Şimdi Ara

fare yi sağ tıkladığımda bilgisayar donuyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
19.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • verilen hiç bir cevabu okumadım, sadece soruyu okudum ve aklıma eskiden gleen bir problem takıldı. senelerden kaç bilmiyorum ama 56k dial up modem kullandığımız dönemler. bir müşterinin bilgisayarındaki sorun durup dururken internet bağlantısının dirtek modemden kopmasıydı. saatlerce uğraşlarım sonucu o sorunun sadece farenin rollerinden kaynaklandığını buldum. farenin rollerini yukarı aşağı yaptığımda yada bir tık ilerlettiğimde direk bağlantı kopuyordu. ve fareyi değiştirerek sorunu çözmüştüm.

belki sendede aynı sorun vardır. fare ile uyumsuzluk sorunu gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahtinursen

Selam arkadaşlar...aynı sorun benimde başıma geldi.Sağ klik yapınca kilitleniyordu.Sağ tıklayınca VERCLSID isimli bir dosya çalışıyor.Görev yöneticisinde görebilirsiniz. Onu kapatınca sorun düzeliyor.Ama tekrar sağ tıklarsanız yine çalışıyor.Dosya Microsoft update'ten geliyor.Çözüm içindehttp://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=tr&FamilyID=392C2F1B-AA24-48E5-8D5B-EA56341DB936 bu linkteki Update'ti yapıca bende düzeldi.Insallah sizdede sorun çözülür.

deniyorum teşekkürler..

• Denetim masasından başka bir tuş olarak atanmış olabilir mi?
  • evet arkadaşlar son zamanlarda microscoft ve güncelleştirmelerin verdiği hatalardan dolayı bilgisayar donanımız çalışmaz hale geliyor.bunun sebeplerinden biri internet aracılığıyla güncelleştirmelerin arasına sızmış trojenlerdir yani anti virüslerimizin pek öneme almadığı solucan türevi bir virüs olarak bilgisayarımıza giriyor. size tavsiyem denetim masasından oto güncelleştirmeleri kapatın aynı yerden güvenlik duvarını kapatın (yardımcı virüsler içeri giribilsin diye)sonra anti virüsünüzü tekrardan tamamen kaldırıp tekrar kurun ve son işimiz sistemi geri yükleyin...aslında bnde de bu sorun çıktı internette çözüm ararken kendim çözümü buldum :)
    arkadaşlar bir kaç şey daha ekleyeyim bazılarımız metin2 knight gibi online oyunlara düşkündür (benim gibi) bu oyunlara en kısa yoldan nasıl bitirebilirim diye çabasında olabilirler bunların hilesini yüklemenizi pek önermem çünkü o dosyalardan ile trojen gibi bazı virüsler gelebilir.
    anlattığımı yaparsanız sorun kalmaz bnde sorun olmadı daha 2 gün oldu bunları yapalı inşallah sizde de olur.
    eğerki bndede olursa ve diğer kullanıcılarda olursa bu gerçekten teknoloji için çok büyük bir problem olur.

NOT:donanımınız bozukken asla telefon kartı,usb v.b aletler takmayınız...

• arkadaşlar bnde bunu yeni gördüm bunu paylaşma amacım belki bize modemlerimizden virüs göndermiş olabilme ihtimali

Siber-aktivistler grubu Anonymous, söylediği şekilde dün akşam saat 6′da saldırıya geçti. Beklendiği gibi kamu kurum ve kuruluşlarının web sitelerini hedef alan grubunun odağında ise Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı’nın web sitesi vardı.

tib.gov.tr’ye aşırı ziyaretçi yönlendirmesinde bulunan korsanlar sitenin 10005 hata kodu vermesine neden oldular. TİB yetkilileri saldırıya karşı koymak için çeşitli tedbirler almıştı. Yedek sunucular da dahil çeşitli önlemlere rağmen kurumun web sitesine saat 6′dan sonra yaklaşık yarım saat süreyle erişilemedi. Sonrasında ise tib.gov.tr’ye giden ziyaretçiler “index2.html” adlı yedek ana sayfaya yönlendirilebildi. Yazıyı yazdığımız sırada kontrol için siteye girdiğimizde de “index.server1148.html” adlı bir ana sayfaya yönlendirildiğimizi gördük.

Anonymous’ın saldırılarından Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü ve Sosyal Güvenlik Kurumu’nun web siteleri de nasibini aldı. Şu anda iki kuruluşun web sitelerinde de problem yok.

• arkadaşlar lütfen bana yardım edin. Masaüstünde herhangi bir dosyaya sağ tıkladığımda bişeyler doluyor winrar felan bişey çıkıyor.Bunlara iptal diyorum dedikten sonra Sağ tık menüsü bunlardan sonra açılıyor.

Lütfen yardım edin arkadaşlar bundan nasıl kurtulacağım?????
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.