Şimdi Ara

Farcry 3 Sorunum !! ACİL !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar Oyuna Giriyorum Eror Çıkıyor Tamam Diyorum Sonra Story > New Game > Save 1 > Advanturer Diyorum Sonra Yüklemeye Alıyor Ve Bir Süre Sonra Atıyor Ve Alttaki Microssoft Uyarısı Geliyor Ne Yapıcam Yha ....

Lütfen Acilen Yardım Edin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stormlighting -- 22 Aralık 2012; 8:30:52 >

• Kimse Yokmu Ya Kimse Yardım Edemicekmi ... (Flood Sorry )
  • Wındowsu sonuna kadar en güncel hale gelene kadar guncelleyın , olmazsa Net frame work surumlerını mıcrosoft sıtesınden online Olarak yukleyın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxone

Wındowsu sonuna kadar en güncel hale gelene kadar guncelleyın , olmazsa Net frame work surumlerını mıcrosoft sıtesınden online Olarak yukleyın

Üstat peki nasıl güncelliycez ...
  • Gerek yok Windows güncellemesi falan. Net framework error veriyor adam Windows güncelleme diyor.

Net frameworkun en son sürümünü indir.(Windows kaç bit ise ona göre 64 ya da 32) indir ve kur. Single player oynamak istiyorsan (ki net framework internet ile ilgili multiplayer oynuyorsun galiba) modemi kapatıp oyuna gir.

Hic olmadı net framework kur yazdıklarım yukarıda

• quote:

Orijinalden alıntı: Hardning

Gerek yok Windows güncellemesi falan. Net framework error veriyor adam Windows güncelleme diyor.

Net frameworkun en son sürümünü indir.(Windows kaç bit ise ona göre 64 ya da 32) indir ve kur. Single player oynamak istiyorsan (ki net framework internet ile ilgili multiplayer oynuyorsun galiba) modemi kapatıp oyuna gir.

Yukarıdada Söylemiştim zaten story oynuyorum ama net framework çıkyıor neyse bir güncelleyelim olur inşallah ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stormlighting

quote:

Orijinalden alıntı: Hardning

Gerek yok Windows güncellemesi falan. Net framework error veriyor adam Windows güncelleme diyor.

Yukarıdada Söylemiştim zaten story oynuyorum ama net framework çıkyıor neyse bir güncelleyelim olur inşallah ...

Oldu mu ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FAR CRY 3 DONMA SORUNU? YARDIM!
    10 ay önce açıldı
    mafia 3 kasma sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Framework 4.5'le güncelledim sorunum devam ediyor ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.