Şimdi Ara

Far Cry Primal PS4 ANA KONU (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
8
Favori
17.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Poison Antidote nasıl craft edeceğiz?
  • sol ok tuşundan çıkan menüde bulup craft edebilirsin.
  • Oyunun Apex Edition halini Dijital olarak almış bulunuyorum bakalım nasılmış indirip yüklesin de umarım verdiğim paraya değer

• oyun gayet güzel öyle 3 ve 4 ün dlc si filanda değil yani abartmayın. tamam benzer mantıkta ilerliyor dinamikler aynı olabilir ama bu oyun bence her ikisindende daha keyif veriyor, özellikle expert modda geriyor adamı. görevler, karakterler filan daha bir dikkat çekici. hele oyunun zamanı ve atmosferi gerçekten hiç yaşanmamış tecrübe bence. yani silahlı çatışmalara biraz ara vermekte lazım yani. 3 ve 4 aynı oyun olabilir ama bu kesinlikle değil yani zaten oynadığınız zaman hemen anlayacaksınız... 100 üzerinde 85 puan veriyorum...
  • Ooo baya baya merak ettim oyunu akşam olsada oynasam be

• oyunun ana konusu mesaj bakımından kısır kalmış. alınmaya değermi diye tereddüte düştüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahoonur

oyunun ana konusu mesaj bakımından kısır kalmış. alınmaya değermi diye tereddüte düştüm

Oyun güzel dostum. Konuda fena değil. Sorun şurda herkes senarist kesilmiş. İlk çağda taş devrinde olması gereken herşey var hatta daha fazlası...
  • Sana katılıyorum.
    Taş Devri zamanında olması gerekenlerin hepsi var gibi yani tarih öncesi dönemi bilmem pek ama oyun gayet iyi dün itibariyle başladım baya sardı beni gece olunca yatacak yer arıyorum baya heyecan yaptığım noktalar oldu
    Şu an için verdiğim parayı hak ettiği görüşündeyim bakalım..

• Cluptechno kullanıcısına yanıt
    Aynen zaten verdiğin paraya değecek oyun nasıl olmalı birincisi oyunun seni sarması ikincisi ise uzun soluklu olması üçüncüsüde grafik vs. yani bu oyunda hepsi var. Bence yapımcıların hatası 3. oyunu fevkalade eksiksiz çıkarmaları ve sonraki oyunlardada bunun üzerine çok bişey katmamaları yada katamamaları oldu oyun dinamikleri açısından. Başka türlü oyunun geçtiği zaman Far Cry konseptine çok uygun, hiç düşünülmemiş bir tarihi ele alması çok isabetli olmuş. Yani uzun lafın kısası oyunun almak isteyenlere ve tereddütü olanlara bir kez daha söyleyelim, far cry hayranı iseniz ve taş devri dönemleri ilginizi çekiyorsa bu oyunu kaçırmanız hata. :)
  • arkadaşlar oyunu bugun aldım ama pek sarmadı satmayı düşünüyorum special edition yazıyor key var kullanmadım ne işe yarıyor bilmiyorumda almak isteyen pm atabilir istanbul kartaldayım

• oyun zor geldi bana yav ozellikle su ayilari oldurmek cok zor mizrakla felan vuruyorum ama firlatiyim diyesi kadar atliyor ustume nalet
  • Bayraktar42 kullanıcısına yanıt
    İlk başlarda biraz silahları geliştirene kadar ayılara bulaşma hiç kardeşim sıkıntı olabiliyorbiraz ilerleyip güçlendiğinde kolaylaşmaya başlıyor

Tavsiyem sabırla görevleri yaparak eşya toplayıp gelişerek devam etmen. Ben oynuyorum 2-3 gündür başından kalkamadım baya sardı.

aynen baslarda biraz zorladi cunku elimde bisi yoktu dogru durust kopekmidir kurtmudur onu evcilentirince baya katkisi oldu ama ormanda o kadar cok hayvan varki kolay kolay gezilmiyor neyse dolasa dolasa cozcez olayi
  • arkadaslar mahmod lari teke tek nasil yakalim 3 tane birden olunca ezip geciyorlar yetistiremiyom
  • Mamutlar konusunda bende çabalıyorum halen ama taktik olarak geçerli olurmu bilmesem de 1 tane en ufaklarından seçiyorum baya bi peşimde dolaştırıyorum saldırıp dikkatini çektikten sonra illaki geliyor diğerlerinden ayrılınca da indiriyorum undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cluptechno -- 20 Mart 2016; 21:05:43 >
    cok zorlar hocam koy kurmak icin lazimdi 2 tane indirdim 1 tane daha lazim benim kurt u saliyorum ustlerine onunda pestilini cikariyorlar
  • Ben aslan yakaladım pestil çıkartmak mamutlar için basit dinozor yakalamak belki işe yarardı

Sen benim taktiği dene bence ben o şekilde baya mamut kestim köyde geliştirmeler için zorlamıyor düşündüğün kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cluptechno -- 20 Mart 2016; 22:59:35 >
  • Satın aldım 2-3 gün sonra başlarım oynamaya inşallah hikaye güzeldir.

• aşırı pahalı la oyunlar kanada da bile arkadaş far cry primal'i 80 dolara almış.Konsol yavaş yavaş zengin işi olmaya başlamış güzelim steam'de oyunu 50-60 liraya alırsın yazın mis gibi.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.