Şimdi Ara

Fargo (2014 - ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.185
Cevap
42
Favori
69.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Gerçek denmesi film ve diziyi daha reel göstermek amacıyla yapılan şeyler. Filmde de başında yazıyor ama Coen kardeşlerin bir oyunu niteliğinde. Yok öyle bir şey kısaca hocam.

2006 da gerçekleşmiştir
  • Martin ile Billy Bob'un oyunculuğu çok iyi.
  • Yetiştim. Gerçekten muhteşem bir dizi. Hayatın yapmacık ve değişkenliğini inanılmaz anlatıyor. Oyunculuk senaryo görsel her şey harika.
  • Ben de yeni başladım; mükemmel bir dizi; umarım 1 sezonda bitmez. Dizinin başındaki ve aralardaki müziklere ve sinematografiye hayran oldum (bana bb yi hatırlattı). Hikaye ve oyunculuklar çok başarılı; harika bir dizi olmuş inşallah şöyle 3-5 sezon sürer.
  • Dizi mini seri malesef 1 sezonluk.
  • Muhteşem ya son yıllarda izlediğim en iyi dizi bence , imdb deki 9.2 lik puan çok yerinde ... olayın ve karakterlerin işlenişi çok yerinde , oyunculuklara zaten diyecek laf ,yok suç draması kara komediyi çok iyi harmanlayan bir yapım ,filmide bu etkiyi yaratmıştı bende zaten

1x08

şimdi olaylar Fargo filmindeki ne benzer gelişecek sanki kadın polis imizde hamile kaldı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 10 Haziran 2014; 11:55:53 >
  • Bu dizinin konusu nasıl açılmaz diyordum ki bu konuyu gördüm rahatladım.Kesinlikle harika bir dizi , izlemeyen varsa izlemesini öneririm.

Bakalım bugünkü bölüm nasıl olacak..
  • Yeni bölüm altyazı bekliyoruz...

Bu arada şu foto'da ki bizim tombiş polis memuruymuş, meğer ne güzel bir hatunmuş bu yahu!...

Fargo (2014 - )
  • Öyle bir 9. bölüm oldu ki artık şu noktadan finalin kötü olması imkansız gibi bir şey. Bu arada Key&Peele ikilisi FBI ajanları rolünde inanılmaz renk kattılar,umarım final bölümünde de görürüz.
  • Bu adam Dexter'ı bile çiğ çiğ yer
  • 1x9

Şimdiye kadar ki en iyi bölümdü kesinlikle.
    Ve o son...ürperdim gerçekten!
    Final bölümü için de beklentileri iyice arttırdı, heyecanla bekliyorum!...

Bu arada son bölüm 90 dakika olacakmış, bu da promo'su..

• Şaştım kaldım! Harika bir bölüm oldu, diyecek söz bulamıyorum. MALVO ÖLDÜR BİZİ KAFAMIZA SIK MALVO <3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaddeth

Yeni bölüm altyazı bekliyoruz...

Bu arada şu foto'da ki bizim tombiş polis memuruymuş, meğer ne güzel bir hatunmuş bu yahu!...

Fargo (2014 - )

Rolünü çok iyi benimsemiş.Başından beri performansı dikkatimi çekiyor.Tam anaç bir tip aslında

• manyak herif
  • Harika bolumdu final bolumunun 90 dakika olmasi sevindirici

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • No Country For Old Men filmini de Coen kardeşler yazmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fear of the Dark -- 12 Haziran 2014; 1:21:41 >
  • Bekliyorum heyecanla finali, daha düşmedi düşer düşmez
  • Ne oyunculuklar ne sahneler ve hikaye anlatımı! Müthiş gerçekten de.Üzülüyorum son bölümü seyredeceğiz diye.
  • Bu başlığı okuyunca izlemeye karar vermiştim daha önce, dün akşam ilk bölümü izleme fırsatım oldu ve oldukça beğendim diziyi.Şu an benim için en kötüsü dizinin sadece 10 bölüm oluşu.
  • son bölüm inanılmaz güzeldi ... umarım finalde öyle olur
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.