Şimdi Ara

Fare ile kutulara tıklanmıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • toshiba a100-599 kullanıcısıyım. arkadaşlar benim sorunum Vistaya neredeyse hiçbişey yüklemeden ortaya çıktı..Önce home premium kurdum ama sonradan ultimate kurdum yine aynıi kendi toshiba cd'sinden formatladım gene aynı...

Laptopun driverlarını yüklerken rastladım ilk kez..

Fare resmen pencere içindeki hiçbir öğeye tıklamıyor..
    Yani herhangi bir pencere açtınız... Diyelim ki bi program kuruyorsunuz ve setup dosyasını çalıştırdınız...

I Accept - I don't Accept diye 2 seçenek olur ya genelde...
    İşte onlara tıklayamıyorum.. ne touchpad ile ne de normal fare ile.. yalnızca klavye ile tıklayabiliyorum. touchpadin ve farenin imgecini ise oynatabiliyorum.
    Tıkayınca sanki pencerenin üstüne tıklıyormuşum gibi yapıyor... Kutulara tıklayamıyorum..
    Bu şekilde de olmaz ki.. Kullanılmaz ki....

Lütfen acil yardım edin..

• Lütfen acil yardım edin :( !
  • Aynısını bende yaşadım! Ve hala çözemedim... Hiçbir click yerine tıklayamıyordum.. Önce mause girişinde sorun vardır diye düşündüm mause yi farklı pc lerde denedim , mause girişinden emin oldum sorun yok.. Ama ne hikmetse tıklanmıyor... Kişisel düşünceme göre bende gerçekleşen olay şuydu: Vİsta temasını yüklemiştim.. Yükledikten 12 saat sonra (Yaklaşık oalrak) Böyle bir sorunla karşılaştım.. Bence bu vista teması bende bu soruna neden oldu. [Tabikii emin değilim] aslında bu sorun yok artık bende ama yarın olmayacağı ne malum..O yüzden birisi banada bu konuda yardımcı olabilirmi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.