Şimdi Ara

Far Cry Primal PS4 ANA KONU (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
381
Cevap
8
Favori
17.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar oyunu bitiremiyorum yardim? Ne yapicam ? Haritada daha hic main mission gorunmuyor yardim edin? :(

Far Cry Primal PS4 ANA KONU

• Bugün udam ı öldürdüm.1 saatten fazla sürdü şu bölümü geçmek.Bu oyun Vr de oynansa kalp krizi geçirtir adama.

• Arkadaşlar FAR CRY PRIMAL - APEX EDITION 75 TL'ye düşüyor alınır mı?
  • Grafikleri cok tırt bu oyunun 2016 cikisli olduguna insan inanamiyor.

• For honor alacaktım plus ile birlikte. Ancak altyapıda sıkıntı varmış. Neyse geçen seneden beri bu oyun aklımın bir köşesindeydi. Hazır plus ile 44TL'ye gelmişken alalım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihEnesKoc.

For honor alacaktım plus ile birlikte. Ancak altyapıda sıkıntı varmış. Neyse geçen seneden beri bu oyun aklımın bir köşesindeydi. Hazır plus ile 44TL'ye gelmişken alalım .

Mutlaka alıp oynayın. Ben açık dünya hiç sevmememe rağmen FC Primal'i çok büyük keyifle oynamıştım.
  • Teşekkürler yorumunuz için. Bu gece alıp second son ile indirmeye bırakırım . Artık yarın da oyuna bakarım .

• quote:

Orijinalden alıntı: FatihEnesKoc.

Teşekkürler yorumunuz için. Bu gece alıp second son ile indirmeye bırakırım . Artık yarın da oyuna bakarım .

Rica ederim, iyi oyunlar :)
  • Oyunu bugün oynama fırsatı buldum cidden çok güzel o eski insanlar ve hayvanlar atmosferi veriyor çok hoşuma gitti valla.

• Şu oyunu ilk çıktığında oynadığımda vay anasını ve demiştim. Ulan ne büyük zevk almıştım. Far Cry başka bir seri benim için. Oynamayan varsa gözü kapalı alsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda platinum kupa almak nispeten kolay, benim gibi trophy ile pek işi olmayan birine bile aldırdı. Zorlanmadan platinum kupa almak isteyenlere duyrulur.

• Ufak çaplı far cry maratonumun fc5 fc4 ten sonraki 3. ayağı oldu tekrardan . daha evvel pc de bitirmiştim ama ps4te de tekrarlayayım dedim. nedense hatırladığımdan daha kolay geldi oynanış. ateşli silahların olmamasını yine yadırgadım başta alışmamışım kesinlikle yokluklarına. dişli aslanımızı açtıktan sonra zaten bayağı kolaylaşıyor oyun. hele berserk skill leri de açılınca outpostlara adım atmadan ele geçirebiliyorsun. ana hikaye bugün bitti. biraz ara verip platinleyeyim bir de. sonra da yine biraz ara verip final için ps3 de fc3 e geçeceğim.
  • 5 çıktı çok pahalı

• tam olmasa da konu benzerliği olan filmi çıkmış, ismi alpha

Far Cry Primal PS4 ANA KONU

• Önce Batari, sonra Ull'un beynine beynine vurup Oros'u Venja diyarı haline getirerek milattan önceki görevimi tamamlamış bulunmanın haklı gururunu yaşıyorum. "Eaaat niii" nidalarına çok alışmıştım.

Walk free Wenja!
  • Mis gibi oyundur , sırf Ubisoft oyunu diye yerden yere vuruldu şu oyun.Sanki taş devrinde böyle bir macera sunan başka oyun varmış gibi oyun tarihinde.Atmosferi bile tek başına yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wither

Mis gibi oyundur , sırf Ubisoft oyunu diye yerden yere vuruldu şu oyun.Sanki taş devrinde böyle bir macera sunan başka oyun varmış gibi oyun tarihinde.Atmosferi bile tek başına yeter.
    Kesinlikle katılıyorum. Tek kelime ile mükemmel bir oyun. Bitmesine üzüldüğüm nadir oyunlardan birisiydi FC Primal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Otto_Skorzeny -- 28 Ocak 2019; 21:34:4 >
  •  Far Cry Primal PS4 ANA KONU

40 saatte platinlendi keyifli bir oyundu

• MessiTugi M kullanıcısına yanıt
    Tebrikler hocam, bütün Far Cry serisini platinlersin artık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.