oynadım

gayet keyifli vakit geçirten güzel bir oyun olmuş

donanımhaber'de yorum okuyup oyun alınmaz asla

• Bence de en iyi, aslında en farklı tat veren Far Cry oyunu Primal. Oynarken epey eğlendim, bence tek eksisi her hayvanı fazla hızlı elde ettiğimiz için, pek değeri bilinmiyor bazı zayıf kalan hayvanların...

Bu arada henüz Türkçe altyazısı olmadığından oynayamayan arkadaşlar için, kendimce ana görevleri içeren Türkçe altyazılı video serisi yapıyorum. İsteyenler göz atabilir;

https://www.youtube.com/channel/UCvYTDFFc7PJR6pwvA-YesEA/featured

Yine de türkçe altyazı çıktığında, kendiniz bir deneyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ola42 -- 19 Şubat 2017; 16:14:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Abi bu oyunu nasıl bu kadar geç oynama ŞANSSIZLIĞINA eriştim anlatamam... Yahu benim en sevdiğim oyun tarzının tüm argümanlarını içinde barındırıyor.

17 sayfada kalmasının nedeni oyun kirilamiyordu sadece ps4 oyuncuları yazıyordu tabi yerden yere vurulmasinin da etkisi var ama dikkat ediyorum oyun pc için kırılır kırılmaz ps4 başlığı da dahil tüm başlıkları coştu. Bu arada pc ye Turkce yama yaparlar keske ps4 tede türkçe olma ihtimali olsa.Birde farcry 4 oynayanlar oyunlar birbirine çok benzediği ve dlc olarak çıkmadığı için yerden yere vurdu ancak ben sadece far cry 3 oynamış biri olarak :)) bana çok çok çok çok keyifli geldi oyun çok uzun bitmiyor ama bi köşe de duruyor sıkıldıkça açıyorum 2 av 1 görev keyfim yerine geliyor kapıyorum öyle oyunlardan ;))

• PS4 ü yeni aldım. PS3 te Frc3 ve Frc4 oynamıştım. Ama Primal tam anlamıyla bambaşka bi oyun olmuş. İnanılmaz zevk aldım ve bitmesin diye yavaş yAvaş sindire sindire oynuyorum.

Yerden yere vuranları dlc gibi diyenleri anlamıyorum. Oyun gibi oyun olmuş. Frc4 ten kat be kat iyi bir oyun olmuş.

• Güzel oyundu. Kılıç dişli kaplan ve baykuş dostumuzla uzaktan seyredip katliamın dibine vuruyorduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 20 Şubat 2017; 10:13:24 >
  • Oyunun senaryo modunu bitirdim.Bugün biraz daha kasmayı deneyip Platin Kupa almak istiyorum Bayağı oynama sürem var , eğer saçma sapan tüm toplanabilirleri topla gibi birşey demezse bitiririm bugün
  • Bu tarz seri oyunlari genelde fiyati dustukten sonta ya da guzel bu indirim gelirse aliyorum. Dün oyunu aldim. 2 ana görev yaptım biraz haritada gezdim mekan cok guzel zaten böyle ormani bol yeşilliği suyu bol olan oyunlari severim. Grafikler gayet guzel. Bugün iyice dalarim artik oyuna witcher ve fallout a biraz ara verebilirim. İcim dışım rpg oldu :)

• Bu sivri dişli kaplanı nasıl evcilleştiriyoruz ya kafayı yiyecem ne yaptıysam olmuyor, et atıyorum yerkende tuşa basıyorum ama ünlem işareti beliriyor (E) harfi çıkmıyor. Daha öncesinden bu bloodfang tiger görevini yapmıştım ve orda onu ne güzel evcilleştirip almıştım üstüne falan binip at gibi koşturup duruyoduk kızımla ama malesef sonrasında ayı görevinde öldüydü. Sonrasında da diğer kurt ve ayı görevlerini de yapıp onları aldım ama nedense bu normal sivri dişli kaplanı evcilleştiremiyorum. Varmıdır bu durum hakkında bizi aydınlatabilecek ve yardımcı olacak bir arkadaş..
  • bu oyunda hayvanlardan kaçması çok mu zor ya ? daha %10 civarındayım, peşime 3-4 kurt takıldı mı hoplaya zıplaya kaçsam da elbet ısırıyorlar :) yana kaykılma gibi fake hareketler de yok oyunda.

ayaklarım popoma vururken et yemekten gına geldi.

• UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    Kendine bi kurt,aslan,kaplan falan evcilleştirmen gerek onunla birlikte gezdiğin zaman korkuyolar yaklaşamıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat1407

Kendine bi kurt,aslan,kaplan falan evcilleştirmen gerek onunla birlikte gezdiğin zaman korkuyolar yaklaşamıyorlar.

haklısın. 2 tane hayvan evcilleştirdim, onlarla geziyorum şimdi ama henüz tabi güçsüzler. ayı, kaplan falan denk geldi mi benden önce kaçacaklar utanmasalar.

skiller açıldıkça daha da keyifli olacağı belli oyunun.

• Pc de oynuyorum. Yorumların çoğuna katılmıyorum. Oyunda anlayamadığım bir tutukluk var. Teknik manada herşeyi çözmüş, hata barındırmayan ama bir o kadar da ruhsuz olan bir oyun gibi geliyor bana. Belki dunia motoru yüzünden böyle düşünüyorum. Max ayarlarda oynuyorum. Hikayesi mi yavan yoksa oynanış mı beni çekmeyen bir türlü anlayamadım. Hevesle başladım ama zerre içine çekmedi oyun beni.

Far cry 3 ten beri aynı terane gibi geliyor. Bi onu keyifle oynadım. Yoksa 4 ve primal'dan gram zevk almadım. Aynı şeyleri yapıp duruyorum çünkü. Hikayenin ilgi çekiciliği sıfır. Bildiğin sıfır. Arada açıp orayı burayı gezme oyunu gibi olmuş. İşte tame falan yapıyorsun. fc 3 ün fotoğraf makinesi olmuş sana baykuş. Ne bileyim hep aynı terane gibi geliyor. Ayrıca yıl 2017 motoru grafik olarak makyajlayıp duruyorlar, yok volumetric light ekliyorlar falan. 10 yıl öncesinin teknolojileri. Ayıp yani bu devirde artık. Animasyonlar desen yavan, yapay zeka tırt. Crafting de crafting. Yani böyle çok çok boş zamanım olacak elde oyun kalmayacak da bunu oynarım anca öyle. Oyuna girdim bu ilk prologue bölümü falan geçtim bir iki görev yaptıktan sonra benim için bitti bildiğin. Ha bi de şu baykuşu aldığımız bölüm vardı onu oynadım. Sıktı sonra. Dark souls 2 yi 4. defa bitiririm daha iyi diye düşündüm. Sorcerer buildine başladım

Galiba kolay kolay oyun beğenmiyorum artık. Hele ki tekrar eden mekaniklere en ufak bir tahammülüm yok. Açık dünya oyunlarını o yüzden gözardı ediyorum. Bi bu souls lar bloodborne falan bi de son zamanlarda çıkmış olan witcher 3 bunu çok iyi becerdi. Onun dışında alayı fasa fiso. Gram zevk alıyorsam namerdim.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.