Şimdi Ara

Farkında Mısınız Bilmiyorum Ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaç sezondur hep böyle kötü başlıyoruz.Herkes futbolculara yönetime teknik direktöre sövüp sayıyor.Ancak Fenerbahçe geçte olsa toparlanıyor başa baş mücadele veriyoruz. Aykut ilk geldiği sene Young Boys faciası onun üstünede Paok faciası derken sezona kötü başlayıp şampiyon bitirdik. Galatasaray'da hazır kötüyken ipi koparıp götürecekken şike muhabbeti çıktı takım dağıldı yine sezona kötü başladık moral alt üst forvetimiz bienvenuydu arkadaşlar o günleride unutmadık ama o sezon bile son maç kapattık şampiyonluğu.Ee Aykut'un son sezonuna bakalım yine sezona kötü başlamıştık elazığ beraberliği zar zor son dakika golleriyle kazanılan maçlar falan noldu sezon sonu yari final oynadık 2007 den sonra en zevkle Fenerbahçeyi izlediğim zamanlardı. Bakmayın son haftalarda Galatasaray ile fark açıldı ama onu da çok maç yapmaya ve kafaların Uefa kupasında olmasına bağlıyorum.

Bence kimse peşin yargılı olmasın sezona daima kötü başlıyoruz böyle önemli olan puan kaybetmeyelim bu takım 9. 10. haftalarda hadi bilemedin ilk yarı bitene kadar canavar olacak.Her zamanki gibi sezon başı lakaytlığı var işte.Ersuna benim güvenim sonsuz Ersun hocayıda anlayın arkadaşlar adamın heyecanı mutluluğunu gözünden anlıyorum valla belkide kariyer hedefiydi Fenerbahçe Galatasaray giib takım çalıştırmak.Şu CAS süreci tamamlansın,bi kış gelsin takım otursun inşallah cezada almayıp UEFA kupasınada gidersek bu sene finali garanti ediyorum kalın sağlıcakla

• Final garanti olmaz. Hatta çeyrekten yukarı gidemeyiz.

Aykutun oyun stili vardı. Plzen lazio gibi teknik takımları kolay eleyebiliyordu. GS'liler plzeni küçümsüyor ama cavanili napoliyi iki maçta 5 gol atıp elediler. atleticonun grubunda atleticoya üstünlük kurarak lider bitirdiler vs.. ayrıca o küçük görülen plzen bu sene cl gruplarında olacak %70.
    Lazio benfica biliyorsunuz avrupada namaglup takımlardı.

Demek istediğim Plzen lazio gibi sistemini iyi oynayan takım geldimi elerler bizi. Ersun yanal rakibi incelemiyor. Böyle pata küte gidemeyiz bu sene. En fazla çeyrek.

Uzun yazmışım Cas %90 ceza verecek zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı

Final garanti olmaz. Hatta çeyrekten yukarı gidemeyiz.

Aykutun oyun stili vardı. Plzen lazio gibi teknik takımları kolay eleyebiliyordu. GS'liler plzeni küçümsüyor ama cavanili napoliyi iki maçta 5 gol atıp elediler. atleticonun grubunda atleticoya üstünlük kurarak lider bitirdiler vs.. ayrıca o küçük görülen plzen bu sene cl gruplarında olacak %70.
    Lazio benfica biliyorsunuz avrupada namaglup takımlardı.

Demek istediğim Plzen lazio gibi sistemini iyi oynayan takım geldimi elerler bizi. Ersun yanal rakibi incelemiyor. Böyle pata küte gidemeyiz bu sene. En fazla çeyrek.

Uzun yazmışım Cas %90 ceza verecek zaten

Yalnız plzen bate gibi takımlarıda şansa eledik bana kalırsa yok adamların futbolcusu atıldı yok penaltı verildi derken.En azından bate borisovu böyle eledik.İç sahadaki Lazio ve Benfica maçlarında bence harika top oynandi.Lazio maçındada zaten 1 gol penaltı kuyt'ın golde boş kaleye gibi bişey oldu.Yani organize atak ve presli bi futbol anlayışımız olursa bence şuan için Uefa klasmanında Fenerbahçe'nin önünde durabilecek takım yok yeter ki futbolculardan yeterli verimi alabilelim.

• Sorunda o işte sezona kötü başlıyoruz. Galatasaray'ın yarım puanla şampiyon olduğu sene bir 3 puan önde başlasak biz şampiyon olurduk. Anlatabiliyor muyum? Sezon başı kaybedilen puanlar çok önemli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl Kötü Biri Olabilirim?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.