Şimdi Ara

Fare tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fare almak istiyorum tavsiyeleriniz neler?
    Kriterlerim;
    1) Optik olacak
    2) Kablosuz olacak
    3) Kalem pille çalışacak
    4) Fare alıcısı aynı zamanda pilleri şarj edecek.

Şu an kullandığım fare bu özellikleri taşıyor A4 tech 8k wireless optical 800cpi ancak, sürelki çift ya da 3-4 kez tıklıyor. Webde gezerken üç sayfa geri gitmek istemiyorum. Ya da bu fare yapılmaz mı ki? Oyun oynadım bu fareyle herhalde o yüzden böyle oldu.
    İlgilenenlere şimdiden teşekkür ederim...

• eğer oyun icin kaliteli bi mause düşünüyosan a4tech 25 aralık gibi piyasya cıkıcakmış şu modeli var linkte incelemesi var bi bak istersenhttp://www.pclabs.gen.tr/article.asp?doc=497 haberde geçtiği gibi fiyatıda 20 dolar seviyesinde olucakış

• bencede logitech
  • oyun ve diger ihtiyaclarin icin tek mouse vardir bana gore Logitech MX518...
    baskasini tanimam ... incele ... ancak kablolu.
  • Merhaba arkadaşlar,
    öncelikle ilginiz için teşekkürler
    ancak, aradığım fare spesifik olarak oyun faresi değil de kablosuz ve kalem pille çalışan pilleri kendi ünitesinde şarj edebilen bir fareydi.
    Önerdiğiniz ürünler gerçekten güzel ancak beni aşıyor.
    Şöyle 50-60ytl ya da 30-40 $ civarı olsa iyi olur. Bunu daha önce vermediğim için kusura bakmayın.
    Teşekkürler...
  • Cellink diye bir marka var onun optik kablosuz ve pil şarj eden usb den olanı 35usd
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EVDE FARE VAR :(
    11 yıl önce açıldı
    Klavye Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • logitech mediaplay mouse die geçio. ederi 52 milyon teknosa da 12 taksit. ben de almayı düşünüyorum ama bi soru da ben burda soriim. bu mouse media center için uzaktan kumanda olarak kullanılabilio mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.