Şimdi Ara

Farkındalık ve kişisel gelişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maaşlı çalışmanın tatmin etmeyeceğini anladım. O sebeple girişimcilik tarzı işlere yöneleceğim kesin olarak. Mikro ekonomi öğrenmeyi ve programlama çalışmayı düşünüyorum. mobil oyun ve çeşitli mobil uygulamalar çıkarmayı hedeflemekteyim. Bundan 10 sene sonra dolar milyoneri olmak istiyorum, beyaz yakalı bir köle olmayı değil.

Programlama olarak android için kotlin öğreneceğim sonrasında sql firebase. Mikro ekonomi olarak arayıştayım bu konuda kaynak önerebilecek var mı? kitap olur video olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hmm öyle mi olmuş Farkındalık ve kişisel gelişim 

• Şahsi fikrim 2yıldır mezuna kalıp gene de kötü siralama yapan birisinin bu tarz işlere çapı yetmeyeceği yönünde.gangsta paradiseli motivasyon videolarini izlemeyi birakip yksye hazirlanmalisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farkındalık ve kişisel gelişim Farkındalık ve kişisel gelişim Farkındalık ve kişisel gelişim Farkındalık ve kişisel gelişim Farkındalık ve kişisel gelişim Farkındalık ve kişisel gelişim Farkındalık ve kişisel gelişim Farkındalık ve kişisel gelişim Farkındalık ve kişisel gelişim Farkındalık ve kişisel gelişim 

• maskedwolf666 kullanıcısına yanıt
    2 senedir başaramayan adamın 3.sene de çapı yetmez muhtemelen

• Beyacun Çekmezoğlu B kullanıcısına yanıt
    inanmak istemiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.