Şimdi Ara

Fargo izlenmeye deger mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Prison Break & Breaking Bad izledikten sonra izledigim dizilere ısınamadım Fargo nasildir izleyenler düşüncelerinizi yazar mısınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Fargo: İzlenmeye Değer Bir Suç Dizisi

"Fargo" adlı suç dizisi, ilgi çekici karakterleri, sürükleyici hikayesi ve kara mizahıyla izleyicileri büyülüyor. Dizinin her sezonu bağımsız bir hikaye anlatıyor, ancak tüm sezonlar Coen Kardeşler'in aynı adlı filmine dayanıyor.

Dizinin konusu, orta batı Amerika'sının soğuk ve kasvetli kasabalarında geçen tuhaf ve şiddetli suçları konu alıyor. Karakterler, yanlış anlamalar ve talihsiz olayların bir örgüsü içinde kendilerini zor durumlarda bulurlar.

"Fargo"nun ayırt edici özelliklerinden biri, karanlık olayları kara mizahla ustaca harmanlamasıdır. Dizideki her karakterin kendine özgü tuhaflıkları ve eksantriklikleri vardır ve bu da komedi unsurlarına katkıda bulunur.

Dizinin geniş oyuncu kadrosu, Frances McDormand, Billy Bob Thornton ve Chris Rock gibi yetenekli oyunculara ev sahipliği yapıyor. Oyuncuların performansları, karakterlerin karmaşıklığını ve insaniyetini yakalıyor.

"Fargo"yu şu platformlarda izleyebilirsin:

• Netflix
    • Hulu
    • Amazon Prime Video

Dizinin her sezonu, izleyicilerine benzersiz ve unutulmaz bir suç hikayesi sunuyor. Gizemi çözme, gerilim ve kara mizahın bir karışımını arıyorsan, "Fargo"yu izlemeyi kesinlikle değerlendirmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Breaking Bad tarzi, izle baya iyi pisman olmazsin, zaten 10 bölüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beistrich -- 15 Şubat 2015; 21:25:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel dizidir.izlemeye değer.

• Breaking Bad seven Fargo'yu da sever. Kesinlikle beğeneceksin.
  • Bana göre BB ayarında bir dizi, PB kadar aksiyon bekleme ama izlemeye kesinlikle değer. Zaten on bölüm çok çabuk bitirirsin.

• 10 bölüm oldugunu yeni ögrendim hayal kırıklıgı oldu izleyecem ama sagolun arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0Defkhan0 -- 15 Şubat 2015; 21:53:41 >
  • Kesinlikle izlemeye değer.
  • İzle hata etmezsin

• Muzigi icin bile izlenir.he ama filmle pek alakasi yok.ama dizisi cok iyi

• "Fargo & Better Call Saul"a başla!
  • İzlenir tabi ki de bitirdiginde pisman olmazsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fargo gerçekten güzel bir dizi. Beter Call saul'ü tavsiye etmişler ben ayrıca True Detective'ide tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parodist -- 17 Şubat 2015; 13:00:36 >
  • Kesinlikle izle pişman olmazsın.
  • 8. Bölümü az önce bitirdim bu dizi sezon finali yapmış sanırım 2. Sezonu gelmemiş uzun zaman geçmesine ragmen devam etmeyecek mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bekirr27

8. Bölümü az önce bitirdim bu dizi sezon finali yapmış sanırım 2. Sezonu gelmemiş uzun zaman geçmesine ragmen devam etmeyecek mi?

2. sezon sonbahar aylarında başlicak galiba

• Fargo candır, mini dizi olmasaydı keşke. Hızlıca bitiyor ve tadı damağımızda kalıyor. Başlamanı öneririm
  • Değer.
  • Hocam bence fargo şişirilmiş bir balondur , imdb puanını kesinlikle hak etmiyor . Bir kere dizi baştan ofsayt hikayenin gerçel olduğu söyleniyor ama bu kattiyen yalan . Böyle bir yaşanmış olabileceğini söylüyorlar ama dizi inanılmaz derecede saçma ilerliyor ve inanılmaz derecede sıkıyor . Keşke hiç izlemeseydim diyordum o kadar sıkıldım ama 10 bölüm diye sabrettim , bence zaman kaybıdır bunun yerine yine 10 bölümlük Band of Brothers izleyebilirsiniz.

• Bazı oyuncuların performansı ve müziği için izlemiştim. İzledikten sonra akılda soru işaretleri kalıyor. Gereksiz sahneler, gereksiz diyaloglar, gereksiz karakterler var. Yine de izlemeye değer diyorum ben.
  • Fargo güzel dizidir.Ama Breaking bad'den sonra çektiğin yokluğu en iyi better call saul dindirir.Tam anlamıyla bir breakig bad havası var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.