doktor 500 mg antibitiyotik verdi 4 gündür kullanıyorum sanki hiç bir etkisi olmadı, çok halsizim, bogaz agrım azaldı fakat burnum falan akmaya başladı, farnjit hakkında bilgisi olan varmı |
faranjit oldum 3 gündür inanılmaz halsizim, sanki iyileşmiyorum
-
-
Dostum ben de aynı şekildeyim, ancak doktora gitmedim. Covid olabilirim düşünüyorum ama faranjitte olabilir. Ateşim yok, bademciklerim çok şiş. Arada burnum akıyor, 4-5 gündür geçmiyor, dinleniyorum, iyi besleniyorum. Yarın da kötü hissedersem doktora gidip antibiyotik başlıycam büyük ihtimalle.
Geçmiş olsun sana da, ya salgın var yine ya da soğuklarda dikkat etmedik
-
Gecmis olsun hocam ben doktora gittim bogazima bakip direk faranjit deyip antibiyotik verdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FollowTheLight -- 4 Aralık 2022; 2:21:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada aklıma gelmişken eczane'den boğaz pastili ve tanflex sprey aldım bugün, bir tık iyi geldi. Bir de suyu direk içmiyorum biraz ısıtıp içiyorum, hastalık ne yaptın bana Bal, Ihlamur, Salep, C vitamini için de mandalina vs. de yiyorum.
-
aynısı bende oldu.
Türkiye ve öğrenclik yıllarım Bulgaristan'da adını bile duymadığım hastalığı, almanya'da 5. yılımda yeni bir hastalık olarak geçirdim. ben 2 ay önce geçirdim. bademcik ağrısı sandım. ama aha betermiş. iştah kesti. sürekli yorgunluk vs.
neyse 3 hafta önce de yine kızım okuldan hasta geldi. bana yine birşey bulaştı 1 hafta sonrasında. bu sefer de SRV virüsü bulaşmış
ulan adını duymadığım yine başka bir hastalığa yakalandım.
doktor alveollar kasılmış, nefes açıcı yazdı.
işin özeti: ben bu mülti külti saçmalığının içine sıçayım. çok kültürlülük diyerek ne idüğü belirsiz 12 milyon ülkene sokmuşsun. okullar artık hastalık yuvası haline gelmiş! adam kıtasından nasıl hastalık taşıdığı belli değil. ama işte ; liberal sol zekası ile dünyayı görebildiği için bu saçmalığa arka çıkıyor batı avrupalı.
çok geçmiş olsun...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 5 Aralık 2022; 21:28:22 >
-
griple covid birlesti falan diyolardi..bnde 2 gun once felçli gibi ayaga kalkamadim..antibiyotik kullandikca bogaz daha kotu oluyor halsizlik artiyor..ölmezsek iyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X